Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ξυπνώ - Ενσωματώνομαι (μήνυμα αγγελικής επικοινωνίας)



Ξυπνήστε !

Είναι καιρός να ξυπνήσετε. Ξυπνήστε , για όλα όσα είστε, γιατί αγαπητοί φίλοι, το να κοιμάσαι σημαίνει ότι ψεύδεσαι.Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε συνειδητά να διαλέξετε να ξυπνήσετε. 

Είναι τόσο απλό.« Διαλέγω να ξυπνήσω ».

Όταν το κάνετε, όλα τα παιχνίδια θα τελειώσουν. Όλο το δράμα θα σταματήσει. 
Οι ψευδαισθήσεις του περιορισμού θα φύγουν και θα πρέπει να δεχθείτε την αγάπη από τον Εαυτό σας ξανά.

Το πνεύμα σας , η θεϊκότητά σας  λέει : « Σε αγαπάω.  Σε αποζητούσα, σε περίμενα.Θέλω να μοιραστώ κάθε στιγμή μαζί σου. Θέλω να σου θυμίσω ποιός πραγματικά είσαι.  Έχει περάσει πολύς καιρός , από τότε που είμασταν μαζί. Σε παρακαλώ, άρχισε να απολαμβάνεις τη ζωή σου ».

Τί παραπάνω μπορεί να κάνει το πνεύμα σας ?  Μήπως πρέπει να τραβήξει την προσοχή σας με ακραίους τρόπους ? Μήπως πρέπει να σας ταρακουνά ξανά και ξανά, και να δημιουργεί ακραίες καταστάσεις στη ζωή σας για να έχει την προσοχή σας?
Θα πρέπει να έχετε καρκίνο και τον φόβο του θανάτου, για να δεχθείτε τελικά την αγάπη του Εαυτού σας?
Πρέπει να χάσετε την οικογένειά σας, το σπίτι σας, τα λεφτά  και τη δουλειά σας, ώστε το Πνεύμα να σας τραβήξει από αυτή την υπνωτική κατάσταση? Αυτό είναι που θέλετε?

Ή θέλετε να κάνετε μία συνειδητή επιλογή να πείτε : « Ξυπνάω Τώρα » ?

Από εσάς εξαρτάται. Είστε ο μόνος που μπορεί να σας ξυπνήσει. Είστε ο μόνος που μπορεί να βγάλει τον εαυτό σας από την ύπνωση.



Ενσωμάτωση


Είναι καιρός για ενσωμάτωση του Παράδεισου στη Γή. Είναι ο καιρός που φέρνουμε μαζί ενέργειες και συνείδηση από τις άλλες σφαίρες κατευθείαν στη Γή.  Αυτό δημιουργεί μία γέφυρα, που θα βοηθήσει να ενωθούν οι ενέργειες της διττότητας , που είναι ακόμη πολύ, πολύ δυνατές.  Και αυτό τελικά θα βοηθήσει να θεραπευτεί ένα πολύ παλιό τραύμα στις αγγελικές σφαίρες.

Υπήρξαν μάχες για πολύ καιρό στις αγγελικές σφαίρες – φώς εναντίον σκότους.

Θα το υπεραπλοποιήσω, αλλά υπήρξε ένα στοιχείο, που ένοιωσε ότι ήταν, πάντα ήταν και πάντα θα είναι ένα κομμάτι του Θεού. Θα τους ονομάσουμε αυτούς, τους φωτεινούς αγγέλους. Πιστεύουν στην αυτόνομη κυριαρχία, ότι κάθε ψυχική ύπαρξη είναι δημιουργός με τον δικό της τρόπο. 
Υπήρχε και μία άλλη ομάδα – ας τους πούμε αυτούς , οι σκοτεινοί άγγελοι - που πίστευαν ότι δεν υπήρχε θεός. Πίστευαν μόνο στη δύναμη, τον έλεγχο και την χειραγώγηση.  Πιστεύουν ότι όλη η δημιουργία ήταν ένα μεγάλο άδειο κενό, χωρίς μία θεϊκή πηγή και ότι έπρεπε να γίνουν θεοί.  Έτσι υπήρξαν ομαδικές μάχες και πόλεμοι στις άλλες σφαίρες.
Όταν δημιουργήθηκε η Γή , για να προσπαθήσει να λύσει μερικές από τις ενεργειακές ανισορροπίες στην Δημιουργία, υποτίθεται ότι ήταν ένα ουδέτερο μέρος.  Αλλά σε πείσμα των ουδέτερων οδηγιών, αυτές οι μάχες συνεχίστηκαν εδώ στη  Γή.
Αυτές οι αγγελικές δυνάμεις τελικά δεν ενσαρκώθηκαν ή δεν εκδηλώθηκαν κατευθείαν στη Γή, αλλά χρησιμοποίησαν τους ανθρώπους για χειρισμό και σαν έκφραση των δικών τους μαχών.Η Γή έγινε μία σκηνή, που αυτοί έπαιζαν τα παιχνίδια τους και προκάλεσαν μεγάλο πόνο.

Υπάρχουν πραγματικά μέρη στη Γή ,που έλαβαν χώρα αυτές οι  μάχες και η ενέργεια είναι ακόμη κολλημένη εκεί. Μέρη όπως η Πολωνία, πολλές τοποθεσίες στην Αφρική, και πολλά άλλα σημεία στον κόσμο, ακόμη κρατάνε μερικά από τα βαθειά τραύματα και τον πόνο και τις ενέργειες από αυτές τις μάχες των αγγέλων.

