Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Θα βοηθήσεις στη Δημιουργία Παγκόσμιας Ειρήνης?

ΑURA FESTIVAL - "Τελετή της Φωτιάς" για την Παγκόσμια Ειρήνη & Ενότητα

Στις 7 Νοεμβρίου 2010 θα λάβει χώρα μια παγκόσμια τελετή για την Παγκόσμια Ειρήνη και Ενότητα. Η τελετή αυτή ονομάζεται "Τελετή της Φωτιάς" και γίνεται για τρίτη φορά για το καλό ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Αυτή τη φορά πρωτοστατούν στην τελετή το Ιερό Προσωπικό των Μάγια με "αρχηγό" τους, τον Alejandro Cirilo Pérez Oxlaj (Wandering Wolf) και το βουδιστή μοναχό του Άχον Σου, Kiriyama Kancho-αδελφό Tomono,  ωστόσο απευθύνεται σε όλους δίχως διαχωρισμούς σε θρησκείες και φιλοσοφίες. Η συμμετοχή είναι εύκολη και θα λάβει χώρα μέσω σύνδεσης από τους υπολογιστές μας.
Την εκδήλωση στηρίζουν






Τα μονοπάτια αυτών των δύο μεγάλων πνευματικών ηγετών, του Kiriyama Kancho και Alejandro Cirilo Pérez Oxlaj (Wandering Wolf), κινούνται παράλληλα πάνω από τρεις δεκαετίες.
Και οι δύο άνδρες έλαβαν οράματα ότι θα έρθει μια στιγμή στο μέλλον που η ανθρωπότητα θα φθάσει σε κρίσιμο σταυροδρόμι, με ένα μονοπάτι που οδηγεί στην καταστροφή και ένα άλλο που οδηγεί στην εκπλήρωση του πιο σπουδαίου πεπρωμένου της ανθρωπότητας. 
Οι ηγέτες έχουν εργαστεί ακούραστα για την ανθρωπότητα, έτσι ώστε όταν η ανθρωπότητα φτάσει στο σταυροδρόμι αυτό να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να ακολουθήσει το μονοπάτι που φέρνει την ειρήνη και την αρμονία σε όλους. 
Το μονοπάτι αυτό πρέπει να επιλεγεί με σύνεση και επαγρύπνηση. 
Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι: ο χρόνος για να επιλέξει κάποιος είναι τώρα
Αυτός είναι ο σκοπός του Aura Festival στις 7 Νοεμβρίου του 2010.

Οι σκέψεις του Βούδα είναι η πνευματική δύναμη που μπορεί να αποκτηθεί μόνο από εκείνους που έχουν επιτύχει πλήρη απελευθέρωση. - Το Βούδι. Έχει τη δύναμη να επιτρέψει στους νεκρούς να φθάσουν τη Φύση του Φο (Boodhahood) και να εξαγνίσει τους ζωντανούς. Στις 8 Νοεμβρίου 1980, όταν Kiriyama Kancho επισκέφθηκε τη Sahet Mahet στην Ινδία, έλαβε μετάδοση αυτής της φώτισης απευθείας από το Βούδα Shakyamuni μέσω έντονης τηλεπάθειας, την οποία αισθάνθηκε σαν μια λαμπρή και ασημένια δόνηση ιόντων. Θα ήθελε τώρα να στείλει δονήσεις του Βούδα - ισχύς του Βούδα – σε εσάς στις 7 Νοεμβρίου, μέσω live webcast.

Αυτή η ευοίωνη ημερομηνία είναι η επέτειος των 30 χρόνων από την παραλαβή της άμεσης μετάδοσης του Βούδα από τον Kiriyama Kancho, και το αποκορύφωμα του έργου της ζωής του.

Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια της τελετής της φωτιάς την 7η Νοεμβρίου, το Προσωπικό της Αρχής των Μάγια του Wandering Wolf θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της γης προς την εκπλήρωση των επιθυμιών της για διαφώτιση, ειρήνη, αρμονία και την ιερή μοίρα του ως έθνος ανάμεσα στα αστέρια. Το Ιερό Προσωπικό λέγεται ότι έχει τη δύναμη της Kulkulkan, του Feathered Serpent (φτερωτός όφις-"κουνταλίνη"-κυρίκειο Ερμή), τη δημιουργική δύναμη των τεσσάρων στοιχείων, καθώς και της ανάστασης και της μετενσάρκωσης. 

H ημέρα της τελετής έχει επίσης την ενέργεια της Feathered Serpent, 9 Καν, κάνοντας την ιδιαίτερα ισχυρή μέρα για να εκπληρώσει τον σκοπό της τελετής του. Το Προσωπικό συμβολίζει επίσης το Divine Feminine (Ιερή-Θεϊκή Θυλικότητα, "Μεγάλη Θεα"), της οποίας η αποδοχή και επιρροή τιμάται, συγκεντρώνοντας την υπέροχη, αρχαία πνευματική σοφία του Βούδα και των Μάγια, σαν δύο τυφώνες που ενώνονται σαν ένας . Αυτό το Ιερό Προσωπικό έχει μια ιστορία 2000 χρόνων και αποτελεί μέρος θεραπευτικών τελετών που έχουν λάβει χώρα σε όλο τον κόσμο.

Πλήρες ενημερωτικό κείμενο για τη διάδοση του μυνήματος και την συμμετοχή όλων των ανθρώπων στη Γη, με παράκληση για την προώθηση του μυνήματος σε όλους τους φίλους μας:

Θα βοηθήσεις στη Δημιουργία Παγκόσμιας Ειρήνης?

 Την Κυριακή 31.10.2010 θα γίνει η τελευταία τηλεματική σύνδεση που δίνει πληροφορίες για την προτεοιμασία μας και τη συμμετοχή μας στην τελετή αυτή της 7ης Νοεμβρίου.
Τις μαγνητοφωνήσεις των περασμένων ανταποκρίσεων μπορείτε να ακούσεται,  εδώ: http://www.talkshoe.com/talkshoe/web/talkCast.jsp?masterId=36237&am...

Στην τελευταία ομιλία του εκεί ο αδελφός Τομόνο έδωσε μάλιστα ένα πολύ ισχυρό μάντρα που βοηθά στον εξαγνισμό μας

"Ομ-τσάντεϊ-σούρεϊ-τζούντεϊ-σόακα", το οποίο μπορούμε να ψάλουμε καθημερινά για μερικά λεπτά.

Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από την Βίκυ Χρυσού - τοξότισσα στο http://creatingrealities.ning.com.