Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΤΥΠΟΙ

Μοιραστειτε το οραμα σας.

Αγαπημένοι δάσκαλοι, σε περιόδους ταχείας μετατροπής και χαοτικων  αλλαγων, εχουν συσταθει δύο μεγάλες, διακριτες ομάδες μεταξύ των φυλών, των  θρησκειών και των πολιτισμών του κόσμου. Αυτές οι δύο ομαδες ειναι εξαιρετικα διακριτες από την πλεονεκτική θέση που κατεχουμε  στις υψηλότερες σφαίρες. Αποτελουνται απο εκεινους που έχουν πίστη στο μέλλον, και καταβάλλουν  προσπάθειες με κάθε δυνατό τρόπο για να κάνουν έναν καλύτερο κόσμο για τους εαυτούς τους και εκεινοι  οι οποιοι  διαθετουν ισχυρα αυρικα πεδία απαστραπτωντα φως, το οποίο εκτείνεται προς τα έξω σε συνεχώς διευρυνόμενους κύκλους, επηρεάζοντας τους παντες και τα παντα  γύρω τους. Πολλοί από εσάς έχετε γίνει μετασχηματιστες ισχύος και δεκτες εισροής του Θείου Φωτός, το οποιο ζητα την εδραίωση της Πηγης πανω στη Γη. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το ισχυρό, μεταμορφωτικο, πλήρους φάσματος Φως είναι η Ιερή Φωτιά που απαιτειται ενεργειακα από τη Γη και την ανθρωπότητα για την επιτυχή μετάβαση της από την πυκνή / δυαδικότητα ευρέως φάσματος των χαμηλων διαστάσεων , στην φωτεινη και εκτεταμενη ελευθερία της υψηλότερης  τέταρτης και πέμπτης διάστασης.
Ως εκ θαύματος για εσάς, τις πιστες ψυχές που έχετε τα μάτια και τις καρδιές  σας επικεντρώμενα  σε ένα λαμπρό, νέο μέλλον, τα οράματα και τα όνειρά σας πραγματοποιουνται - αλήθεια - πιο γρήγορα από ότι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Οι διαισθητικές σας ικανότητες γίνονται όλο και πιο ισχυρες και πιο ακριβεις, και θα  είστε συντομα όλο και πιο ικανοι στην  τηλεπαθητικη επικοινωνία με τους οδηγούς και τους δασκάλους σας που βρισκονται στις υψηλότερες σφαίρες.Οι εκδηλωτικες σας ικανοτητες βελτιωνονται, γνωριζοντας ότι πρέπει να ακολουθείτε πιστά τους παγκόσμιους νόμους της προσφοράς: 
Πρώτον, πρέπει να έχετε μια συνοπτική, γεματη ''σπόρους,'' ιδεα για το τι επιθυμείτε να εκδηλώθει (αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τις ιδιότητες της θείας βούλησης, την πρωτη ακτινα Φωτος από το Θεό, τον Πατέρα)
Δεύτερον, θα πρέπει να ζητατε τη συνδρομή του Ανώτερου σας Εαυτου και  των αγγελικων σας βοηθων δηλώνοντας ότι "ζητώ γι 'αυτό ή κάτι καλύτερο για το μέγιστο καλό μου και τα πιο ευεργετικά αποτελέσματα για όλους''. Θα πρέπει επίσης να προσθέσετε το συναισθημα, μια καρδια που αισθανεται, ως καυσιμο  για τις γονιμοποιες σας σκεψεις (η δραστηριότητα αυτή υποστηρίζεται από τα χαρακτηριστικά της δεύτερης ακτινας Φωτος, την αγάπη και τη σοφία από τη Μητέρα του Θεού μας). 

Τρίτον, θα πρέπει να λάβετε τα αναγκαία μέτρα για να  οδηγησετε τα όνειρά σας ωστε να αποδώσουν καρπούς (αυτη είναι εφαρμογή των δυναμικών χαρακτηριστικών της Τρίτης ακτινας Φωτος), με αποτέλεσμα να αξιοποιησετε όλες τις ποιότητες, τις ιδιότητες και  τις αρετές της συνείδησης του Θεού της Τρίτης εως και εβδομης ακτινας Φωτος.
 

