Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά...

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στην ζωή μου, υπήρξε, είναι και θα είναι το χαμόγελο. Το χαμόγελο, που βγαίνει από την ψυχή μας, και μας αυτοθεραπεύει. Είναι δωρεάν, είναι για όλους και επιβάλλεται να το φοράμε!


Τα παρακάτω λόγια αποδίδονται από πολλούς στον μεγάλο ηθοποιό Τσάρλι Τσάπλιν. Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή ο καλλιτέχνης τα απήγγειλε στους δικούς του ανθρώπους κατά τα εβδομηκοστά του γενέθλια. Όπως και να έχει, νομίζω πως αξίζουν προσοχής:

"Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, μπόρεσα να καταλάβω ότι ο συναισθηματικός πόνος και η θλίψη, απλώς με προειδοποιούσαν να μη ζω κόντρα στην αλήθεια μου. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέμε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ένα διαγαλαξιακό παραμύθι

Πριν από πολύ πολύ καιρό σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακρινό, υπήρχαν  κάποια μικρά φωτεινά πλάσματα, τα οποία απολάμβαναν και διασκέδαζαν την ζωή, εντός μίας τόσο χαρούμενης και άχρονης διάστασης. 

Και τότε μία μέρα ένας πολύ μεγάλος, εντυπωσιακός άγγελος ήρθε σ' αυτούς. 
Ζητούσε εθελοντές για μία πολύ σημαντική κοσμική αποστολή.
 
''Έχουμε αυτόν τον μικρό - αλλά πολύ σημαντικό - πλανήτη στην άκρη του γαλαξία της Αλκυόνας, ο οποίος ονομάζεται Γαία. Θυμίζει πάρα πολύ έναν πανέμορφο κήπο και αποτελείται από εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικές μορφές ζωής. Έχει υπάρξει κάτι σαν ένας πειραματικός σταθμός στον γαλαξία μας και διαθέτει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανθρωποειδή μορφή ζωής, η οποία έχει την δυνατότητα να συνεργάζεται με τις υψηλότερες και χαμηλότερες συχνότητες που είναι κοσμικά γνωστές. Για την ακρίβεια, αυτή η μορφή ζωής αποτελεί την επιτομή της δυαδικότητας. Από την μία πρόκειται για μία εξαιρετικού κάλους έκφραση της ζωής, ικανή να φέρει τις υψηλότερες συχνότητες Αγάπης, Φωτός και Ευτυχίας, που είναι γνωστές στο Σύμπαν. Από την άλλη είναι ικανή για για τις πυκνότερες και σκοτεινότερες συχνότητες, τις οποίες το σύμπαν έχει ποτέ βιώσει - συχνότητες τις οποίες το υπόλοιπο της Πλάσης, ξεπέρασε αιώνες πριν.