Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ του 2012 - Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο! Όλοι ΜΑΖΙ με ενότητα για να πετύχουμε στην αποστολή μας!

2012 με την ματιά των Μάγια
  • Η αληθινή πρόκληση του 2012 - 
  • ΌΧΙ συντέλεια, αλλά μετουσίωση του κόσμου!


Η Διορατικότητα των Μάγια...
μετάφραση κειμένου: Βίκυ Χρυσού

O Carlos Barrios είναι πρεσβύτερος των Μάγια και Ajq'ij (εθιμοτυπικός ιερέας και πνευματικός οδηγός) της δυναστείας του αετού (Eagle Clan). Ο Κάρλος έκανε μία μεγάλη έρευνα σχετικά με τα διάφορα ημερολόγια των Μάγια που κυκλοφορούν. Μαζί με τον αδελφό του Gerardo και πολλούς άλλους δασκάλους μελέτησε και πήρε συνεντεύξεις από περίπου 600 παραδοσιακούς πρεσβύτερους Μάγια για να διευρύνει το πεδίο της γνώσης τους.

Ο Carlos ανακάλυψε γρήγορα πως υπήρχαν αρκετές αντικρουόμενες ερμηνείες των ιερογλυφικών και των πετρογληφικών Μάγιας, των ιερών βιβλίων του «Chilam Balam», και άλλων αρχαίων κειμένων. Ο Carlos μιλά με κάποια σκληρά λόγια για εκείνους που μπορεί να συνέβαλαν στη σύγχυση:

Carlos Barrios: «Οι ανθρωπολόγοι επισκέπτονται τους ναούς και διαβάζουν τις επιγραφές και δημιουργούν ιστορίες για τους Μάγια, αλλά δεν διαβάζουν τα σημάδια σωστά. Είναι απλά τη φαντασία τους. Άλλοι άνθρωποι γράφουν για μια προφητεία στο όνομα των Μάγια. Λένε ότι ο κόσμος θα τελειώσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι πρεσβύτεροι Μάγια είναι θυμωμένοι με αυτό. Ο κόσμος δεν θα τελειώσει. Θα μεταμορφωθεί."

«Δεν βρισκόμαστε πλέον στον κόσμο του τέταρτου ήλιου, αλλά δεν είμαστε ακόμα και στον κόσμο του πέμπτου ήλιου. Αυτό το διάστημα είναι ο χρόνος στο ενδιάμεσο, είναι η στιγμή της μετάβασης. Καθώς διανύουμε αυτή τη μετάβαση υπάρχει μια κολοσσιαία, παγκόσμια σύγκλιση περιβαλλοντικής καταστροφής, κοινωνικό χάος, πόλεμοι και συντελούμενες αλλαγές της Γης. "

Και συνεχίζει:.... "Η ανθρωπότητα θα συνεχίσει, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Οι υλικές δομές θα αλλάξουν. Μέσω αυτού θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε πιο ανθρώπινοι. Ζούμε στην πιο σημαντική εποχή ημερολολίων των και προφητειών των Μάγια. Όλες οι προφητείες του κόσμου, όλες οι παραδόσεις τώρα συγκλίνουν. Δεν υπάρχει χρόνος για παιχνίδια. Το πνευματικό ιδανικό αυτής της εποχής είναι η δράση."

Ο Carlos μας λέει:.. "Οι ιθαγενείς έχουν τα ημερολόγια και ξέρουν πώς να τα ερμηνεύουν με ακρίβεια – όχι οι άλλοι. Η κατανόηση των Ημερολογίων των Μάγια για το χρόνο, τις εποχές και τους κύκλους έχει αποδείξει ότι είναι τεράστια και περίπλοκη. Οι Μάγιας κατανοούν 17 διαφορετικά ημερολόγια, όπως το Tzolk'in ή το Cholq'ij, και ορισμένα από αυτά χαρτογραφούν με ακρίβεια το χρόνο σε μια έκταση πάνω από δέκα εκατομμύρια χρόνια.