Ο φόβος είναι το κυρίαρχο συναίσθημα των μαζών που βρίσκονται ακόμη κολλήμενες μέσα στην παραζάλη της αρνητικότητας στη συνείδησιακη  δομή της πεποίθηση της μάζας. Ο φόβος για το μέλλον, ο φόβος της έλλειψης, οι κυβέρνησεις, οι επιχειρήσεις, άλλες θρησκευτικές πεποιθήσεις, διαφορετικές κουλτούρες  και φυλές, ακόμα και φόβοι της οργής του Θεού. Υπάρχει απαρεσκεια και φόβος αυτών που ψάχνουν, σκέφτονται και δρουν διαφορετικά, και πάνω από όλα, υπάρχει ο φόβος της αλλαγής. Φοβούνται  και απο αυτο ορμωμενοι επικρίνουν, κατηγορουν και επιτίθενται με θυμό και απογοήτευση, δημιουργώντας έτσι μια ακόμα μεγαλύτερη / ισχυρότερη μορφή σκέψης της αρνητικότητας και του φόβου γύρω τους. Αυτές οι φτωχες, απογοητευμένες ψυχες δημιουργούν μια πιο ισχυρή, ολοένα και διευρυνόμενη δίνη της αρνητικότητας γύρω από τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους,  η οποια αποτελειται απο αυτά που φοβούνται περισσότερο. Η ανεπάρκεια και το χάος τους, τους παγιδευει σε ενα διχτυ οπου μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία, ενισχύει τις πεποιθήσεις τους και τους κρατά αλυσοδεμένους στον φαντασμαγορικό τους κόσμο να υποφέρουν.

Μια μέρα, και αυτοί θα σηκώσουν τα μάτια τους και την καρδιά τους στους ουρανούς, και θα απαντήσουν στον ψίθυρο του Πνεύματος, καθώς θα στραφουν στο εσωτερικο τους για να βρουν γαληνη και καθοδηγηση. Ωστόσο, όπως γνωρίζετε, ένας μεγάλος κοσμικός κύκλος συντομα φτάνει στο τέλος του. Και η Γη στροβιλιζεται ραγδαία σε μια νέα θέση στο πλαίσιο του ηλιακού συστήματος, ανεξάρτητα από το ποιος είναι έτοιμος να ανελθει μαζί της η οχι.
Και έτσι, κομιστες του Φωτος, εδω ειναι που εισερχεστε. Αυτη είναι η μεγαλη σας ευκαιρια να λαμψει το εσωτερικο σας Φως και να μοιραστειτε το οραμα σας.
 
Ναι, ακούμε και καταλάβαινουμε τις διαμαρτυρίες σας. Νομίζετε ότι δεν είστε αρκετά καλοι ή αρκετά σοφοί για να διδαξετε.  Μερικους απο εσας σας τρομαζει τοσο πολυ αυτο που θελετε να αποσυρθητε και να μην κανετε καμια προσπαθεια να διευρυνετε την συνειδητοτητα σας και να διεκδικησετε την ............ . Αυτό το μήνυμα είναι για να σας διαβεβαιώσω, αγαπημένοι, ότι είστε ήδη ένας δασκαλος για τους γύρω σας. Διδασκετε με το παραδειγμα σας. Διδασκετε με τα  λόγια και τις πράξεις σας. Διδασκετε μεσω των λογων σας και των πραξεων σας και με καθε σκεπτομορφη που στελνετε στους αιθερες... Η αυρα σας επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω σας είτε θετικά είτε αρνητικά. Ακτινοβολειτε αγάπη, πίστη, ελπίδα και ελευθερία; Ίσως να μην προσθετετε φόβο και  αρνητικότητα? Ωστόσο, αφήστε μας να σας διαβεβαιώσω, οτι εν μπορείιτε να παραμείινετε σε μια κατάσταση πραγμάτων ή στην αδράνεια της μη δράσης. Ο συμπαντικος νόμος απαιτεί ότι, για να διατηρηθει μια σταθερή εισροή του του Φωτος και της Αγαπης του Δημιουργου, θα πρέπει να μεταβιβαστεί σε εσάς και στη συνέχεια, ακτινωτά από σας, αφού έχετε πάρει τη μερίδα που χρειάζεστε. Αυτή είναι μια αμετάβλητη, αλάνθαστη σταθερα.
 
