Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αδελφές Ψυχές

Οι αδελφές ψυχές διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια των ενσαρκώσεών τους. Συναντιούνται ξανά και ξανά (ίσως στην αρχή για να κλείσουν κάποιους λογαριασμούς ή γιατί τους άρεσε η ποιότητα της σχέσης τους) και στην πορεία «αδελφοποιούνται»! Αγαπιούνται τόοοοοσο πολύ που δεν μπορούν να είναι ξεχωριστά.... Έτσι, ακολουθούν η μία την άλλη στις εκάστοτε ενσαρκώσεις τους.

Δύο αδελφές ψυχές μπορεί να επιλέξουν να ενσαρκωθούν σαν συγγενείς, επιστήθιοι φίλοι, ζευγάρι κ.λ.π. Στο τέλος, όμως, επιλέγουν να συναντηθούν σαν ζευγάρι μια και οι ενέργειες που εκλύονται είναι πιο δυνατές μέσα από τον έρωτα = δημιουργία!

Μη ξεχνάμε, όμως, ότι εδώ μιλάμε για γηραιές ψυχές! Οι νέες ή οι άγουρες ψυχές δεν έχουν προλάβει να διαμορφώσουν μία αδελφή ψυχή. Και επειδή η γη βρίσκεται σε ένα χαμηλό επίπεδο εξέλιξης, συνήθως τα άτομα που έχουν έρθει εδώ για μία αποστολή, έχουν την πιθανότητα να συναντήσουν τη αδελφή τους ψυχή. Άρα, μετρώνται στα δάκτυλα ενός χεριού....

Η Αγάπη είναι το πρωταρχικό σημείο που διακρίνει τις αδελφές ψυχές. Για να έχουν δημιουργηθεί δύο αδελφές ψυχές σημαίνει ότι στο διάβα των ενσαρκώσεών τους έχουν αγαπηθεί ΑΠΟΛΥΤΑ!

Στη πάροδο των ενσαρκώσεων, όταν η Αγάπη γίνεται απόλυτη, συνήθως έρχεται με το αντίθετο φύλο γιατί μέσα από τον έρωτα εκλύεται έντονη δημιουργία, ενέργεια και δράση.... 


Η ερωτική αγάπη δίνει την ευκαιρία στην απόλυτη Αγάπη να αναπτυχθεί, μέσα από τις έντονες ενέργειες που εκλύονται! Δημιουργείται, τότε, η Αγάπη άνευ όρων... η οποία πηγάζει αυθόρμητα... στις αδελφές ψυχές...

Για να φθάσει μία ψυχή στο σημείο να έχει αδελφή ψυχή, σημαίνει ότι έχει περάσει όλα τα στάδια της εξελικτικής της διαδικασίας, να έχει, γενικά, ωριμάσει...

Λέγεται, πως συναντάς την αδελφή σου ψυχή και παραμένεις μαζί της, μόνο όταν έχεις να συντελέσεις μαζί της ένα σημαντικό έργο, μία αποστολή για το καλό της ανθρωπότητας....

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για τις αδελφές ψυχές....

Εσείς, η αδελφή σας ψυχή απέναντι και στη μέση... ένας καθρέπτης! Αν μέσα από αυτό τον καθρέπτη βλέπετε τον εαυτό σας... τότε απέναντί σας βρίσκεται η αδελφή σας ψυχή!



Τα τρία επίπεδα

Οι Αδελφές Ψυχές μοιράζονται συναισθήματα κατανόησης και αλληλοστηριξης, αγαπούν χωρίς όρους και ο καθένας μας, λέγεται ότι έχει πολλές Αδελφές Ψυχές.

Στόχος της συνάντησης των Αδελφών Ψυχών δεν είναι πάντα ο έρωτας. Τις περισσότερες φορές είναι η επίτευξη ενός κοινού στόχου/καθήκοντος.

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους χωρίζονται σε τρία επίπεδα.

Επίπεδο ένα: Ο καθρέφτης μας. Αυτή είναι μια σπάνια περίπτωση. Αλλά αν είμαστε τυχεροί μπορεί να την έχουμε στη ζωή μας. Τι τις κάνει τόσο ξεχωριστές; Αδελφές Ψυχές αυτού του είδους έρχονται στη ζωή μας με γρήγορο, μαγικό και απρόσμενο τρόπο. Οι συνθήκες και τα γεγονότα της ζωής μας αρχίζουν να αλλάζουν για να διευκολύνουν τον ερχομό και την συνάντηση. Και οι δυο Ψυχές πρέπει να είναι έτοιμες η μια για την άλλη από πριν, γιατί το ότι είναι Αδελφές Ψυχές δεν είναι αρκετό να στηρίξει τη σχέση. Αυτό το επίπεδο είναι ο πιο ισχυρός τύπος αδελφών Ψυχών. Έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και πολλές φορές ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τις σκέψεις του άλλου. Ο καθένας είναι ο καθρέφτης του άλλου, παρ' όλο που δεν επιβάλλεται να είναι ακριβώς οι ίδιοι. Αλληλοενθαρρυνονται και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο αφού είναι στο ίδιο μήκος κύματος.