"Όλα είχαν προβλεφθεί από τους μαθηματικούς κύκλους των ημερολογίων των Μάγια. -. Θα αλλάξει - όλα θα αλλάξουν. Οι Φύλακες της Ημέρας των Μάγια βλέπουν την ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου του 2012 ως μια αναγέννηση, την έναρξη του Κόσμου του πέμπτου Ήλιου. Θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής που προκύπτει και καθοριζεται από τον ηλιακό μεσημβρινό που διαστευρώνεται με τον γαλαξιακό ισημερινό καθώς και η Γη θα ευθυγραμμίζεται με το κέντρο του γαλαξία. "

Κατά την ανατολή του ήλιου στις 21 Δεκεμβρίου 2012, για πρώτη φορά σε 26 χιλιάδες χρόνια, ο ήλιος ανατέλλει στην σύνοδο με το σημείο τομής του Γαλαξία μας και το επίπεδο της εκλειπτικής. Αυτός ο κοσμικός (συμπαντικός) σταυρός θεωρείται ότι είναι η ενσάρκωση του Ιερού Δέντρου, Το Δέντρο της Ζωής, ένα δέντρο που υπενθυμίζουν όλες οι πνευματικές παραδόσεις του κόσμου.

Ορισμένοι παρατηρητές λένε ότι αυτή η ευθυγράμμιση με την καρδιά του γαλαξία το 2012, θα ανοίξει ένα κανάλι για την κοσμική ενέργεια για να ρέει μέσα από τη Γη, καθαρίζοντας την ίδια αλλά και όλα όσα κατοικούν σε αυτή, ανεβάζοντας όλους σε ένα υψηλότερο επίπεδο δόνησης. Ο Carlos μας υπενθυμίζει: «Αυτή η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει. Η αλλαγή επιταχύνεται τώρα και θα συνεχίσει να επιταχύνεται.

Αν οι άνθρωποι της Γης μπορέσουν να φτάσουν σε καλή κατάσταση στην εν λόγω ημερομηνία του 2012, χωρίς να έχουν καταστρέψει πάρα πολύ τη Γη, θα ανέλθουμε σε ένα νέο, υψηλότερο επίπεδο. Αλλά για να φτάσουμε εκεί πρέπει να μετουσιώσουμε πάρα πολύ ισχυρές δυνάμεις που επιδιώκουν να μπλοκάρουν το δρόμο. "

Η ημερομηνία που ορίζεται στο χρονοδιάγραμμα του Χειμερινού Ηλιοστασίου κατά το έτος 2012, δεν αποτελεί το τέλος του κόσμου. Πολλοί άνθρωποι από έξω (μη Μάγια) γράφουν σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας και καθιστούν μέγα γεγονός την εν λόγω ημερομηνία, αλλά δεν ξέρουν. Αυτοί που γνωρίζουν είναι οι γηγενείς υπερήλικες που είναι επιφορτισμένοι με τη διατήρηση της παράδοσης.

Ο Carlos μας λέει:. "Η οικονομία τώρα είναι μια μυθοπλασία Κατά την πρώτη πενταετία της μετάβασης από τον Αύγουστο του 1987 –έως τον Αύγουστο του 1992 έγινε η αρχή της καταστροφής του υλικού κόσμου Έχουμε προχωρήσει δέκα χρόνια βαθύτερα στη φάση μετάβασης τώρα, και πολλές από τις λεγόμενες πηγές της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας είναι στην πραγματικότητα κούφιες. Οι τράπεζες είναι αδύναμες. Πρόκειται για μια ευαίσθητη στιγμή για αυτές. Θα μπορούσαν να συντριβούν σε παγκόσμιο επίπεδο, αν δεν προσέξουν. Τώρα, οι άνθρωποι αρχίζουν να δίνουν προσοχή.»

Ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος διαταράσσονται. Η στάθμη του νερού στους ωκεανούς πρόκειται να αυξηθεί. Αλλά την ίδια ώρα στεριά θα αναδυθεί στον ωκεανό, ειδικά κοντά στην Κούβα. Ο Carlos λέει μια ιστορία για την πιο πρόσφατη τελετουργία Πρωτοχρονιάς των Μάγια στη Γουατεμάλα. Είπε ότι μια σεβαστή πρεσβύτερη Μητέρα, που ζει όλο το χρόνο σε μια μοναχική σπηλιά στο βουνό, ταξίδεψε στο Chichicastenango για να μιλήσει με τους ανθρώπους στην τελετή. Η γερόντισα παρέδωσε ένα απλό, άμεσο μήνυμα. Κάλεσε τα ανθρώπινα όντα να ενωθούν για την υποστήριξη της ζωής και του φωτός.