Σε προηγούμενα μηνύματα,  σας έχουμε εξηγήσει πώς τα avatars, οι αναληφθέντες Διδασκαλοι,  το Αγγελικό Βασίλειο και τα μεγάλα Όντα του Φωτός, μαζί με έναν ταχέως διευρυνόμενο αριθμό των γήινων που βρισκονται στην ατραπό, θα πρέπει να εργάζονται από κοινού υπό την καθοδήγηση του Κοσμικού Συμβουλίου του Φωτός για να αναδείξουν τις προηγμένες διδασκαλίες και τη σοφία για αυτη την πρωτοφανη εποχή του μετασχηματισμού και της ανόδου. Μην ξεγελιεστε, ολοι εσεις που εργαζεστε πανω σε αυτο το μονοπατι, ειστε δασκαλοι, ειτε επισημα ειτε μεσω του παραδειγματος σας. Και αυτο που απαιτειται περισσοτερο αυτη τη στιγμη, ειναι η ακτινοβολια σας.

Θυμηθητε, μαγνητιζετε ενεργεια και ακινοβολειτε ενεργεια απο το ηλιακο σας κεντρο (εμπρός και πίσω). Καθως η ενεργειακη σας υπογραφη εκλεπτιζεται ολο και περισσοτερο και συντονιζεται με τις υψηλότερες συχνότητες του Φωτός, θα εξακολουθεί να επιστήσω την εμπρός μέρος του μισού του ραδιοφάσματος, οι Primal Life Force ουσία όσο είστε ακόμα σε τρίτη / τέταρτη διαστάσεων περιβάλλον. Ωστόσο, οι ενεργειες αυτες θα αναμειγνύονται και θα συγχωνευθουν με την υψηλότερη συχνότητα με αδαμάντινα μόρια του Φωτός, τα οποια θα μετατρεπονται  αυτόματα μεσω της δικη σας αγαπης και προθεσης σε υψηλότερης συχνοτητας ενεργειας, καθως ευθυγραμμιζεστε με την ελευθερη σας βουληση και το θελημα  του Πατέρα μας / Μητέρας Θεάς.
Εσεις ειστε αυτοι που θα πρεπει να γινετε τα δοχεια οπου θα μετασχηματιζεται το θεικο Φως, το οποια προερχεται απο τον Ανώτατο Δημιουργό. 

Ακριβως οπως οι συμπαντικοι μας γονεις μετατρεπουν και μετασχηματιζουν το Φως του Δημιουργου προς τους ηλιους των γαλαξιων και εν συνεχεια στους ηλιους των ηλιακων σας συστηματων, ετσι και εσεις πρεπει να μετασχηματισετε το Φως μεσα σας.
Θα πρεπει να το ενεργοποιησετε μεσω της ανιδιοτελους αγαπης και να το ακτινοβολησετε στον κοσμο.
Ο μονος τροπος για να μεταμορφωθειτε σε αγνα δοχεια υποδοχης του Φωτος, ειναι να γινετε δασκαλοι του εαυτου σας, μεσω της φωτισης σας που προερχεται απο τις σοφες διδαχες που σας εχουν προσφερθει. Αυτο απαιτει να ενσωματωσετε τα κοσμικα προτυπα στην ζωη σας ετσι ωστε να γινετε ζωντανα παραδειγματα και κατευθυντηριες πηγες Φωτος. 

Για να γινετε ζωντανος παραποταμος  του ποταμου της ζωης, επιτρεψτε την αισθηση της ζωης να σας πλημμυρισει.
Χρησιμοποιηστε οση απο αυτη  χρειαζεστε και επιτρεψτε στην  υπολοιπη να χυθει μπροστα, ελευθερα, ωστε να μορφοποιηθει σε νεες, θαυμαστες δημιουργιες. 

Με τον τρόπο αυτό, θα γίνετε οι φορείς του Φωτός. Αυτό είναι το απόλυτο μήνυμα όλων των διδαχών που σας έχουμε δώσει τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος του Self-mastery. Αυτός είναι ο δρόμος της ανόδου. 


