Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ονειρεύομαι...

Ο δρόμος προς την ΑΓΑΠΗ και την ΕΝΟΤΗΤΑ άνοιξε - Κινούμαστε εντός του Φωτός!

Το κείμενο που ακολουθεί το ανέρτησε η Βίκυ Χρυσού στο  blog της ''Τοξότης''

Διαβάστε το μέχρι τέλους - αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός για την Ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή.
 

Πριν από αρκετά χρόνια είχα δημοσιεύσει ένα εκτενέστατο άρθρο σχετικά με τις ηλεκτρομαγνητικές μεταβολές που υφίσταται η Γη και πως αυτό επηρεάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα, βασισμένο σε βιβλίο των Grazyna Fosar και Franz Bludorf. Σύμφωνα με το άρθρο εκείνο (Το μαγικό τραγούδι της Γης - Το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας) οι εν λόγω επιστήμονες επιβεβαίωναν τις αλλαγές που δημιουργούνται στο ανθρώπινο DNA, μέσα από δεκάδες επιστημονικούς τομείς,  και μιλούσαν για το "ξεκλείδωμα" νέων δυνατοτήτων και ιδιοτήτων στους ανθρώπους...

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι εργασίες ενός άλλου αγαπημένου μου επιστήμονα, του βιοφυσικού Dieter Broers, ο οποίος στη συνέντευξη που του πήρα (Το συνειδησιακό άλμα ολοκληρώνεται το 2012...), αλλά και σε άλλα κείμενα του που μετέφρασα και δημοσίευσα εδώ στον Τοξότη, μιλά χαρακτηριστικά για το "νέο άνθρωπο"!

Οι αλλαγές αφορούν ακριβώς την εποχή που διανύουμε και όπως ακριβώς προτείνει ο Dieter Broers στο βιβλίο του "Checklist 2012", η προετοιμασία μας γίνεται με βάση την πνευματική, ψυχική και συνειδησιακή μας εργασία.

Ουσιαστικά λοιπόν έχουμε συμπαντικές και ηλιακές ηλεκτρομαγνητικές ποιότητες ενέργειας, οι οποίες εδώ και αρκετές δεκαετίες, και με κορύφωση στις μέρες μας εώς το 2012, επιδρούν με τέτοιο τρόπο στη Γη και τους κατοίκους της, ώστε να μεταμορφώνεται η δομή του ίδιου μας του DNA, το οποίο με τις αλλαγές και προσαρμογές που υφίσταται, ανοίγει-ξεκλειδώνει νέες ικανότητες του ανθρώπου. Αυτό το σκέλος αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα. Όμως για να γίνει ομαλή αλλαγή και πλήρης χρήση των ευεργετικών ενεργειών που καταφθάνουν και μετουσιώνουν τον πλανήτη μας, και εμάς τους ίδιους, οφείλουμε  να κάνουμε τη συνειδητή μας προσπάθεια και εργασία...

Τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας άλλη μία επιστημονική εργασία, η οποία επιβεβαιώνει τις αλλαγές στο DNA των ανθρώπων! Οι αλλαγές ήδη συντελούνται και είναι επιστημονικά ανιχνεύσημες! Αυτή η είδηση, ίσως φανεί ιδιαίτερα σημαντική και επιβοηθιτική για τους μέχρι σήμερα δύσπιστους, που θεωρούσαν πως όλες αυτές οι θεωρίες δεν ήταν παρά αποκύημα της "φανατασίας" διαφόρων εσωτεριστών...

Ίσως τώρα, λίγο πριν την κορύφωση αποφασίσουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι να πάρουν πιο συνειδητά το δρόμο προς τη μεγάλη αλλαγή...

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ DNA!


Σε αυτό το άρθρο της Patricia Resh, η γιατρός Berrebda Fox μας εξηγεί τις κυτταρικές αλλαγές και του DNA. H γιατρός Fox είναι μια ολιστική θεραπεύτρια γιατρός του κέντρου Avalon Wellness στο όρος Σάστα (Mount Shasta) στην Καλιφόρνια.
Η Κλινική Avalon ξαναφέρνει στην επιφάνεια την θεραπευτική ιδέα και μεθόδους όπως εφαρμοζόντουσαν αρχικά στο νησί Avalon . H ολιστική γιατρός απέδειξε, μέσω εργαστηριακών αναλύσεων του αίματος, πως στην πραγματικότητα υπάρχει ανάπτυξη νέων ελίκων στο DNA των ανθρώπων.

Ερώτηση: Μπορείτε να μας πείτε ποια είστε και ποιο είναι το βιογραφικό σας ;

Απάντηση : Έχω ντοκτορά στην φυσιολογία και στην naturopaty. Όταν εκπαιδευόμουν και φοιτούσα στην Ευρώπη , έδωσα πολλές συνεντεύξεις στα ΜΜΕ ,έλαβα μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές και εργάζομαι στο κανάλι FOX σε προγράμματα που έχουν να κάνουν με εξωγήινους και το ρόλο που παίζουν σε όλα αυτά που συμβαίνουν στο ανθρώπινο γένος αυτούς τους καιρούς.

Ερώτηση : Ποιες είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν – γίνονται στον πλανήτη και πως αυτές οι αλλαγές επηρεάζουν το σώμα μας ;

Απάντηση : Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές , τροποποιήσεις και μεταλλάξεις , που με τα λεγόμενα των γενετιστών έχουν αρχίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Πριν ένα χρόνο, στο Μεξικό, έγινε ένα συνέδριο γενετιστών από όλο τον κόσμο, με αρχικό θέμα « η αλλαγή του DNA». Ζούμε μια επαναστατική αλλαγή , παρόλα αυτά δεν γνωρίζουμε σε τι πραγματικά αλλάζουμε.

Ερώτηση : Πως αλλάζει το DNA μας ;

Απάντηση : Ο κάθε ένας από εμάς έχει μια διπλή έλικα DNA .Εκείνο το οποίον βλέπουμε να συμβαίνει είναι πως σχηματίζονται και άλλες έλικες. Στην διπλή έλικα υπάρχουν δύο αλυσίδες ή νήματα σε σχήμα σπείρας , εκείνο που κατανοώ είναι πως θα αναπτυχθούν 12 έλικες. Αυτό το φαινόμενο φαίνεται πως άρχισε πριν 5-10 χρόνια. ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΜΕΘΑ –ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ! Αυτή είναι η επιστημονική εξήγηση! Πρόκειται για μια μετάλλαξη – αλλαγή του είδους μας προς κάτι που ακόμα μας είναι άγνωστο. Οι αλλαγές αυτές ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί γιατί ή επιστημονική κοινότητα πιστεύει πως αυτό θα τάραζε τον πληθυσμό. Παρομοίως αλλάζουν και τα κύτταρα μας. Αυτή την συγκεκριμένη στιγμή εργάζομαι με τρία παιδιά που έχουν 3 έλικες στο DNA τους. Ήδη πολλές θρησκείες έχουν μιλήσει για αυτές τις αλλαγές και γνωρίζουμε πως αυτό θα γίνει με κάποιον τρόπο. Γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια θετική μετάλλαξη – αλλαγή, τόσο σωματική όσο και νοητική και συναισθηματική και αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί και να προκαλέσει και ανησυχία ακόμη.