Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η εκ νέου κωδικοποίηση του 12κλωνου DNA και η είσοδος στη φωτονική ζώνη.

 Η ιατρική επιστήμη έχει καθορίσει ότι έχουμε 12 κλώνους  DNA οι οποιοι 2 από αυτούς είναι ενεργοί, και τους υπόλοιπους κλώνους τους έχει χαρακτηρίσει «σκουπίδια».
Δεν έχουν καταλάβει το σκοπό αυτών των «σκουπιδιών» του DNA.
Οι πρόσφατες πληροφορίες έχουν αποκαλύψει τον υψηλότερο σκοπό και την υποστήριξη μιας πολυδιάστατης συνείδησης, δηλαδή την φυσική μας κατάσταση.
Η επαν-ευθυγράμμιση, η επανασύνδεση και η ενεργοποίηση των 10 κλώνων «σκουπιδιών» του  DNA (όπως είναι γνωστή - η αλλιώς- εκ νέου κωδικοποίηση του DNA η αλλιώς διαδικασία RRA) είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνουμε αυτή την κατάσταση.
Όταν είμαστε πολυδιάστατοι, οι φυσικές δυνατότητές μας αναζωπυρώνονται και έτσι αναπτύσσουμε ένα δεύτερο νευρικό δίκτυο στο αιθερικό επίπεδο. Αυτό το δεύτερο νευρικό δίκτυο, μας επιτρέπει να ζούμε σε πολλαπλές διαστάσεις αμέσως. Μπορούμε να ακούσουμε, να δούμε και να επικοινωνήσουμε με άλλους σε αυτές τις διαστάσεις.

Τι είναι η αύρα μας και πως την καθαρίζουμε


Φερμένη κυρίως από τις παραδόσεις της Ανατολής, η αύρα έγινε αποδεκτή από τη δυτική ορθολογιστική σκέψη αφού πρώτα φωτογραφήθηκε. Περιβάλλει το υλικό μας σώμα και εκεί βρίσκονται όλες οι συγκινησιακές και σωματικές εντάσεις που εμποδίζουν την ομαλή ροή της ενέργειας, δημιουργώντας περιοχές ενεργειακών "κόμπων", που εκδηλώνονται ως σωματικές ή ψυχολογικές διαταραχές.

ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ "ΣΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η ανθρώπινη αύρα, η οποία πλέον φωτογραφίζεται και γίνεται αντικείμενο επιστημονικής μελέτης, είναι γνωστή σε όλες τις θρησκευτικές και πνευματικές παραδόσεις. Οι ριζικές αναφορές ανασύρονται στην αρχαία Ινδία. 
Στα γιόγκα Σούτρας του Πατάντζαλι (9ος αι. π.χ.) αναφέρονται τα πέντε σώματα του ανθρώπινου όντος:
 
1) Το υλικό σώμα της τροφής που είναι φτιαγμένο από χώμα και χρειάζεται τροφή.
 
2) Το ενεργειακό σώμα ή αιθερικό, που βρίσκεται μέσα και έξω από το υλικό και περιβάλλει το υλικό σαν αύρα. Είναι αυτό που φωτογραφίζεται με την γνωστή μέθοδο Κίρλιαν (1939) και χαρακτηρίζετάι ως βιόπλασμα, πράνα ή τσι. Εκεί βρίσκονται όλες οι συγκινησιακές και σωματικές εντάσεις που εμποδίζουν την απρόσκοπτη ροή της ενέργειας, δημιουργώντας περιοχές ενεργειακών κόμπων (energy blocks) οι οποίοι με τη σειρά τους εκδηλώνονται ως σωματικές ή ψυχολογικές διαταραχές.
 
3) Το "νοητικό" ή "αστρικό", που αποθηκεύει τις γνώσεις, τα μοτίβα σκέψης, τη μνήμη, τη φαντασία, τα όνειρα, κλπ. Πρόκειται για τον κοινό νου, με τον οποίο ταυτιζόμαστε ως προσωπικότητα, δημιουργώντας ένα ψεύτικο "εγώ", που περιλαμβάνει το νου και το σώμα.
 
4) Το σώμα της διαίσθησης ή ανώτερη διάννοια, που έχει ως λειτουργία να παρατηρεί, να αναλύει και να ελέγχει το νου. Είναι κατά κάποιο τρόπο η "έδρα" του διαλογισμού και της τηλεπάθειας και μας συνδέει με το πέμπτο σώμα.
 
5) Το σώμα της μακαριότητας, το ανώτερο πνευματικό πεδίο που αλλιώς ονομάζεται "αιτιατό" (casual) και όπου αποθηκεύονται όλες οι εμπειρίες και οι καρμικές τάσεις που έχει συσσωρεύσει η ψυχή στη διάρκεια των ενσαρκώσεών της.


