Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω - GetGreeceBack.com

19 Απριλίου παραδόθηκαν τα ηνία της χώρας στο Δ.Ν.Τ και την "τρόικα". Ακολούθησαν πρακτικές παράκαμψης της Βουλής των Ελλήνων και του Συντάγματος. Γνωρίζουμε όλοι ποια θα είναι η τύχη μας από εδώ και πέρα. Γνωρίζουμε τι συνέβη στην Αργεντινή και τις χώρες που "στηρίχτηκαν" από το Δ.Ν.Τ. Η διαφθορά στη χώρα μας έχει φτάσει σε απροχώρητο σημείο. Τα νομοσχέδια για την οικονομική εξαθλίωση των απλών πολιτών περνούν με ρυθμούς που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Η πορεία αυτή οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Περίπου 2.000.000 άνεργοι (ανεπίσημα) έχουν φτάσει στα όρια της πείνας. Οι αυτοκτονίες, η βία και η εγκληματικότητα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
Εμείς είμαστε όμως Έλληνες. Το ξεχάσατε αυτό.

πλανητης Χ

Σχολιο στο βιντεο για τον πλανητη Χ.

Δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται, το εχω ομως παρατηρησει και η ιδια μαζι με τον συζυγο μου.
Κατευθυνση δυτικα, γυρω στις 21.00 με 21.30 το βραδυ αν κοιταξεις με κυαλια, τον βλεπεις. Φαινεται σαν να αναβοσβηνουν επανω του κοκκινα και πρασινα φωτα εναλλαξ. Εαν το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος θα ηθελα τα σχολια σας, παρακαλω πολυ.


white

ΕΛΕΥΣΙΣ 1 - Planet-X (NOT Nibiru - Venus)

50 άνθρωποι άλλαξαν μια χώρα το 1989- το ίδιο μπορούμε κι ΕΜΕΙΣσήμερα!


Από την Λειψία του ’89 στην Ελλάδα του ’10.
γράφει ο Φώτης Μπόμπολας

Πως 50 άνθρωποι πέταξαν έξω απ’την χώρα μια διεφθαρμένη κυβέρνηση και άλλαξαν τη Ζωή τους!..
.
Τους τελευταίους δραματικούς μήνες έχω διαβάσει έναν μεγάλο αριθμό άρθρων για την διαφθορά του μεταπολιτευτικού συστήματος της Ελλάδας και την απίστευτη ευκολία με την οποία το πολιτικό αυτό σύστημα κατεδάφησε και ξεπούλησε την χώρα μέσα σε λίγους μήνες.
Έχω την αίσθηση ότι όλοι γνωρίζουμε τα ίδια πράγματα και είμαστε κοινωνοί των ίδιων γεγονότων και της ίδιας πραγματικότητας.
Έχω την αίσθηση ότι όλοι γνωρίζουμε, αλλά ΔΕΝ γνωρίζουμε ότι και οι άλλοι γνωρίζουν!… Για αυτό είναι η στιγμή να μιλήσουμε για αυτό το ζήτημα, “μεταξύ” μας, 11 εκατομμύρια

το νερο ειναι ζωντανο & σκεφτεται!

 


Αφορμη για την συγκεκριμενη αναρτηση σταθηκε ενα αρθρο που διαβασα μερικα χρονια πριν σε ενα περιοδικο, που κινειται στον χωρο της μεταφυσικης - το οποιο δυστυχως δεν θυμαμαι - και το οποιο μου εκανε πολυ εντυπωση, δεν με ξαφνιασε διολου ομως μιας και πιστευω οτι η φυση ειναι κατι παραπανω απο ζωντανη.
Παραθετω αποσπασμα απο το βιβλιο του ιαπωνα επιστημονα Dr. Masaru Emoto,