. "Αυτή τη στιγμή κάθε άτομο και ομάδα βαδίζει το δικό της δρόμο. Η γερόντισα του βουνού είπε ότι υπάρχει ελπίδα εάν οι άνθρωποι του φωτός μπορέσουν να συναντηθούν και να ενωθούν με κάποιο τρόπο. Ζούμε σε έναν κόσμο πολικότητας -. Ημέρας και νύχτας, ανδρών και γυναικών, θετικού και αρνητικού. Φως και σκοτάδι χρειάζονται ο ένας τον άλλο. Είναι μια ισορροπία. "

«Ακριβώς τώρα η σκοτεινή πλευρά είναι πολύ ισχυρή, και πολύ σαφής για το τι θέλει. Έχουν (οι σκοτεινοί) το όραμά τους και τηρούν ξεκάθαρα τις προτεραιότητές τους, καθώς επίσης και την ιεραρχία τους. Εργάζονται με πολλούς τρόπους, ώστε να μην είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε με τον σπειροειδή Πέμπτο Κόσμο το 2012. "
"Από την πλευρά του φωτός ο καθένας πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικός, ότι οι δικές τους κατανοήσεις, ή οι κατανοήσεις της ομάδας τους είναι το κλειδί. Υπάρχει μια ποικιλία πολιτισμών και απόψεων, και έτσι υπάρχει ανταγωνισμός, διάχυση, και όχι μια μοναδική εστίαση."

Ο Κάρλος πιστεύει ότι η σκοτεινή πλευρά εργάζεται για να εμποδίσει την ενότητα μέσα από την άρνηση και τον υλισμό. Εργάζεται επίσης ώστε να καταστρέψει εκείνους που εργάζονται με το φως για να περιέλθει η Γη σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Τους αρέσει η ενέργεια του παλιού, του υπο κατάρρευση Τέταρτου Κόσμου, ο υλισμός. Δεν θέλουν να αλλάξει αυτό. Δεν θέλουν την ενότητα. Θέλουν να μείνουν σε αυτό το επίπεδο, και φοβούνται το επόμενο επίπεδο.

Η σκοτεινή δύναμη του φθίνοντος Τέταρτου Κόσμου δεν μπορεί να καταστραφεί ή να εξουδετερωθεί. Είναι πολύ ισχυρή και ξεκάθαρη (ως ποιότητα) για να γίνει κάτι τέτοιο. Μια τέτοια προσπάθεια αποτελεί λάθος στρατηγική. Το σκότος μπορεί μόνο να μεταμορφωθεί όταν έρθει αντιμέτωπο με την απλότητα και την ανοιχτή καρδιά. Αυτό είναι που οδηγεί στην ενότητα, αυτό είναι μια βασική έννοια για τον Κόσμο του πέμπτου ‘Ηλιου.

Ο Carlos είπε επίσης ότι η αναδυόμενη εποχή του πέμπτου ήλιου θα επιστήσει την προσοχή σε ένα πολύ-αγνοημένο στοιχείο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τέσσερα παραδοσιακά στοιχεία: γη, αέρας, φωτιά και νερό, έχουν κυριαρχήσει κατά τις διάφορες εποχές του παρελθόντος, τώρα θα υπάρξει ένα πέμπτο στοιχείο που πρέπει να λάβουν υπόψη τους κατά το χρόνο του πέμπτου Ήλιου --- το στοιχείο είναι ο «ΑΙΘΕΡΑΣ».

Το λεξικό ορίζει τον Αιθέρα ως «υποθετική ουσία που καταλαμβάνει όλο το διάστημα, ως μέσογεια τη διάδοση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στο διάστημα." Ίσως θα μπορούσε να οριστεί ως «το διάστημα μεταξύ διαστήματος" (ή «χώρος/μέσο μέσα στο χώρο»= "space between space"). Θα πρότεινα πως μπορεί να εκδηλώνεται ως η ευθυγράμμιση των φορτισμένων σωματιδίων από το ηλιακό μας σύστημα (Ήλιος), καθώς και αυτών του γαλαξία μας (Milky Way). Το στοιχείο του αιθέρα αντιπροσωπεύει την πνευματική ενέργεια.

