Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Η Ασθένεια και η Θεραπεία της μέσα από την οπτική της Ενέργειας

Οι αρρώστιες και οι παθήσεις είναι ένας μηχανισμός κατεργασίας χαμηλής ποιότητας ενέργειας σε υψηλής ποιότητας ενέργεια.
Η στενοχώρια είναι για την ψυχή. 
Ο πόνος και η αρρώστια για το φυσικό σώμα.
Αυτός ο μηχανισμός μεταμορφώνει διαφορετικής ποιότητας ενέργειες (κάθε αρρώστια έχει τη δική της ποιότητα).

Ο άνθρωπος δεν επιθυμεί να αλλάξει από μόνος του γι’ αυτό η ιεραρχία φτιάχνει ένα πρόγραμμα με διάφορες δοκιμασίες γι’ αυτόν τον άνθρωπο ώστε να αλλάξει και να εξελιχθεί. Αν ο άνθρωπος δεν κινείται σωστά στη ζωή τότε του στέλνουν πόνο και βάσανα. Τότε αυτός επιλέγει από μόνος του ποιο θα είναι το μέλλον του. Κάθε αρρώστια έχει σχέση με τη συλλογή συγκεκριμένης ενεργειακής συχνότητας.

Από τα προβλήματα που έχουν τα τσάκρας (ενεργειακά μας κέντρα), βρίσκοντας την ασθένεια μπορούμε να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα σκέψης και δράσης του ανθρώπου. Η θεραπεία αρρωστιών και βασάνων γίνεται αν μαζέψουμε υψηλής ποιότητας ενέργεια και ''αυτό-αναπτυχθούμε''. Χρειάζεται, βέβαια, εργασία με την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα μας για τη βελτίωση του πνευματικού επιπέδου μας και για την απόκτηση πιο υψηλής συνειδητότητας.
Κάθε απασχόληση και εργασία βοηθά στην απόκτηση ενέργειας. Αν είναι θετική ή αρνητική εξαρτάται από το είδος και το ποιόν της απασχόλησης. Αποκτώντας θετική ενέργεια ο άνθρωπος συγκεντρώνει το απαραίτητο δυναμικό ώστε να ανέβει σε ένα υψηλότερο επίπεδο πνευματικής εξέλιξης. Όταν ο άνθρωπος συγκεντρώνει χαμηλής ποιότητας ενέργεια τότε η ψυχή του επιστρέφει στον ίδιο καρμικό κύκλο και δεν μπορεί να φύγει από τη γη για αιώνες.

Ο άνθρωπος προτιμά να διαλέγει συνήθως τη γραμμή της μικρότερης αντίστασης δηλαδή τον εύκολο δρόμο, το δρόμο που δεν έχει αντίσταση. Για παράδειγμα προτιμά την άνεση και τη συνεχή ξεκούραση. Όμως ο Θεός δε στέλνει τη ψυχή στη γη για διασκέδαση. Την στέλνει για να μάθει και να συλλέξει εμπειρίες. Έτσι για κάθε άνθρωπο δίνεται τέτοια κατάσταση, ανάλογα με το δικό του επίπεδο ανάπτυξης. Ο ίδιος πρέπει από αυτό το επίπεδο να προχωρήσει πιο πάνω και όχι να οπισθοδρομήσει. 

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συμβουλές για αυτό, γιατί η ανάπτυξη της ψυχής είναι πάντα προσωπική και μοναδική. Το βασικό προσανατολισμό μας τον δίνει το πνευματικό μας κέντρο, δηλαδή η καρδιά. Ο μόνος δρόμος που δίνει απαντήσεις στα ερωτηματικά και την πορεία είναι ο δρόμος της καρδιάς. Πρέπει να μάθουμε να την ακούμε και να ακολουθούμε αυτό που μας λέει.

Ωστόσο, στη σημερινή ζωή λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν αυτό. Οι περισσότεροι προτιμούν να σκέφτονται ''λογικά''. Από αυτόν τον τρόπο ζωής δημιουργούνται όλα τους τα προβλήματα, τα οποία στη συνέχεια εμφανίζονται σαν διάφορες αρρώστιες. Μετά από την εμφάνισή τους προτιμούν να πάρουν φάρμακα προκειμένου να ''θεραπευτούν''. Αλλά τι είναι τα φάρμακα;

