Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

Ο «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» - Ανακάλυψη: Η Αναβάθμιση στο Λευκό Φως
Αυτή η πληροφόρηση έχει μεταβιβασθεί από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην Celia Fenn με ενδιαφέρον να μας βοηθήσει στο να αντιληφθούμε καλύτερα τις νέες Πολυ-διαστατικές λειτουργίες του  Κρυστάλλινου Σώματός μας, καθώς επίσης και για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε την κρίσιμη ισορροπία ανάμεσα στην Ενέργεια και τη Φυσική σας κατάσταση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό τώρα.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουν υπάρξει υπέροχες και θαυμαστές μεταμορφώσεις του ανθρωπίνου σώματος μες το πολύ-διαστατικό όχημα για τους ‘Ανθρώπινους Αγγέλους’ ή Υπάρξεων του Φωτός, που βρισκόμαστε όλοι μας. Στο Πρώτο Μέρος εξετάσαμε πως μεταβιβάζονταν το Φως και οι Ενέργειες από το Σώμα του Φωτός στο Φυσικό Σώμα.
Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για εκείνη τη στιγμή όπου επιτυγχάνεται η ισορροπία, ώστε το Φωτεινό με το Φυσικό Σώμα γίνονται Ένα.
Όλοι μας έχουμε αισθανθεί τις αλλαγές, αλλά Εγώ προσωπικά ενθουσιάστηκα όταν μου δόθηκε η δυνατότητα να δω πραγματικά αυτές τις αλλαγές σε ορατό σχήμα.
Η Celia Fenn ήρθε σε επαφή με την Sheila Moore από το San Diego της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία εργάζεται με την εικόνα της Αύρας. Η Sheila έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην εργασία με την εικόνα της Ανθρώπινης Αύρας και την ερμηνεία της. Έστειλε λοιπόν τις εικόνες στην Celia, όπου εμφανίζονται παρακάτω με την άδειά της.
Η εικόνα πάνω στη δεξιά γωνία είναι η αύρα ενός νέου ‘Ανθρωπίνου Αγγέλου’. Η Αύρα είναι γεμάτη από λευκό φως και τα τσάκρας είναι ενεργοποιημένα με διαβάθμιση 100% (δείτε τα χρωματιστά κουτιά κάτω από την εικόνα).
«Αυτή είναι μια ενεργειακά δυνατή ύπαρξη. Έχω εργασθεί με την απεικόνιση της Αύρας πολύ καλά, και δεν έχω δει ποτέ  πριν μια τέτοια αύρα. Αυτή είναι μια αναληφθείσα ύπαρξη, ένας Ανθρώπινος Άγγελος!»
Η Sheila αναφέρει ότι βλέπει περίπου έναν με δύο από αυτούς κάθε μήνα!
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ εξήγησε ότι αυτό το άτομο έχει αναβαθμίσει το Φωτεινό του Σώμα στη σωστή ‘αναλογία επιτάχυνσης’ (στη σωστή κραδασμική αναλογία) για να παράγει λευκό φως.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μίλησε σχετικά με την αναδιαβάθμιση του Φωτεινού Σώματος. Αυτή εδώ η εικόνα παρουσιάζει την στιγμή που ο Κρυσταλλικός ενήλικας ή Ανθρώπινος Άγγελος, ενεργοποιείται πλήρως. Αυτή η ύπαρξη είναι ένας σταθμός δύναμης-έτοιμη να δημιουργήσει θαύματα.
Η εικόνα ακριβώς κάτω από τον Ανθρώπινο Άγγελο δείχνει έναν άνθρωπο που εξακολουθεί να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Η Αύρα είναι λευκή - βιολετί- ίντιγκο, δείχνοντας έναν υψηλό βαθμό συνειδητότητας, αλλά, τα τσάκρας έχουν χαμηλή ενέργεια.
Οι άλλες δυο εικόνες, είναι επίσης άνθρωποι που βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Η μείωση της ενέργειας των τσάκρας είναι υπαίτια για την εξουθένωση που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της μεταβατικής φάσης.
Κατά το στάδιο μετάβασης, το Φωτεινό Σώμα ‘επανασυνδέεται’ όπως λένε ‘με την πηγή ηλεκτρικής ενέργειας’ και ενεργοποιείται. Ο Ανώτερος Εαυτός επιτρέπει την ενεργοποίηση σε βαθμό που να μπορεί το άτομο να αντεπεξέλθει πλήρως με ασφάλεια. Αλλά, η ‘κραδασμική αναλογία επιτάχυνσης’ κρατείται χαμηλά, για να προστατέψει κι εμποδίσει το άτομο από το να υποφέρει από παρενέργειες ηλεκτρικών ανισορροπιών στο Φωτεινό Σώμα.