 

ΟΚΤΩ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ
 
1) Σημαντικό ρόλο στην καθαρή αύρα παίζει η διατροφή, που θα πρέπει να είναι χορτοφαγική, απολύτως φυσική και ει δυνατόν ωμοφαγική.
 
2) Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι ο αέρας που αναπνέουμε. Ο καθαρός αέρας της εξοχής και γενικά η φυσική διαβίωση είναι από τους άμεσους τρόπους για τον καθαρισμό της αύρας.
 
3) Ένα πιο εξειδικευμένο βήμα για τον καθαρισμό της αύρας είναι οι αναπνευστικές τεχνικές, όπως η εναλλασσόμενη αναπνοή, που είναι καθαρτική και αναζωογονητική για το σώμα και το νου.
 
4) Εργασία με τα συναισθήματά μας. Όσο λιγότερο αρνητισμό έχουμε, τόσο αρμονικότερη και καθαρότερη είναι η αύρα μας. Όσο αντιλαμβανόμαστε τα επαναλαμβανόμενα συναισθηματικά μοτίβα που μας οδηγούν στον πόνο και τη μιζέρια, έχουμε πιθανότητες να τα αλλάξουμε.
 
5) Γιόγκα, διαλογισμός, χαλάρωση, μασάζ Σιάτσου, ρεφλεξολογία, Ρέικι, Τάι Τσι, κλπ, πάντοτε επιβοηθούν τη βασική εργασία που κάνουμε με τα συναισθήματά μας. Βοηθούν ως επιταχυντές της συνειδητοποίησης και της αλλαγής.
 
6) Aura - soma. Πρόκειται για μια σχετικά νέα (1984) μέθοδο θεραπείας με χρώματα, φυτά και κρυσταλλικές ενέργειες, η οποία επιδρά ταυτόχρονα τόσο στο φυσικό όσο και στο αιθερικό σώμα. Συνίσταται στη χρήση (με επάλειψη πάνω στο δέρμα ή απευθείας πάνω στην αύρα) του περιεχομένου κάποιων -υπάρχουν 93 συνολικά -μικρών γυάλινων μπουκαλιών, καθένα από τα οποία περιέχει δυο επίπεδα υγρών διαφορετικών χρωμάτων. Ο κάθε συνδυασμός αντιστοιχεί σε διαφορετικό τύπο σωματικών ή συναισθηματικών προβλημάτων και ο κάθε χρήστης καλείται να επιλέξει τα χρώματα που τον ελκύουν εκείνη τη στιγμή περισσότερο.
 
7) E.F.T. (Emotional Freedom Technique). Η Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που με άμεσο τρόπο απελευθερώνει τον άνθρωπο από πόνους, φοβίες και άλλα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Στηρίζεται στην κινεζική τεχνογνωσία του βελονισμού και εφαρμόζεται με απαλά μικρά χτυπήματα (tapping) στις άκρες των μεσημβρινών του βελονισμού. Τη στιγμή που γίνονται τα χτυπήματα, ο "ασθενής" καλείται να φέρει στο νου του το πρόβλημα, το ενοχλητικό συναίσθημα, ή το σωματικό πόνο, κλπ. Με τον τρόπο αυτό, το EFT επιδρά απευθείας πάνω στο ενεργειακό πεδίο (energy field) του προβλήματος, το οποίο βρίσκεται φυσικά αποτυπωμένο στην αύρα του ατόμου, και διαλύει βαθμιαία τις εγγραφές που δημιουργούν το πρόβλημα. Φυσικά, η θεραπεία στην αρχή πρέπει να γίνεται από ειδικό θεραπευτή της Ενεργειακής ψυχολογίας, αλλά από τη στιγμή που κανείς τη μάθει, έπειτα από ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, μπορεί να την εφαρμόζει μόνος του, καθημερινά, αντιμετωπίζοντας και σταδιακά διαλύοντας όλα τα ενεργειακά-συναισθηματικά του μπλοκαρίσματα. 

Τέλος, συνιστάται, ένα απλό δροσερό ντους κάθε φορά που νιώθουμε καταβεβλημένοι, από φυσική, διανοητική ή συναισθηματική φόρτιση. Η καθαρτική ενέργεια του νερού επιδρά άμεσα στην αύρα μας και στη διάθεσή μας και μας βοηθά να ξεπερνάμε με ευκολία τις καθημερινές εντάσεις.

 

Από ένα άρθρο της Δρος ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΓΕΡΟΥΚΗ από το περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ του 07/04, με τίτλο "Τι είναι η αύρα μας και πώς να την καθαρίζουμε;"
- από εδώ