Τα φάρμακα

Τα φάρμακα είναι μια χημική διεργασία η οποία επισπεύδει το χρόνο. Δεν επιτρέπουν, δηλαδή, στη ζωή να κυλήσει με τον κανονικό της ρυθμό, αλλά τη ''σφίγγουν'', την συμπιέζουν χρονικά. 
Τα χημικά στοιχεία των φαρμάκων προκαλούν στον οργανισμό χημικές αντιδράσεις, οι οποίες για να συμβούν, απορροφούν μεγάλο μέρος από την ζωτική ενέργειά μς. Δηλαδή, μειώνουν την ενέργεια από τα κύτταρά μας. Έτσι αυτά δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά (γιατί δεν έχουν με τι να δουλέψουν) και η φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού φρενάρεται. Σε αυτό βασίζεται η εργασία των φαρμάκων – το φρενάρισμα των διεργασιών των κυττάρων. Η εικόνα αυτού του φαινομένου παρουσιάζεται σαν τερματισμός της αρρώστιας αλλά για λίγο καιρό. Αν κάποιος από μικρή ηλικία παίρνει πολλά χάπια τότε αυτός κλείνει το πρόγραμμα της αρρώστιας και έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει φτιαχτεί προσωπικά για αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο ο ασθενής εργάζεται με το μισό κομμάτι της αρρώστιας και με το άλλο μισό όχι. Το άλλο μισό κομμάτι με το οποίο δεν έχει εργαστεί θα του το στείλουν στην επόμενη ζωή. Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτός πρέπει να δουλέψει με αυτά τα προβλήματα. 
Δηλαδή κάποιος δεν πρέπει καθόλου να παίρνει φάρμακα; Μπορεί, αλλά τα φάρμακα αυτά δεν πρέπει να είναι χημικά! Τα φάρμακα πρέπει να είναι φυτικά! Τότε δεν μπορούν να καταστρέψουν την ενέργεια των σωματικών μας οργάνων και γενικά να αλλάξουν ενεργειακά τη λειτουργία μας. Με τα φυτικά φάρμακα ξαναφτιάχνεται σωστά η ρύθμιση των ζωτικών λειτουργιών και ο άνθρωπος έτσι δεν αφήνει ενεργητικά χρέη. Συνήθως ο άνθρωπος προτιμά το γρήγορο τρόπο και το πιο ''φανερό'' αποτέλεσμα, αλλά στην ουσία έτσι γίνεται το αντίστροφο και αυτός επιβραδύνει την αρρώστια και δημιουργεί καρμικά χρέη. Χρειάζεται σίγουρα να παλέψουμε με μια αρρώστια, αλλά πρέπει να γίνει σωστή επιλογή μεθόδου. Πρέπει να επιλέξουμε αυτό που προκαλεί τις λιγότερες βλάβες στον οργανισμό και δεν επιβαρύνει το κάρμα μας. Τα χημικά χάπια μικραίνουν τη διάρκεια της ανθρώπινης ζωής αφού ο ασθενής πληρώνει τη θεραπεία του με την ενέργειά του.

Υπάρχουν όμως και άλλες μέθοδοι να θεραπευτεί κανείς χωρίς να πάρει χημικά φάρμακα. Μερικές από αυτές μας είναι ήδη γνωστές, όπως για παράδειγμα το ρέικι και η μέθοδος της κοσμικής ενέργειας, οι οποίες δόθηκαν στην ανθρωπότητα τους προηγούμενους αιώνες.

Η Κοσμική ενέργεια σαν Μέθοδος Θεραπείας

Τι είναι λοιπόν η κοσμική ενέργεια που παραδόθηκε στον άνθρωπο την τελευταία δεκαετία του περασμένου αιώνα;
Είναι η ενέργεια μαζί με γνώση. Η κοσμική ενέργεια σήμερα τοποθετεί τις βάσεις για την ιατρική του μέλλοντος.
Οι έρευνες για αυτήν γίνονται σε όλους τους τομείς όπως φυσική, βιολογία, χημεία, ιατρική, ψυχολογία και η μελέτη των νόμων του Σύμπαντος.
Η θεραπεία με την μέθοδο της κοσμικής ενέργειας πραγματοποιείται σύμφωνα με τους νόμους του λεπτού (αόρατου) κόσμου. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει να θεραπεύσουμε όχι μόνο το φυσικό σώμα, αλλά και τις αιτίες (ρίζες) των ασθενειών που κρύβονται στα άλλα μας σώματα (πεδία) αστρικό, αιθερικό, νοητικό, κλπ.
Η διάγνωση με την μέθοδο αυτή, δεν βασίζεται στο φυσικό σώμα αλλά στα ενεργειακά σώματα και στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) του ανθρώπου.