Όμως, τον Ιανουάριο του 2006, αποφασίστηκε από το Θείο Πνεύμα ότι ο πλανήτης ήταν έτοιμος για αναδιαβάθμιση και επανασύνδεση με το Γαλαξιακό Δίκτυο. Κι έτσι, όσοι ήταν έτοιμοι αύξησαν την επιτάχυνση των κραδασμών τους στα Φωτεινά τους Σώματα στο σημείο που οι ενέργειες των τσάκρας να μπορούν να  αναμειχθούν για να παράγουν το λευκό φως στην Αύρα τους. Η αναδιαβάθμιση έφερε επίσης την λειτουργία των τσάκρας σε πλήρη ισχύ. Ο Ανθρώπινος Άγγελος εκφράζει με πλήρη ισχύ και δύναμη το αρχέτυπο του αυθεντικού Ανθρώπινου Αγγέλου που δημιουργήθηκε από τους Ελοχήμ για να είναι το όχημα της Συνηδειτότητας του Παραδείσου.

Διατηρώντας την Ισορροπία

Η δική μου εμπειρία σχετικά με αυτή την αυξανόμενη ‘κραδασμική επιτάχυνση’ είναι ότι πρέπει απαραίτητα να μπορείτε να παραμένετε γειωμένοι και να κρατάτε το σύστημα των δώδεκα τσάκρας σε ισορροπία. Ειδάλλως, θα βιώσετε τους ‘ισχυρούς κυματισμούς’ και ‘δυνατές πτώσεις’ που βιώνουν οι υπάρξεις που ‘ευθυγραμμίζονται’ πλήρως με τη δύναμη του ‘Ανθρωπίνου Αγγέλου’.
Αν δεν είστε γειωμένοι όταν θα αυξάνει η δύναμη θα σας φαίνεται ότι χάνετε την ‘σύνδεση’ με την υλική πραγματικότητα και θα εστιάζεστε στις ανώτερες διαστάσεις. Όταν συνέβη αυτό σε μένα πέρασα τις πιο καταπληκτικές στιγμές με τις οντότητες των Άστρων και τα Φωτεινά Σκάφη, έβγαλα ακόμη και φωτογραφίες των Φωτεινών Σκαφών γύρω από το σπίτι μου. Αλλά, ‘τα ταξίδια μου’ άρχισαν να πηγαίνουν ψηλότερα, και αντιλήφθηκα ότι αν δεν γειωνόμουν σύντομα, θα άφηνα τον πλανήτη. Έτσι, η καθοδήγηση που είχα με διαβεβαίωσε ότι έπρεπε να γειώσω την ενέργειά μου στο υλικό πεδίο για να κρατήσω την ισορροπία στα Ανώτερα Τσάκρας μου.
Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά της γείωσης ήταν σκληρή, αλλά εν συνεχεία έπρεπε να περάσω σε αυτό που εγώ αποκαλώ ‘τελικό ξεκαθάρισμα’, των ‘τσάκρας γείωσης’, της Βάσης, του Ιερού και του Ηλιακού Πλέγματος. Ένας Ανθρώπινος Άγγελος είναι ένα Υβρίδιο Ανθρώπου κι Αγγέλου. Στην κοινωνία των Εργατών του Φωτός υπάρχει η τάση εστίασης προς την ‘αγγελική’ η εξωγήινη όψη, κι αγνοούν τη γήινη πλευρά. Η διαδικασία αυτή δεν έχει να κάνει με την μεταμόρφωση του ανθρώπου σε άγγελο, αλλά με την μείξη του ανθρώπινου και του αγγελικού σε μια τέλεια ισορροπία μες τις υπάρξεις μας.
Έτσι, για να στηρίξουν την Ανώτερη Αγγελική Ύπαρξη, τα χαμηλότερα τσάκρας πρέπει να είναι εντελώς καθαρά κι ανοιχτά και έτοιμα να επιταχυνθούν κραδασμικά με  100% ισχύ. Που σημαίνει ότι, κάθε ανθρώπινος άγγελος θα είναι πλήρως γειωμένος και άνετος με την υλική πραγματικότητα. Η αφθονία είναι μια πραγματικότητα κι ένα δικαίωμα. Οι Ανθρώπινοι Άγγελοι πάντα έχουν ότι χρειάζονται σύμφωνα με τις υλικές συνθήκες. Αυτό είναι το δώρο ενός πλήρως ισχυρού τσάκρα της Βάσης. Ότι χρειάζεται εφελκύεται στη ζωή τους, δεν υπάρχει στέρηση ή πάλη.
Ο Ανθρώπινος Άγγελος είναι επίσης απελευθερωμένος από τα Συναισθηματικά δράματα. Ένα πλήρως ενεργοποιημένο Ιερό Τσάκρα σημαίνει ότι η ύπαρξη έχει κινηθεί πέρα από την ‘αμαρτία’ και το ‘κάρμα’, σε ένα μέρος ολοκληρωτικής αποδοχής και εσωτερικής γαλήνης με το Παν.
