Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτέλους ! Επιστήμονες ανέλυσαν το περιεχόμενο αρχαίων χαπιών.

Αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι μπόρεσαν για πρώτη φορά να μελετήσουν και να αναλύσουν το περιεχόμενο χαπιών που έφτιαχναν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα και τα οποία είχαν ανακαλυφθεί προ 20ετίας, σε ναυάγιο ελληνικού πλοίου στα ανοιχτά της Τοσκάνης.
 
Το πλοίο από ξύλο καρυδιάς, που ναυάγησε το 130 π.Χ., μετέφερε γυαλικά από τη Συρία και φάρμακα, τα περισσότερα από τα οποία δεν είχαν μουσκέψει καθόλου από το νερό. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν το ναυάγιο το 1989, αλλά μόλις τώρα κατέστη δυνατό να ανακοινωθεί η μελέτη των φαρμακευτικών σκευασμάτων που περιείχε.

«Η Ελλάδα με τα μάτια των παιδιών»


http://www.hfc-sofia.com/wmt/userfiles/Image/drasthriotites/paidikh_zwgrafikh/sof_paid_zwg_10_2.jpg


Πηγή 
http://www.hfc-sofia.com

Οι αρχαίοι Έλληνες «είχαν δει πρώτοι τον κομήτη του Χάλεϊ».

Το μυστηριώδες λαμπερό αντικείμενο που εμφανίστηκε πάνω από τον Ελλήσποντο τον 5ο αιώνα π.Χ ήταν πιθανώς ο κομήτης του Χάλεϊ, τον οποίο κανείς άλλος πολιτισμός δεν είχε περιγράψει ως...
τότε, υπολογίζουν Αμερικανοί αστρονόμοι. Προτείνουν μάλιστα ότι το περιστατικό έπαιξε ρόλο στην πρωτοποριακή θεωρία του Αναξαγόρα για την πτώση ουράνιων σωμάτων στη γη.

Η εμφάνιση του κομήτη φαίνεται ότι συνέβη σχεδόν ταυτόχρονα με τη μυστηριώδη πτώση ενός μετεωρίτη στη βόρεια Ελλάδα, αναφέρουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου «Μπράιχαμ Γιανγκ» της Γιούτα.

Όπως γράφουν στο Journal of Cosmology, αρκετές αρχαίες πηγές αναφέρουν ότι το 467/6 π.Χ ένας μετεωρίτης «σε μέγεθος άμαξας» έπεσε στην περιοχή Αιγός Ποταμοί του Ελλήσποντου.

Για τις δύσκολες στιγμές...


Αρκεί να θυμόμαστε πως είμαστε όλοι μαζί Ένα.
Πλέον, πλησιάσε η ώρα όπου όλες οι προφητείες που μας δώθηκαν, θα επαληθευθούν. Παρ'όλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως έχουμε στην διάθεσή μας, όλα όσα χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη μεταμορφωτική για την ανθρωπότητα φάση.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που συντελούνtαι αυτή τη στιγμή, γίνονται για έναν μόνο σκοπό. Την ανύψωσή μας.
Ένα κομμάτι του εαυτού μας θα πεθάνει και ένα νέο δυνατότερο, σοφότερο, γεμάτο μνήμες θα αναδυθεί.
Συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε θετικά.

Και θυμόμαστε πως κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου θα καταφέρουμε να ομορφύνουμε τον κόσμο μας και πάλι...


Με όλη μου την αγάπη,

white.