Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Η αγαπη ειναι το καλυτερο αντιδοτο για τον φοβο και την αμφιβολια


 Οταν νιωθεις ανεπιφυλακτη αγαπη για τον εαυτο σου, σαν θειο δημιουργημα που βρισκεσαι εδω με ενα σκοπο, διωχνεις καθε αμφιβολια και φοβο που σχετιζεται με τον εαυτο σου και τη θεση σου σε αυτον τον κοσμο. <<....>> Καθως εξασκεισαι να στελνεις αγαπη στον εαυτο σου, καταληγεις να στελνεις αγαπη και προς τα εξω. Και ειναι επισης αληθινο, οτι οσο περισσοτερη αγαπη διαθετεις, τοσο λιγοτερος χωρος μενει μεσα σου, για την ενεργεια του φοβου και της αμφιβολιας.


αποσπασμα απο το βιβλιο του Dr.Wayne W. Dyer, ''Ο Ιερος σου Εαυτος''

Coca Cola…ένα δηλητήριο μέσα μας

Πληροφοριες που μαλλον πολλοι απο εμας γνωριζουν, αλλα καλο ειναι να τα θυμηθουμε ξανα.

TΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ Coca Cola...
Tα πρώτα 10 λεπτά:
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας...

Αποτελέσματα Σκέψεων και Πράξεων

Οι Σκέψεις και Πράξεις εκείνων που ασχολούνται με Πνευματική/Μεταφυσική ανάπτυξη/βελτίωση, έχουν αμεσότερα ορατά και απτά αποτέλεσματα σε σχέση με τους ανθρώπους υλιστικού προσανατολισμού.

Όταν ενεργούν καλοπροαίρετα έχουν άμεση θετική ανταπόδοση σε κάποιο θέμα, συνήθως διαφορετικό.

Όμως υπάρχει και κάτι αρνητικό: όταν κάνουν ένα μικρό λάθος, ή παραλείψουν κάτι ή αδρανήσουν σε κάποιο θέμα, το πληρώνουν πολύ δυσάρεστα. Το Σύστημα είναι υπερβολικά αυστηρό, σχεδόν εχθρικό με τους ξεχωριστούς, άδικο αληθινά. 


Όμως είναι όλα εκπαίδευση, και σε επόμενο βήμα επανορθώνουν και επανέρχονται.




πηγη
http://hellanion.blogspot.com/2010/04/blog-post_2259.html