Η διαδικασία της φώτιση αρχίζει όταν το εγω και η προσωπικότητα ε και προς τα έξω-εστιασμένη, αριστερά συνείδηση του εγκεφάλου να ενσωματώσει σωστό εγκέφαλό σας, προς τα μέσα εστιασμένη διαισθητικό συνείδηση και να αρχίσετε να ακούτε Ψυχή σας Εαυτού.
    
*

      
Τα νέα μονοπάτια στον εγκέφαλο άνοιξε δεδομένου ότι αρχίζετε να ξεκλειδώσετε το φως πακέτα της σοφίας και της ιστορίας σας που αποθηκεύονται στα υψηλότερα-επίπεδα διαστάσεων του Ιερού σας Νού. Η παλιά μονοπάτια και οδυνηρές μνήμες της τρίτης και της τέταρτης σας διαστάσεων παρελθόν αρχίζουν να ξεθωριάζουν, και θα διαπιστώσετε ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να θυμόμαστε τις αποτυχίες και την ταλαιπωρία των προηγούμενων ζωών σας. Δεν θα σας είπε ότι είστε θεραπεία στο παρελθόν, όπως εσείς σπείρα στο μέλλον; Θα θυμάστε ποιος είσαι και την ιστορία σας, αλλά μόνο τα θετικά, αρμονική γεγονότα.
    
*

      
Η στιγμή της αφύπνισης είναι όταν η ανάφλεξη πυρκαγιάς Κουνταλίνι στον ριζικό τσάκρα και κινείται επάνω στην σπονδυλική στήλη, μέσω του συστήματος τσάκρα, το άνοιγμα των επτά σφραγίδες της Τριτοβάθμιας Συνείδηση. Η προμήκη μυελό ή της Αναλήψεως τσάκρα, που συχνά αποκαλείται το στόμα του Θεού, ενεργοποιείται και η επίφυση αρχίζει να πάλλονται και να λειτουργήσει όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί να κάνει. Αυτό με τη σειρά του ανοίγει το τσάκρα στέμμα ή ο λωτός του en-Μειώστε-παϊκού στην κορυφή του κεφαλιού, με αποτέλεσμα τη σύνδεση με το λαμπρό στήλη του Φωτός, η οποία τελικά οδηγεί στο Θεό Εαυτό σας ή I Am Παρουσία. Μόλις κάνετε αυτό που σας αλλάξει για πάντα. Η ενδυνάμωση του πνεύματος αρχίζει να ρέει μέσα από σας δεδομένου ότι αρχίζετε να διεκδικήσει εκ νέου τέλεια γνώση του Εαυτού, μαζί με την ευσεβή δώρα της Θείας κληρονομιά σας.
    
*

      
Είστε επιστρέφουν στην φυσική σας κατάσταση του να είσαι, και είστε διεκδικούν κοσμικής συνείδησης σας όπως εσείς τελειοποιήσει και να προετοιμαστούν ώστε να είναι το νέο πρωτότυπο "Ανταμς και Eves" του νέου Golden Galaxy του μέλλοντος.
    
*

      
Θα πρέπει να επιδιώξει να ευθυγραμμιστούν με τις πολλές πτυχές της Ανώτερο Εαυτό σας και προσπαθούμε πάντα για το μέγιστο αγαθό. Δεν είστε πλέον μόνο ένα άτομο επικεντρώνεται στην ευημερία τη δική σας καθώς κινείστε βαθύτερα στο Oneness του Πνεύματος. Όπως μπορείτε να προχωρήσουμε σε μια κατάσταση αβλάβεια, μπορείτε επίσης να προχωρήσουμε σε μια κατάσταση χάριτος, και αυτό είναι όταν η μαγεία αρχίζει. Θα υπάρξουν νευροβιολογικές αναδιάρθρωση του εγκεφάλου, και θα επιτευχθεί τελικά μια αμετάκλητη κατάσταση της κοσμικής συνείδησης.
    