«Το στοιχείο του πέμπτου Ήλιου είναι ουράνιο. Στα πλαίσια του Αιθέρα μπορεί να υπάρξει μια ένωση/σύγκλιση των αντίθετων πόλων. Δεν θα υπάρχει πλέον σκοτάδι ή φως στους ανθρώπους, αλλά μια ανυψωμένη ενότητα. Αλλά αυτή τη στιγμή το βασίλειο του σκότους, δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Οργανώνονται για να το εμποδίσουν. Επιδιώκουν να διαταράξουν την ισορροπία της Γης και του περιβάλλοντός για να είμαστει ανέτοιμοι για την ευθυγράμμιση το 2012. "

"Πρέπει να εργαστούμε μαζί για την ειρήνη, και να ισορροπίσουμε με την άλλη πλευρά. Πρέπει να νοιαστούμε για τη Γη που μας τρέφει και μας δίνει καταφύγιο. Πρέπει να βάλουμε ολόκληρο το μυαλό και την καρδιά μας στη επίτευξη της ενότητας και της ενότητας τώρα, για να αντιμετωπίσουμε την άλλη πλευρά και να διαφυλάξουμε τη ζωή. "

"Έχουμε διαταραχθεί -.-Δεν μπορούμε να παίζουμε άλλο πια. Ο πλανήτης μας μπορεί να ανανεωθεί ή να ρημάξει. Τώρα είναι η ώρα να ξυπνήσουμε και χρειάζεται να αναλάβει ο καθένας δράση. Δεν είστε εδώ δίχως λόγο. Ο καθένας που είναι εδώ τώρα, έχει ένα σημαντικό σκοπό. Αυτή είναι μια σκληρή, αλλά ιδιαίτερη εποχή. Έχουμε την ευκαιρία για ανάπτυξη, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την στιγμή στην ιστορία. "

Ο Carlos λέει: «Οι αλλαγές που προφητεύτηκαν πρόκειται να συμβούν, αλλά η στάση και οι πράξεις μας καθορίζουν πόσο σκληρές ή ήπιες θα είναι. Πρέπει να δράσουμε, να προβούμε σε αλλαγές, και να εκλέξουμε τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπούν, οι οποίοι θα κατανοούν και θα αναλάβουν πολιτική δράση με σεβασμό στη Γη."

«Ο διαλογισμός και η πνευματική πρακτική είναι καλές, αλλά και δράση (μαζί). Είναι πολύ σημαντικό να σας είναι σαφές/ξεκάθαρο το ποιοι είστε, όπως και το ποια είναι η σχέση σας με τη Γη. Αναπτύξτε τον εαυτό σας σύμφωνα με τις δικές σας παραδόσεις και το κάλεσμα της καρδιάς σας. Αλλά να θυμάστε να σέβεστε τις διαφορές, και να αγωνίζεσται για την ενότητα. Να τρέφεστε σοφά --- πολλά τρόφιμα είναι μολυσμένα/κατεστραμμένα λιγότερο ή περισσότερο. Δώστε προσοχή σε αυτό που παίρνετε στο σώμα σας. Μάθετε για τη διατηρείτε την τροφή καθώς και να διατηρείτε την ενέργεια. Μάθετε κάποιες καλές τεχνικές αναπνοής, έτσι ώστε να διαχειρίζεστε με μαεστρία την αναπνοή σας. Να είστε ξακάθαροι/σαφείς. Ακολουθήστε μια παράδοση με μεγάλες ρίζες. Δεν έχει σημασία ποια παράδοση, η καρδιά σας θα σας πει, αλλά πρέπει να έχει μεγάλες ρίζες. "

"Ζούμε σε έναν κόσμο ενέργειας Ένα σημαντικό έργο αυτή τη στιγμή είναι να μάθουμε να αισθανόμαστε ή να βλέπουμε την ενέργεια του καθενός και των πάντων -. Ανθρώπων, ζώων, φυτών. Αυτό αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία καθώς πλησιάζουμε τον κόσμο του πέμπτου Ήλιου, γιατί συνδέεται με το στοιχείο του «αιθέρα» -.το βασίλειο όπου ζει και «κινείται κυματιστά» η ενέργεια. Πηγαίνετε στους ιερούς τόπους της Γης για να προσευχηθείτε για την ειρήνη, και να έχετε σεβασμό για τη Γη που μας δίνει τροφή, ένδυση και καταφύγιο. Χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε την ενέργεια αυτών των ιερών τόπων. Αυτή είναι η δουλειά μας. "

"Μία απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική προσευχής είναι ανάβοντας κεριά λευκού ή ανοιχτού γαλάζιου χρώματος. Σκεφτείτε μια στιγμή εν ειρήνη. Μιλήστε την πρόθεσή σας στη φλόγα και στείλετε αυτό το φως προς τους ηγέτες που έχουν τη δύναμη να κάνουν πόλεμο ή ειρήνη . "
Ο Carlos μας θυμίζει πως αυτή είναι μια ζωτικής σημασίας στιγμή για την ανθρωπότητα και τη Γη. Κάθε άτομο είναι σημαντικό.

