Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ανθρώπινος Σχεδιασμός - Μία εναλλακτική πρόταση

"Τα πάντα σχετικά με τον χάρτη σου, τα πάντα σχετικά με το Ανθρώπινο Σχέδιο σου είναι ότι η ιδιαιτερότητα σου βρίσκεται στη διαφοροποίηση. Το να είσαι διαφορετικός είναι το να είσαι σωστός ως ο εαυτός σου. Δεν υπάρχει, τελικά, κανένας σαν και σένα, δεν θα υπάρξει ποτέ, δεν μπορεί να υπάρξει. Είσαι το μόνο παράδειγμα του εαυτού σου. Και εφ' όσον προσπαθείς να είσαι όπως όλοι οι άλλοι, αυτό το παράδειγμα χάνεται. Και το σύνολο υποφέρει για την απώλεια του.
Είστε Μοναδικοί - Δεν υπάρχει Επιλογή - Αγαπάτε τον Εαυτό σας."
                                                                    Ra Uru Hu

Καλώς Ορίσατε στο Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού!
Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι μια επαναστατική επιστήμη που επεξηγεί με καθαρότητα τη φύση της αληθινής σας ύπαρξης. Είναι μια σύνθεση των Αρχαίων Μυστικιστικών Επιστημών όπως το I Ching, η Αστρολογία, το Σύστημα των Chakras και της Kabala, σε συνδυασμό με τις "μοντέρνες" Eπιστήμες όπως, η Γενετική, η Αστροφυσική και η Φυσική. Το αποτέλεσμα αυτής της Σύνθεσης είναι κάτι μαγικό!
Το Σύστημα του Ανθρώπινου Σχεδιασμού είναι ένα μοναδικό και αληθινά πολύτιμο εργαλείο, προσιτό στον καθένα, και η επανάσταση που φέρνει είναι ότι είναι απεριόριστα απλό και πρακτικό. Δηλαδή, παρόλο το βάθος και τις γνώσεις που εμπεριέχει είναι κάτι που έχει απίστευτα εύκολη εφαρμογή στην ζωή, και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ανοικτό μυαλό, και προθυμία για πειραματισμό ώστε, να γίνετε ο Eαυτός σας!