Με αυτόν τον τρόπο ο κοσμοενεργειακός θεραπευτής μπορεί να αναγνωρίσει πιο νωρίς το πρόβλημα που έχουμε σε κάποιο από τα ενεργειακά σώματα βλέποντας το αρνητικό ενεργοπληροφοριακό πρόγραμμα (αρνητικό κομμάτι ενέργειας που στην αύρα μας εμφανίζεται με σκούρα χρώματα). 
Οι ασθένειες εμφανίζονται πρώτα στα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου και μετά στο φυσικό του σώμα.
Αναγνωρίζοντας τον κρυφό λόγο της ασθένειας (από έναν μήνα μέχρι και έναν χρόνο νωρίτερα) μπορούμε να εξισορροπήσουμε τον οργανισμό μας πιο γρήγορα και να επιλύσουμε το πρόβλημα. Όταν ο άνθρωπος ακολουθεί αυτή τη θεραπείας, ξεκινά να καταλαβαίνει πώς λειτουργεί ο λεπτός κόσμος και να μαθαίνει τους Νόμους του Σύμπαντος. Έτσι, παράλληλα με τη θεραπεία δίνεται και γνώση.
Αρχίζει να κατανοεί το δικό του καρμικό πρόγραμμα για αυτήν την ενσάρκωση, όπως και με ποια αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς του πρέπει να εργασθεί για να καλυτερεύσει τη μοίρα του. Αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής του δεν είναι σωστός και αλλάζοντάς τον αυξάνει και την ποιότητα της ενέργειάς του η οποία γίνεται πιο υψηλή. Με αυτή την πιο υψηλής συχνότητας ενέργεια, αρχίζει να συντονίζει την ψυχή του με τις κοσμικές συχνότητες του Θεού.
Η εργασία του κοσμοενεργητικού θεραπευτή περιλαμβάνει και προσωπική συνεργασία με τον ασθενή. Όσο περισσότερο εργάζεται ο ασθενής με τη δική του αρνητικότητα (χαμηλή ποιότητα ενέργειας) τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρώσει την θεραπεία. 

Η κοσμική ενέργεια επιτρέπει την ανακατασκευή των ενεργειακών σωμάτων μέχρι να ισορροπήσει όλο το σύστημα
Ανακατασκευάζει και φέρνει ενεργοπληροφοριακή εξισορρόπηση στο σύστημα Σώμα – Ψυχή – Πνεύμα (Θεός).
Με την βοήθεια των κοσμικών συχνοτήτων μπορούμε μέσα σε λίγα λεπτά να εξισορροπήσουμε τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) και τον κύριο ενεργειακό αγωγό που βρίσκεται στην σπονδυλική στήλη. Ξεμπλοκάροντας τα τσάκρας και βάζοντάς στα σε λειτουργία ξεκινά και το ξεμπλοκάρισμα των ενεργητικών μεσημβρινών που προχωρούν μέχρι τα όργανα.. Τότε τα όργανα αρχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Κατόπιν με την βοήθεια τεχνικών μεθόδων παίρνουμε την ενεργειακή ''βρωμιά'' από τα προβληματικά όργανα και τα τροφοδοτούμε με τις συχνότητες που χρειάζονται. Υπάρχουν διαφορετικά κανάλια για το συκώτι, την καρδιά, το πάγκρεας, τον θυρεοειδή αδένα, το ορμονικό και νευρικό σύστημα, κλπ.
Συνολικά υπάρχουν 20 θεραπευτικά και άλλα 20 ενεργειακά κανάλια που θεραπεύουν διάφορες ασθένειες.
Η κοσμική ενέργεια δεν θεραπεύει αμέσως τα προβλήματα που έχουμε στο υλικό μας σώμα. 
Συνήθως τα προβλήματα αυτά δεν είναι μεμονωμένα, αλλά έρχονται σαν ''μπουκέτο'',  πολλά μαζί. 
Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος προχωράει και η αλλαγή ενέργειας (όσο πιο μεγάλο, τόσο πιο αργά). 
Στο διάστημα της θεραπείας δεν συντελλούνται αλλαγές μόνο στο σώμα μας, αλλά και στην κοινωνική μας ζωή. Αρχίζουν και εκεί να εμφανίζονται διάφορες καταστάσεις που μας προτείνουν οι Υψηλές Δυνάμεις για να καταλάβουμε κάποια μας λάθη και για να λύσουμε κάποια προβλήματα από μόνοι μας. 
Και εδώ, ο κοσμοενεργητικός θεραπευτής δουλεύει με τον άνθρωπο κάνοντας ανάλυση και βοηθώντας τον να τα ξεπεράσει. Όμως η τελική επιλογή είναι πάντα του ανθρώπου!

Όταν ο άνθρωπος λαμβάνει γνώση και ξεκινά να κάνει πράξεις και σκέψεις φωτεινές, τότε ξεκινά να παίρνει θετική ενέργεια και αυτό τον οδηγεί στο να έχει μεγαλύτερη ενεργητική ικανότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ''ανοίγει’'' πνευματικά και να φωτίζει η συνείδησή του. 
Η εργασία με την κοσμική ενέργεια οδηγεί τον άνθρωπο στην πνευματικότητά του.
Έτσι φωτίζει σιγά-σιγά το δικό μας κόσμο και μεγαλώνει η ενεργειακή ικανότητα του ανθρώπου και της Γης αντίστοιχα.

πηγή