Οι Ανθρώπινοι Άγγελοι δημιουργούν ειρήνη επειδή ξέρουν ότι η Γη είναι ένας ευγενικός κι αξιαγάπητος τόπος, ο οποίος στηρίζεται με την αγάπη του Παντός, κι ότι τα συναισθηματικά δράματα και η βία είναι ‘παιχνίδια ψευδαισθήσεων’ που παίζονται από τα πνευματικά ‘παιδιά’. Όταν το Ιερό στροβιλιστεί με πλήρη επιτάχυνση, όλα τα συναισθηματικά δράματα παύουν για να δημιουργηθεί η ολοκληρωτική διαύγεια και ειρήνη.
Ο Ανθρώπινος Άγγελος επίσης δεν κυριαρχείται ή ελέγχεται από την ενέργεια του Ηλιακού Πλέγματος της σκέψης. Για πολλούς, αυτό είναι το πιο δύσκολο σκαλί, διότι  η εγωιστική σκέψη ανθίσταται στο να ‘παύσει’ καθώς το Ηλιακό Πλέγμα φτάνει σε πλήρη επιτάχυνση στροβιλισμού.
Σε πλήρη ισχύ ο νους γίνεται αυτό που έπρεπε να ήταν, μέρος του όλου κι όχι η κυρίαρχη ενέργεια της Ύπαρξης. Ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι η σκέψη σας υπερ-λειτουργεί καθώς προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την αυξανόμενη κραδασμική επιτάχυνση ολοκλήρου του Φωτεινού Σώματος. Όμως, θα καταλαγιάσει και θα αποδεχτεί τη νέα ισορροπία μόλις αντιληφθεί ότι είναι ‘ασφαλής’ μέσα σε αυτό το καινούργιο ενεργειακό πεδίο του λευκού φωτός.
Κι έτσι, όταν αυτή η αναγκαία γείωση υπάρχει, το Τσάκρα της Καρδιάς μπορεί να λειτουργήσει ως το κέντρο της Ύπαρξης, δίνοντας πρόσβαση προς τις Ανώτερες Διαστάσεις Συνείδησης.
Αντιμετωπίζοντας τον Εαυτό σας: Η Στιγμή της Ανακάλυψης του Ανθρώπινου Αγγέλου
Καθώς θα πλησιάζετε προς τη πλήρη αναδιαβάθμιση, θα υπάρξει μια ‘παύση’ ή κάποια στιγμή στον χρόνο και τον χώρο όπου θα φαίνεται να μη συμβαίνει τίποτε απολύτως. Αυτό είναι ένα διάστημα κενού ή κάτι που μοιάζει με χώρο της μήτρας μέσα στο οποίο, καθώς θα ενοποιείτε όλες τις όψεις του εαυτού και της γέννησης της νέας προσωπικότητας ή ενέργειας σαν Ανθρώπινος Άγγελος,  θα έχετε τη δυνατότητα να είστε εντελώς μαζί με τον εαυτό σας και με το ποιος είστε.
Αυτή η ‘παύση’ μπορεί να κρατήσει σε μάκρος πολλών μηνών, καθώς οι εσωτερικοί σας κραδασμοί θα αυξάνουν και οι εξωτερικοί θα φαίνονται ότι γίνονται πιο αργοί. Πολλοί από σας θα το περάστε αυτό έχοντας μια αίσθηση κόπωσης, νιώθοντας ανήμποροι να τα βγάλετε πέρα με τον φυσιολογικό σας φόρτο εργασίας. Στην ουσία, θα βιώνετε μια ραγδαία αύξηση στην αναλογία της κραδασμικής επιτάχυνσης, και πραγματικά θα έχετε ανάγκη να χαμηλώσετε τους ρυθμούς με τον εξωτερικό κόσμο,  για να επιτρέψετε την εσωτερική αναδιαβάθμιση. 
Σε αυτό το διάστημα του κενού θα αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας, ‘το αληθινό σας πρόσωπο’ όπως ήταν. Θα αγκαλιάσετε την Θεότητά σας ή τον Θείο σας Εαυτό, και θα απελευθερώσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες της κατώτερης ύπαρξής σας. Θα ανακαλύψετε ότι είστε κι ότι πάντα ήσασταν, ασφαλείς, και προστατευμένοι.
Θα ανακαλύψετε την Αγάπη και την Ειρήνη μέσα σας. Θα βρείτε την Εσωτερική σας Γαλήνη.
Εκείνη τη στιγμή θα ‘εκτιναχθείτε’ μες το Λευκό Φως!
Άλλος Ένας Ανθρώπινος Άγγελος θα γεννιέται στην Νέα Γη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου