Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεχάστε την Υπερθέρμανση του πλανήτη - Τώρα έρχεται η Ψύχρανσή του


Σαν δείγμα ότι καμιά φορά ακόμα και οι παγκοσμιοποιητές αφήνουν τα δόλια σχέδιά τους και λένε την αλήθεια., η επίσημη (ή αυτό που φαίνεται ως επίσημη) ιστοσελίδα των ετήσιων συναντήσεων της Λέσχης Bilderberg (www.bilderbergmeetings.org) αναφέρει την «ψύχρανση του πλανήτη» (“global cooling”), αντί για «υπερθέρμανση του πλανήτη», ως ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του 2010 στην πόλη Sitges της Ισπανίας.
Η αναφορά της παγκόσμιας ψύχρανσης ως ένα από τα ‘καυτά θέματα’ της Bilderberg θα μπορούσε βέβαια να είναι κάποιου είδους τυπογραφικό λάθος. Αλλά θα ήταν παράξενο μεν, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο ο όρος «υπερθέρμανση του πλανήτη», έχει αποτυπωθεί στην ψυχή του σύγχρονου ανθρώπου από τα ίδια τα άτομα που συμμετέχουν και διοργανώνουν τις ετήσιες συνεδριάσεις.

Η Συναισθησία και η αναπόφευκτη εξέλιξη του ανθρώπινου είδους

Για τους επιστήμονες η λειτουργία του εγκεφάλου πάντοτε ασκούσε τεράστια γοητεία μπροστά στο πολύπλοκο μυστήριο αυτού του «μαύρου κουτιού». Στον εγκέφαλο καταγράφονται οι αρνητικές ή θετικές εμπειρίες, αλλά κυρίως είναι η έδρα των πληροφοριών, η έδρα της συνειδητότητας, της γλώσσας, της αφηρημένης σκέψης και του διαλογισμού πάνω σε αφηρημένες έννοιες.
Στο άρθρο «Occult or Exact Science» (Απόκρυφη ή Πραγματική Επιστήμη) η Ε. Π. Μπλαβάτσκυ λέει: «…οι επιστήμονες έχουν σαν αξίωμά τους ότι η ‘επιστήμη αρχίζει για τον άνθρωπο μόνο όταν ο νους τους κυριαρχήσει της ΥΛΗΣ!, αν αντικαταστήσουμε τη λέξη «νους» με τη λέξη «πνεύμα» τότε βρισκόμαστε σε μια μεγαλύτερη αλήθεια».

Τελικά η Google μας κοροϊδεύει...

Όσοι είχατε ενημερωθεί για την δήλωση του  CEO της Google, Eric Schmidt, σε μια συνέντευξή του στην Wall Street Journal (βλ.εδώ), θα θυμόσαστε την προτροπή του προς τους νέους ειδικά, να αλλάζουν όνομα μετά την ενηλικώσή τους, αποφεύγοντας έτσι, οποιοδήποτε στιγματισμό σε σχέση με παλαιότερη ''δράση'' τους σε νεαρότερη ηλικία.

«Ήταν ένα αστείο». Με τη φράση αυτή ο ισχυρός άνδρας της Google, Έρικ Σμιντ, προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις που έκανε τον περασμένο μήνα ότι δεν υπάρχει ιδιωτικότητα στο Ίντερνετ και πως οι ανήλικοι θα αναγκάζονται να αλλάζουν το όνομά τους όταν μεγαλώσουν, αν θέλουν να προστατευθούν από όσα τους εκθέτουν.