Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ την Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 11 π.μ. με 2 μ.μ

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ! ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤA ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΞΑΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΟΛΑ, ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3170/2003.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ. 

Σ ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. 
ΖΩΟΦΙΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟ ΤΟ FB, ΖΩΟΦΙΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!! 

ΡΙΤΣΑ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - PANHELLENIC PROTEST AGAINST ANIMAL POISONING AND ABUSING

δείτε και διαβάστε περισσότερα εδώ

Οικολογική Ενέργεια - Γαϊδουράγκαθο !

 Οι επιστήμονες το αποκαλούν "το ελληνικό πετρέλαιο" και όχι άδικα...
Αφού το γαϊδουράγκαθο ή αλλιώς η αγριαγκινάρα, αν χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για στερεό καύσιμο, μπορεί πραγματικά να αντικαταστήσει τη χρήση πετρελαίου σε σπίτια και βιομηχανίες αλλά και να συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας.
Φανταστείτε ότι η καλλιέργεια ενός εκατομμυρίου αρδευόμενων στρεμμάτων με αγριαγκινάρα, μπορούν να εξοικονομήσουν 1 εκατομμύριο 250 χιλιάδες τόνους πετρελαίου θέρμανσης!
"Εμείς το αποκαλλούμε το ελληνικό πετρέλαιο που μπορεί να καλλιεργηθεί στην ελληνική γη από ελληνικά χέρια και γιατί όχι και με δυνατότητες εξαγωγής" λέει στη ΝΕΤ ο Νίκος Δαναλάτος - Καθηγητής Γεωργίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η καλλιέργεια της αγριαγκινάρας είναι εξαιρετικά απλή αφού η σπορά γίνεται μια φορά κάθε 12 χρόνια (!) και δε χρειάζεται ζιζανιοκτόνα. Γι΄ αυτό άλλωστε και είναι έντονο το ενδιαφέρον απ΄ την πλευρά των παραγωγών, το τελευταίο διάστημα.


Επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε και εδώ .




πηγή

Οι Μεγάλες Αλλαγές που αναμένονται το 2012 κ' το 2013

Σίγουρα θα θυμάστε μεταξύ άλλων τις θέσεις του αυστριακού βιοφυσικού Dieter Broers, o οποίος με δύο βιβλία του, δεκάδες διαλέξεις, αλλά και μέσω των συνεντεύξεων του, προειδοποιεί για τις μεγάλες αλλαγές που περιμένουν τη Γη κι την ανθρωπότητα το 2012 -όπου τονίζει κυρίως την απαραίτητη πνευματική προετοιμασία μας.  Ακόμη νωρίτερα είχα αναφέρει τους γερμανούς επιστήμονες Grazyna Fosar και Fanz Bludorf, οι οποίοι επίσης αναφέρονται στην επερχόμενη μεγάλη αλλαγή στον πλανήτη μας, που σχετίζεται με το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας. Γνωστές είναι άλλωστε και οι θέσεις των Μάγια, όπως και άλλες προφητείες που μιλούν για το τέλος της παρούσας και την έναρξη μιας νέας εποχής. Φυσικά δεν πρόκειται για το τέλος του κόσμου, ούτε για ένα "τραγικό φινάλε της ανθρώπινης φυλής του πλανήτη, ωστόσο θα είναι μια μεγάλη και σημαντική αλλαγή, που ήδη λαμβάνει χώρα και μας προετοιμάζει.