Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Αλλάζουμε - Υποδεχόμαστε έναν Καινούργιο Καλύτερο Κόσμο

γράφει η Αιθηρόη 


Εδώ και αρκετά χρόνια, οι επιστήμονες παρατήρησαν (και συνεχίζουν να παρακολουθούν), πως τα μαγνητικά πεδία του Ήλιου αλλά και της Γης, έχουν χαμηλώσει, έχουν μειωθεί. Οι περιστροφές της Γης μας γίνονται όλο και πιο αργά. Ταυτόχρονα, οι δονήσεις - παλμοί της Γης, αυξάνουν σταδιακά. Αυτό περιμένουν να ολοκληρωθεί μέχρι το 2012-13 περίπου. Σε εκείνη την χρονική περίοδο και κάποια χρονική στιγμή, ο πλανήτης μας θα πάψει να περιστρέφεται, ώστε αμέσως μετά, να αρχίσει και πάλι να περιστρέφεται προς την αντίθετη μεριά. Σταδιακά θα αυξηθούν και πάλι σε ένταση τα μαγνητικά πεδία της και οι περιστροφές της σε ταχύτητα.

Αυτό είναι ένα φαινόμενο που έχει επαναληφθεί στο παρελθόν, και μάλιστα έχουν βρεθεί σε κείμενα αναφορές σχετικά με το φαινόμενο αυτό. Όπως παράδειγμα, αναφορές πως υπήρχε για τρεις συνεχόμενες μέρες, μόνο ημέρα και σε άλλες περιοχές μόνο νύχτα. Αναφορές πως σε μια ημέρα, είχαν δύση και ανατολή ηλίου ταυτόχρονα, από το ίδιο σημείο του ορίζοντα.
Αποτέλεσμα αυτών των σταδιακών αλλαγών, είναι η αίσθηση που έχουμε, πως ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα.
Η πίεση που νιώθουμε οργανικά, που ωθεί γενικότερα σε μια εγρήγορση τον αισθαντικό αλλά και τον αισθηματικό μας κόσμο.
Ξαφνικές αλλαγές σε συνήθειες μας (παράδειγμα, δεν γνωρίζω πόσοι έχετε παρατηρήσει πως οι διατροφικές συνήθειες μας, αλλάζουν. Ακούω συχνά να μου λένε, πως έχουν αρχίσει να δυσφορούν στην τροφή του κρέατος. Πως τροφές που πριν δεν τους πείραζαν, τώρα διαταράσσουν τον οργανισμό τους. Αλλάζει ο τρόπος που αρέσκονται σε ήχους και μελωδίες. Αντιλαμβάνονται πιο εύκολα τις δυσάρεστες οσμές, κτλ.).
Διαύγεια του νου, αλλά και γενικότερα μια τάση αναθεωρήσεων σε παλιές πεποιθήσεις αλλά και μια έξαρση αναζήτησης για νέα πράγματα.
Η προσοχή μας, προς την φύση και η τάση επαναφοράς προς αυτήν.
Έντονα όνειρα, που μοιάζουν περισσότερα μεταφυσικά και προφητικά.
Δυσφορία στα έως τώρα ανθρώπινα καθεστώτα και δεδομένα, καθώς επίσης και μια βαθύτερη ανάγκη αλλαγής πραγμάτων, ηθικής, συνείδησης κτλ.
Αυτά είναι θετικά, ως προς την αλλαγή που μας συμβαίνει, ταυτόχρονα με την αλλαγή της Γαίας μας.

Διότι υπάρχει και η αρνητική πλευρά.
Υπάρχουν και αυτοί που δεν είναι καθόλου έτοιμοι και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την αλλαγή, ώστε να την ακολουθήσουν.
Βλέπουμε όλη αυτή την αδικαιολόγητη επιθετικότητα, συμπεριφορές ανορθόδοξες, εσωτερική πίεση που οδηγεί σε απελπισία και άρρωστες πράξεις, θλίψη, μελαγχολία, κτλ.
Με κάποιο τρόπο, όλη αυτή η διαδικασία, βγάζει στην επιφάνεια ό,τι αρνητικό και «κακό», υπάρχει μέσα στον καθένα μας, με σκοπό να το καθαγιάσει - καθαρίσει, ώστε η νέα εποχή να ξεκινήσει με καλύτερες ποιότητες και ξεκάθαρες προθέσεις ως προς κάτι πνευματικά ανώτερο.
Χρειάζονται βοήθεια αυτοί οι άνθρωποι, που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν και να προσαρμοστούν με την σταδιακή αλλαγή της Γης και των Όντων της. 


Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, ότι ο νέος δρόμος που ανοίγεται για την πορεία της Γαίας, είναι πιο πνευματικός. Να αφήσουμε και να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, να προσαρμοστεί.
Χρειάζεται κατανόηση λοιπόν... κατανόηση... αγάπη... συμπόνια... γνώση.

Η Γη αλλάζει την ποιότητα της... και μας παίρνει μαζί της, σε αυτό τον ανώτερο σκοπό.
Ανανεώνει τον εαυτό της και το ίδιο απαιτεί και από εμάς. Είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι, το DNA μας δέχεται μια προσεχτική εμβολή - παρέμβαση από τις νέες δονήσεις του ηλιακού μας συστήματος και της Γαίας μας και αλλάζει - εξελίσσεται.
( Τα παιδιά που γεννιούνται τα τελευταία χρόνια και τραβούν την προσοχή και ιδίως αυτά που επιμένουν να αποκαλούν τα ΜΜΕ παιδιά θαύμα!), είναι έτοιμα για αυτή την αλλαγή, διότι μπήκαν στον χώρο Γαία, στην φάση της αλλαγής της. Αυτός είναι και ο λόγος, που αδυνατούν να προσαρμοστούν με την δομή της κοινωνίας που έχουν δημιουργήσει οι έως τώρα άνθρωποι. Μαρτυρούν την αλλαγή που έρχεται. Το είδος των ανθρώπων (κατά ποιότητα και συνείδηση), που θα κατοικίσει τον πλανήτη και τα σημεία εξέλιξης στο πνεύμα, στην ψυχή, στις αισθήσεις και στις ικανότητες του ανθρώπου.)

Ξέρω ότι αρκετοί θα ρωτήσετε, αν θα υπάρξουν και αλλαγές στην επιφάνεια της.
Ναι θα υπάρξουν... συμβαίνουν ήδη, αργά αλλά σταθερά.
Οι περισσότεροι περιμένουν κάτι τρομερά καταστροφικό.
Λένε πως εκείνες τις μέρες, θα συμβούν τρομερά φαινόμενα.
Πως θα χαθεί η ανθρωπότητα ή μέρος αυτής.
Όχι!
Κατηγορηματικά, όχι!
Ίσως εκείνες τις μέρες, να είναι πιο συχνά και πολυπληθή τα φαινόμενα που ήδη βιώνουμε. Αλλά να είστε σίγουροι, ότι έχουμε να κάνουμε με κάτι, που οι άνθρωποι μπορούν να το αντιμετωπίσουν.
(Είναι σαν να... πονάμε από πρόβλημα του νεφρού μας, περιμένουμε να μας πιάσει κολικός και έχουμε μουδιάσει από τον φόβο αυτού του πόνου...
Και ήδη αυτό που μας συμβαίνει, είναι κολικός νεφρού.
Το έφερα σαν παράδειγμα, διότι συμβαίνει σχεδόν πάντα, σε όσους έχουν πρόβλημα με το νεφρό τους.) 

Μην φοβάστε.
Διότι με τον φόβο, μπλοκάρουμε την εσωτερική αλλαγή που συμβαίνει μέσα μας. 
Αποφύγετε την οργή, το μίσος, την εκδίκηση, την απαισιοδοξία.
Δεν βοηθάτε τον εαυτό σας.
Συμβαίνει μια σπουδαία αλλαγή στον άνθρωπο. Μια αλλαγή για την οποία η ανθρωπότητα προσεύχεται εδώ και αιώνες. 
Αλλαγή πνευματική, ψυχική.
Δυστυχώς όμως, δεν τον έχουν προετοιμάσει και τον έχουν πανικοβάλλει με όλες αυτές τις κινδυνολογίες και τις προφητείες καταστροφής.
Αδυνατεί να δεχτεί, να εξηγήσει σωστά και να παρατηρήσει τις θετικές αλλαγές που συμβαίνουν μέσα του.
Δεν είναι τυχαία η στροφή του ανθρώπου προς κάτι καινούργιο, ανώτερο, ποιοτικά πιο πνευματικό.
Δεν είναι τυχαίο που αναζητά ιδιότητες πνευματικές και ανώτερες ψυχικά.
Και δεν είναι τυχαίο που κάθε τι άρρωστο, αποκαλύπτει τον εαυτό του.
Μην αγνοείτε τις νέες ψυχικές και πνευματικές σας ανάγκες.
Δώστε σε αυτές την τροφή που χρειάζονται και κάντε χώρο για να γίνουν οι αναπόφευκτες αλλαγές, που μόνο καλό θα φέρουν.
Κατανόηση... εγρήγορση... καλοσύνη... συμπόνια... αγάπη... αισιοδοξία... σεβασμός προς την φύση και την ζωή...
Όλα θα πάνε καλά... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου