Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΡΥΦΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ

Παρακολουθούσα εδώ και πάρα πολύ καιρό την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου (αλλά και του Καραμανλή) και διαπίστωνα μία σειρά από πρακτικές που εφαρμόστηκαν και ανέβασαν το κόστος παραγωγής των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στα ύψη (ακριβό ρεύμα, ακριβό πετρέλαιο, ακριβοί σπόροι, ελάχιστες αποζημιώσεις σε περιπτώσεις καιρικών καταστροφών κ.α.), ενώ ταυτόχρονα υπήρχε μηδενική παρέμβαση στον έλεγχο των τιμών, στην οικονομική φερεγγυότητα των.....

ΖΗΤΩ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ !!!


Είναι μια είδηση που μόνο χαρά μπορεί να προκαλέσει σε έναν λαό που υποφέρει από δεινά τα οποία του φόρτωσαν οι πολιτικοί.
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας παραπέμπεται στο ειδικό δικαστήριο για την πτώχευση της οικονομίας της χώρας.
Δεν ξέρουμε αν είναι τρελοί αυτοί οι Ισλανδοί. Μπορεί να τους λέμε παγοκολώνες, ξενέρωτους, φλώρους ή οτιδήποτε άλλο. Αυτοί όμως είχαν τα κότσια να στείλουν στο ειδικό δικαστήριο τον πρωθυπουργό της πτώχευσης.

ΨΥΧΟ-ΦΑΡΜΑΚΑ ή ΨΥΧΟ-ΟΠΛΑ εναντίον των Ανθρώπων;

Σε μια σπάνια συνέντευξή του, τον Δεκέμβριο, στο αμερικανικό περιοδικό «Wired», ο 81 ετών επικεφαλής μελλοντολόγος του Πενταγώνου Αντριου Μάρσαλ ξεστόμισε κάτι που ως τώρα ζούσε στα έργα επιστημονικής φαντασίας.

Γνωστός με το παρατσούκλι «Γιόντα», ο επί 40 έτη σύμβουλος των αμερικανών προέδρων από εποχής Νίξον - είχε μόλις ερωτηθεί για το ποια είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση της στρατιωτικής τεχνολογίας - απάντησε:

«Είναι το να γνωρίζουμε τι ψυχοφάρμακα έχουν πάρει οι στρατιώτες του αντιπάλου».

Οπως εξήγησε στη συνέχεια, οι δυνατότητες των φαρμάκων που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια στην παγκόσμια αγορά είναι τέτοιες που θα επιτρέπουν στους στρατούς να ελέγχουν το ηθικό και τη βούληση των στρατιωτών τους ώστε να μη λυγίζουν εμπρός σε οποιεσδήποτε συνθήκες.