Είπε πως οι πρεσβύτεροι έχουν ανοίξει τις πόρτες έτσι ώστε άλλες φυλές να μπορούν να έρθουν στον κόσμο των Μάγια και να λάβουν την παράδοση. "Οι Μάγια επί μακρόν εκτίμησαν και σεβάστηκαν το γεγονός ότι υπάρχουν άλλα χρώματα, άλλες φυλές, και άλλα πνευματικά συστήματα. Ξέρουν ότι η μοίρα του κόσμου των Μάγιας σχετίζεται με την μοίρα ολόκληρου του κόσμου."

"Η μεγαλύτερη σοφία είναι στην απλότητα. Αγάπη, σεβασμός, ανοχή, μοίρασμα, ευγνωμοσύνη, συγχώρεση. Δεν είναι σύνθετη ή ανυψωμένη (ελιτίστικη). Η πραγματική γνώση είναι ελεύθερη. Είναι κωδικοποιημένη στο DNA σας. Ότι χρειάζεστε είναι μέσα σας. Σπουδαίοι Δάσκαλοι το έχουν πει από την αρχή. Βρείτε την καρδιά σας, και θα βρείτε το δρόμο σας."Κάλεσμα Τοξότισσας: 

Υπ΄αυτή την έννοια ξανακαλώ όλους τους ανθρώπους που νοιάζονται για τη Γη και την ανθρωπότητα να έλθουν να ενωθούμε με ειρήνη και αλληλοσεβασμό ΄ώστε να δράσουμε στις κρίσιμες στιγμές που έρχονται μετουσιώνοντας οτιδήποτε σκοτεινό και φέρνοντας την πολυπόθητη ισορροπία και αρμονία. Μόνο με ενωμένες δυνάμεις μεαξύ των "πολεμιστών του Φωτός" μπορούμε να έχουμε βάσιμες ελπίδες να πετύχουμε στην αποστολή μας: να εισέλθουμε στη νέα εποχή - στην απλότητα, την ειρήνη και την ανθρωπιά. Μόνο έτσι θα έχουμε πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα στην πρόκληση του 2012!

Η αδράνεια θα αποτελέσει νίκη των σκοτεινών δυνάμεων που όπως πολλές φορές έχω πει, όχι μόνο δεν θέλουν να πετύχουμε την άνοδο στο νέο επίπεδο που ανοίγεται το 2012, αλλά δίνουν τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί η κατάσταση ως έχει. Ώρα για ενωμένη δράση! Νικήστε ότι σας κρατά σε διάσπαση - υπηρετήστε την ειρήνη και την ενότητα μεταξύ όλων μας με κάθε τρόπο!

ΜΑΖΙ Μπορούμε!
Παιχνίδια και αναβολές ΤΕΛΟΣ! 

Βγείτε από κάθε είδους φοβίες - Βάλτε την καρδιά και το νου σας σε μόνιμη πορεία εύρεσης τρόπων να στηρίξουμε το Δικό μας όνειρο και τη μετάβαση μας σε αυτή τη Νέα πραγματικότητα που ξημερώνει με το 2012. Μόνο αν εργαστούμε προς αυτή την πορεία θα πετύχουμε- Κάθε άλλη καθυστέρηση συμφέρει μόνο τις σκοτεινές δυνάμεις... Βρείτε ότι μας ενώνει και πετάξτε κάθε τι που τρέφει τη διάσπαση και το διαχωρισμό στα σκουπίδια του παρελθόντος. 
Σκεφτείτε καθαρά σε ποιό στρατόπεδο ανήκετε και κάντε ότι περνά από το χέρι σας. Ουδέτερη ζώνη δεν υπάρχει. Δεν πολεμάμε όμως τις σκοτεινές δυνάμεις. Μόνο μετουσιώνοντας το σκοτάδι μπορούμε να φέρουμε ισορροπία και ειρήνη!

Ελάτε να εργαστούμε δυναμικά! Τίποτε δεν μπορεί να μας στερήσει αυτή την ουράνια στιγμή ανανέωσης και ανύψωσης!

Ελάτε να ενώσουμε όλους τους πυρήνες καλής θέλησης σε μία παγκόσμια φλόγα Ειρήνης! 

Από την καρδιά μου στη δική σου καρδιά

NamasTe
In Lakesh
Nunti Sunya

Ένα ταξίδι στον Εσώτερο Εαυτό