Επίπεδο δυο: Αδελφές Ψυχές αυτού του είδους βρίσκονται παντού γύρω μας. Αν κοιτάξουμε γύρω μας όταν χρειαζόμαστε βοήθεια η καθοδήγηση σε μια κατάσταση ζωής και θανάτου η όταν έχουμε ένα βαρύ φορτίο στους ώμους μας. Ποιος είναι κοντά μας έτοιμος να μας ακούσει; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που μας ηρεμούν, που μας καθησυχάζουν, η που ανταποκρίνονται όταν ζητούμε βοήθεια; Αυτού του τύπου οι Αδελφές Ψυχές έχουν τέτοια αγάπη χωρίς όρους η μια για την άλλη που μερικές φορές είναι δύσκολο να κατανοηθεί.

Επίπεδο τρία: Συναντάμε αυτές τις Αδελφές Ψυχές σε απρόσμενα μέρη. Μερικές φορές τις αποκαλούμε ''ο καλός μου άγγελος''. Μπορεί να τις συναντήσουμε ενώ περπατούμε στο δρόμο, προβληματισμένοι για κάτι, και άξαφνα κάποιος άγνωστος θα μας δώσει ένα μικρό μήνυμα που πιθανόν να μας οδηγήσει σε απάντηση των προβληματισμών μας. Αυτές οι Αδελφές Ψυχές έχουν τοποθετηθεί στο δρόμο μας από το πουθενά και ίσως να μην τις ξαναδούμε ποτέ. Μετά συνεχίζουμε νοιώθοντας ευλογημένοι που τις είχαμε στη ζωή μας αυτό το απαραίτητο λεπτό. Ο ρόλος τους είναι να μας οδηγήσουν σε μια απάντηση, η να μας ωθήσουν να πάρουμε μια απόφαση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας και τον αγώνα μας.

Όταν ενώνονται ''παλιές Αδελφές Ψυχές'' ο συντονισμός που υπάρχει μεταξύ τους επιτρέπει την ανάπτυξη κατανόησης, σεβασμού, αποδοχής, την ανάπτυξη της σύνεσης, της σοφίας, της ικανότητας να συμπάσχουμε, την εξέλιξη της συνειδητοτητας, σε τόσο ψηλά επίπεδα που δεν θα ήταν ποτέ δυνατό αν ήταν με άλλες Ψυχές.

 

Ο «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» - Ανακάλυψη: Η Αναβάθμιση στο Λευκό Φως




Αυτή η πληροφόρηση έχει μεταβιβασθεί από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην Celia Fenn με ενδιαφέρον να μας βοηθήσει στο να αντιληφθούμε καλύτερα τις νέες Πολυ-διαστατικές λειτουργίες του  Κρυστάλλινου Σώματός μας, καθώς επίσης και για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε την κρίσιμη ισορροπία ανάμεσα στην Ενέργεια και τη Φυσική σας κατάσταση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό τώρα.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουν υπάρξει υπέροχες και θαυμαστές μεταμορφώσεις του ανθρωπίνου σώματος μες το πολύ-διαστατικό όχημα για τους ‘Ανθρώπινους Αγγέλους’ ή Υπάρξεων του Φωτός, που βρισκόμαστε όλοι μας. Στο Πρώτο Μέρος εξετάσαμε πως μεταβιβάζονταν το Φως και οι Ενέργειες από το Σώμα του Φωτός στο Φυσικό Σώμα.
Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για εκείνη τη στιγμή όπου επιτυγχάνεται η ισορροπία, ώστε το Φωτεινό με το Φυσικό Σώμα γίνονται Ένα.
Όλοι μας έχουμε αισθανθεί τις αλλαγές, αλλά Εγώ προσωπικά ενθουσιάστηκα όταν μου δόθηκε η δυνατότητα να δω πραγματικά αυτές τις αλλαγές σε ορατό σχήμα.
Η Celia Fenn ήρθε σε επαφή με την Sheila Moore από το San Diego της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία εργάζεται με την εικόνα της Αύρας. Η Sheila έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην εργασία με την εικόνα της Ανθρώπινης Αύρας και την ερμηνεία της. Έστειλε λοιπόν τις εικόνες στην Celia, όπου εμφανίζονται παρακάτω με την άδειά της.
Η εικόνα πάνω στη δεξιά γωνία είναι η αύρα ενός νέου ‘Ανθρωπίνου Αγγέλου’. Η Αύρα είναι γεμάτη από λευκό φως και τα τσάκρας είναι ενεργοποιημένα με διαβάθμιση 100% (δείτε τα χρωματιστά κουτιά κάτω από την εικόνα).
«Αυτή είναι μια ενεργειακά δυνατή ύπαρξη. Έχω εργασθεί με την απεικόνιση της Αύρας πολύ καλά, και δεν έχω δει ποτέ  πριν μια τέτοια αύρα. Αυτή είναι μια αναληφθείσα ύπαρξη, ένας Ανθρώπινος Άγγελος!»
Η Sheila αναφέρει ότι βλέπει περίπου έναν με δύο από αυτούς κάθε μήνα!
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εξήγησε ότι αυτό το άτομο έχει αναβαθμίσει το Φωτεινό του Σώμα στη σωστή ‘αναλογία επιτάχυνσης’ (στη σωστή κραδασμική αναλογία) για να παράγει λευκό φως.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μίλησε σχετικά με την αναδιαβάθμιση του Φωτεινού Σώματος. Αυτή εδώ η εικόνα παρουσιάζει την στιγμή που ο Κρυσταλλικός ενήλικας ή Ανθρώπινος Άγγελος, ενεργοποιείται πλήρως. Αυτή η ύπαρξη είναι ένας σταθμός δύναμης-έτοιμη να δημιουργήσει θαύματα.
Η εικόνα ακριβώς κάτω από τον Ανθρώπινο Άγγελο δείχνει έναν άνθρωπο που εξακολουθεί να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Η Αύρα είναι λευκή - βιολετί- ίντιγκο, δείχνοντας έναν υψηλό βαθμό συνειδητότητας, αλλά, τα τσάκρας έχουν χαμηλή ενέργεια.
Οι άλλες δυο εικόνες, είναι επίσης άνθρωποι που βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Η μείωση της ενέργειας των τσάκρας είναι υπαίτια για την εξουθένωση που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της μεταβατικής φάσης.
Κατά το στάδιο μετάβασης, το Φωτεινό Σώμα ‘επανασυνδέεται’ όπως λένε ‘με την πηγή ηλεκτρικής ενέργειας’ και ενεργοποιείται. Ο Ανώτερος Εαυτός επιτρέπει την ενεργοποίηση σε βαθμό που να μπορεί το άτομο να αντεπεξέλθει πλήρως με ασφάλεια. Αλλά, η ‘κραδασμική αναλογία επιτάχυνσης’ κρατείται χαμηλά, για να προστατέψει κι εμποδίσει το άτομο από το να υποφέρει από παρενέργειες ηλεκτρικών ανισορροπιών στο Φωτεινό Σώμα.

Κώδικας Bushido των Σαμουράι


Δεν έχω γονείς. Ο Ουρανός και η Γη είναι οι γονείς μου.

Δεν έχω Θεία δύναμη. Η υπακοή είναι τα μέσα μου.

Δεν έχω μαγική δύναμη. Η εσωτερική δύναμη είναι η μαγεία μου.

Δεν έχω ζωή ούτε θάνατο. Το αιώνιο είναι η ζωή και ο θάνατός μου.

Δεν έχω σώμα. Η ανδρεία είναι το σώμα μου.

Δεν έχω μάτια. Η αστραπή είναι τα μάτια μου.

Δεν έχω αυτιά. Η ευαισθησία είναι τα αυτιά μου.

Δεν έχω μέλη. Η ταχύτητα είναι τα άκρα μου.

Δεν έχω σκοπούς. Η ευκαιρία είναι οι σκοποί μου.

Δεν έχω θαύματα. Το (πεπρωμένο) Δάρμα είναι το θαύμα μου.

Δεν έχω αρχές. Οι αρχές μου είναι η προσαρμοστικότητα σε όλα τα πράγματα.

Δεν έχω φίλους. Ο Νους είναι ο φίλος μου.

Δεν έχω εχθρούς. Η αφροσύνη είναι ο εχθρός μου.

Δεν έχω πανοπλία. Η βούληση και η δικαιοσύνη είναι η πανοπλία μου.

Δεν έχω κάστρα. Το ατάραχο πνεύμα είναι το κάστρο μου.

Δεν έχω σπαθί. Το όνειρο του πνεύματος είναι το σπαθί μου. 


το βρήκα εδώ