Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου


Τις περισσότερες φορές τα έντονα συναισθήματα και οι αρνητικές σκέψεις μένουν στο χώρο και κατεβάζουν την ολική ενέργεια του χώρου. Μαζεύονται συνήθως στις γωνίες, εκεί που είναι ακατάστατα ή βρόμικα και εκεί που υπάρχει συσσωρευμένη αρνητικότητα. Ιδιαίτερα αν είσαι θεραπευτής θα πρέπει να προσέχεις πολύ το χώρο σου και να τον καθαρίζεις ενεργειακά συχνά. Κατά τις συνεδρίες, αρνητικές ενέργειες ξεμπλοκάρονται από το σώμα και απελευθερώνονται στο χώρο.

 Πώς να καθαρίσεις το χώρου σου: 

* Καταρχήν φρόντισε ο χώρος να είναι απόλυτα καθαρός και τακτοποιημένος! Πέταξε ότι είναι άχρηστο, περιττό, άσχημο ή αρνητικό! 

* Άναψε μερικά λευκά κεράκια (προσοχή να μην είναι κοντά σε αντικείμενα ή υφάσματα - υπάρχει κίνδυνος φωτιάς). Καθώς τα ανάβεις αφιέρωσέ τα στο Φως / Πνεύμα / Ανώτερη Σοφία και Δύναμη (ή όπου αλλού θέλεις!)

* Βάλε μουσική με προσευχές και ιερά μάντρας (ή μουσική διαλογισμού, ήχους νερού, ήχους της φύσης κ.α.) * Άναψε μερικά αρωματικά στικ. 

* Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αιθέρια έλαια ή λιβάνι ή φασκόμηλο που καθαρίζουν αποτελεσματικά το χώρο από οποιαδήποτε βαριά και σκούρα ενέργεια. 

* Το νερό και το αλάτι επίσης λειτουργούν εξαγνιστικά (σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ γεμάτο νερό βάζουμε τρεις χούφτες χοντρό αλάτι και το ανανεώνουμε κάθε 2-3 ημέρες). 

* Αν έχεις το Δεύτερο Βαθμό Ρέικι χρησιμοποίησε το Σύμβολο της Δύναμης για να καθαρίσεις το χώρο και να ενδυναμώσεις την ενέργειά του. Σχεδίασέ το σε κάθε γωνία και κράτησέ το νοερά εκεί. Σχεδίασέ το στους τοίχους για να ανεβεί η θετική / ζωτική ενέργεια και να παραμείνει / αποτυπωθεί μέσα στο δωμάτιο. 

* Πες μια προσευχή που σε αντιπροσωπεύει τρεις φορές. 

* Οραματίσου ένα λαμπερό, καθαρό και αγνό Λευκό Φως να γεμίζει όλο το χώρο. Επανέλαβε τον οραματισμό τρεις φορές.

* Αφιέρωσε το χώρο στην Ανώτερη Σοφία και Δύναμη, καθώς και στη Μέγιστη Δυνατή Θεραπεία!

Ο χώρος τώρα είναι απόλυτα καθαρός, τέλεια προστατευμένος και ιερός! Η απεριόριστη θεραπευτική ενέργεια της Φύσης και της Πηγής είναι έτοιμη να πλημμυρίσει το δωμάτιο, εσένα και κάθε άλλο άτομο που θα εισέλθει!

Στον κόσμο μου όλα πηγαίνουν καλά.


Στην απεραντοσύνη της ζωής που βρίσκομαι, 
όλα είναι τέλεια, ακέραια και πλήρη.
Η ζωή μου ανανεώνεται διαρκώς.
Κάθε στιγμή της ζωής μου
είναι καινούργια, ακμαία και ζωτική.
Χρησιμοποιώ την θετική μου σκέψη
για να δημιουργήσω ακριβώς εκείνο που θέλω.
Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα 
κι εγώ έγινα καινούργιος.
Σκέφτομαι διαφορετικά.
Μιλώ διαφορετικά.
Ενεργώ διαφορετικά.
Ο καινούργιος μου κόσμος
είναι η αντανάκλαση της καινούργιας μου σκέψης.
Νιώθω χαρά και απόλαυση
όταν φυτεύω καινούργιους σπόρους σκέψης,
γιατί γνωρίζω πως αυτοί οι σπόροι
θα γίνουν οι καινούργιες μου εμπειρίες.
Στον κόσμο μου όλα πηγαίνουν καλά.Louise L. Hay, Μεταμορφώστε τη ζωή σας, εκδ. Η δυναμική της Επιτυχίας