Τώρα, αυτές οι μάχες των αγγέλων του φωτός και του σκότους έγιναν μια και καλή.Στον πυρήνα όλων, το φως και το σκοτάδι έχουν ενωθεί ξανά μαζί. Το αρσενικό και το θηλυκό είναι μαζί. Τα στοιχεία της πόλωσης ενώθηκαν ξανά, ακόμη κι αν αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί πολύ καιρό πριν, πριν ακόμη τα αποτελέσματά του γίνουν αισθητά στη Γή , και στις ενεργειακές σφαίρες γύρω από τη Γή.



Είναι καιρός τώρα για την αγγελική ενέργεια – την ουράνια ενέργεια – να αρχίσει να έρχεται σε αυτή τη γήϊνη σφαίρα, και αυτό που ψάχνουμε είναι, άνθρωποι που είναι ανοιχτοί στην αλήθεια τους και στο σώμα τους , να αρχίσουν να λαμβάνουν αυτή την ενέργεια. Έπειτα μπορούν να αρχίσουν να μεταφέρουν μία νέα συνείδηση  και μία νέου τύπου ενέργεια στη Γή, κάτι που η Γή δεν το έχει δεί σε όλη τη ζωή της. 
Πολλές από αυτές τις οντότητες θέλουν να έρθουν, απλά να είναι κοντά. Δεν έχουν απαραίτητα ένα σπουδαίο μήνυμα , αλλά θέλουν να είναι κοντά και να βοηθήσουν στο να  εισέλθει αυτή η Νέα Συνείδηση. Μερικές θα έχουν μηνύματα για την ανθρώπινη ενδυνάμωση ,για την απελευθέρωση από τη διττότητα, και τις παλιές ιδέες για το φώς και το σκοτάδι. Υπάρχουν πολλές οντότητες που θέλουν να δουλέψουν μαζί σας.Έτσι, πάρτε μία βαθειά αναπνοή.

Υπάρχει κάποιο είδος εργασίας που θα θέλατε να κάνετε ?  Αυτό που θα ανακαλύψετε όταν το κάνετε είναι ότι θα υπάρχουν πολλές οντότητες γύρω σας ,τον περισσότερο καιρό. Αλλά μπορείτε να τους ζητήσετε να φύγουν ,όποτε χρειάζεστε προσωπικό χώρο.Αυτές οι οντότητες ποτέ δεν θα σας πάρουν ενέργεια. Πιθανότατα να  αισθανθείτε ένα υψηλότερο και πιο έντονο επίπεδο ενέργειας γύρω σας. Η ερώτηση είναι, θέλετε περισσότερα και επίσης θέλετε ένταση?

Θυμηθείτε , ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ύπαρξη σε όλη την Δημιουργία ,από την ανθρώπινη ύπαρξη. Δεν υπάρχουν πιο προχωρημένοι πολιτισμοί πουθενά. Δεν υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί που έχουν καταλάβει τα πάντα.  Το υψηλότερο επίπεδο εμπειρίας είναι ακριβώς εδώ στη Γή, επειδή όταν αποκτήσατε φυσικές ζωές, ξεχάσατε  επίσης τις ρίζες σας και ποιοί πραγματικά είστε.

Αυτό είναι σκληρότερο από εμπειρίες σε οποιοδήποτε άλλο πλανήτη ή  άλλη διάσταση.Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση όλων και αν μπορείτε να τα καταφέρετε μέσα από αυτό, τα έχετε πραγματικά καταφέρει. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο.

Ναι, μερικές φορές με ενοχλεί ,όταν ακούω τους Πλειάδειους να λένε, πως πρόκειται να έρθουν να σώσουν τη Γή -  δεν έχουν σώσει ούτε τους εαυτούς τους- ή τους εξωγήϊνους , ότι πρόκειται να φέρουν το κυρίαρχο σκάφος τους εδώ κάτω. 
Και πρέπει να πω, ότι πολλές  από αυτές τις εξωγήινες οντότητες ήταν μέρος αυτών των μαχών του φωτός και του σκότους και ότι κουβαλάνε πολλές ατζέντες ( προγράμματα ).
Υπήρξε ένα σημείο , όπου εγώ προσωπικά συμφώνησα με μερικούς από τους Πλειάδειους, οι οποίοι εγγυήθηκαν ότι δεν επρόκειτο να αναμιχθούν άλλο, στους τρόπους των ανθρώπων στη Γή. Αμέσως μετά όμως άλλαξαν και αναμίχθηκαν και έγιναν μέρος ενός πολύ μεγάλου πολέμου, που έλαβε χώρα εδώ κοντά ( Γερμανία ) , περίπου 70 χρόνια πριν. (εννοεί τον Β΄ παγκόσμιο).

Έτσι όταν ακούω αυτές τις συζητήσεις , για το ότι οι Πλειάδειοι συμβουλεύουν τους ανθρώπους , δεν εντυπωσιάζομαι καθόλου.

Με τους μόνους που θα εντυπωσιαστώ είναι με αυτούς που θα γεννηθούν με φυσική μορφή εδώ στη Γή και θα τα καταφέρουν. Ο μεγαλύτερός μου σεβασμός είναι για αυτούς που έχουν πάρει ανθρώπνη μορφή.

Έτσι, ας πάρουμε μιά βαθειά αναπνοή, καθώς οι αγγελικές υπάρξεις που έρχονται με ένα μήνυμα ενσωμάτωσης και ενότητας συνεχίζουν να εργάζονται με σας εάν το επιλέγετε.
Αναπνεύστε και θυμηθείτε, όλα είναι τέλεια σε όλη την δημιουργία και επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

Με αυτό σας χαιρετώ.

Είμαστε όλοι συν - δε - δεμένοι... Είμαστε όλοι ΕΝΑ