*

      
Να είστε βέβαιοι ότι διαφώτιση των μαζών είναι δυνατή σε αυτή τη ζωή, και ο καθένας σας έχει ένα αναπόσπαστο κομμάτι να παίξει σε αυτό το μεγάλο δράμα.
    
*

      
Η Εποχή του έβδομου Ray και το Violet Flame αποτελεί κομβικό σημείο στο πλαίσιο της διαδικασίας της εξέλιξης, σύμφωνα με την οποία η τριπλή Φλόγα της Συνείδησης Θεού επιταχύνει θεαματικά την άμεση επιρροή του από την Γη και την ανθρωπότητα. Δεδομένου ότι επιταχύνει, περιστρέφει ή σπειροειδή καθοδική μέσω του έβδομου Ray, προς τα άνω από το μεγάλο, διαχρονικό Βάιολετ Φωτιές στο εσωτερικό της Γης, καθώς και προς τα έξω σε συχνότητα μέσα από τα κέντρα καρδιά σας, το en-Μειώστε-ed κάτοχοι Φωτός σε όλο τον κόσμο. Αυτή η Θεία Ελιξίριο του Cosmic Fire έχει δημιουργηθεί από την συγχώνευση σε μοναδικότητα της Blue Φλόγα της Θείας Θα του Πατέρα με το ροζ Φλόγα της Θείας Αγάπης της θεάς, μαζί με την ακτινοβόλο Χρυσή Φλόγα της Θείας Σοφίας. Αυτή η απότομη αύξηση δράση φέρνει μια ανάμειξη των Pink και Blue Flames με έναν πυρήνα Golden πυρκαγιάς, δημιουργώντας έτσι την Ιερή Φλόγα Violet. Αυτό δημιουργεί μια αλχημεία Θεία σύμφωνα με την οποία όλα τα ασύμβατα ή όχι αρμονικός ενέργειες μπορούν να μεταλλάσσονται ή να μετατραπεί σε θετική ουσία Life Force. Περιέχει όλα τα δώρα και τις ευλογίες του πατέρα μας / Μητέρας Θεάς και τους καθιστά διαθέσιμο σε σας, Solar γιους και τις κόρες τους, ή "Ήλιοι του Φωτός", οι οποίες γεννήθηκαν από ιερή τους ένωση.
Αγαπημένοι, στο μέλλον θα είναι φυσιολογικό να ζει εντός της ωτιαία τομέα της πλοίαρχο, ένα διακεκριμένο Being του Φωτός, ή σε σπάνιες περιπτώσεις, ένας αρχάγγελος. Εσείς, οι υποψήφιοι για τη διαδρομή που οικοδομούμε μία γέφυρα μεταξύ του υλικού κόσμου και του κόσμου του Πνεύματος. Το φως του πνεύματος και το Φως της λογικής φέρει τη σοφία και την κατανόηση, για προμηθεύουν την πνευματική φύση, με το καύσιμο που σας επιτρέπει να κατανοήσει και του πλοιάρχου του κόσμου της φόρμας. Πριν να ενσαρκωθεί, θα συμφωνήσει στο φως το δρόμο και ανοίγουν το δρόμο για τα ακόλουθα πίσω. Πρέπει να είστε επιμελής στην αναζήτησή σας για την αλήθεια, και πρέπει να έχετε μια έντονη επιθυμία και την προθυμία να υπηρετήσουν εάν πρόκειται να ενταχθούν στις τάξεις των δασκάλων. Βρίσκεστε τώρα στη διαδικασία της προσαρμογής στις υψηλότερες συχνότητες του ηλεκτρομαγνητικού ρευμάτων Φωτός. Η Self ψυχή σας ενθαρρύνει για να γίνει συνείδηση τους παγκόσμιους νόμους, έτσι ώστε να μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από σας Θεός-δημιουργικές ικανότητες.
Brave καρδιές, εμείς σας περιβάλλουν μέσα ωτιαία τομέα προστασίας μας, και εμείς να αντανακλά σε σας την αιώνια αγάπη και την ευγνωμοσύνη του Κοσμικού Συμβουλίου του Φωτός. Είμαστε πάντα μαζί σας. ΕΙΜΑΙ Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Δεν μπορουμε να ενεργουμε με αγαπη οταν ενδυναμωνουμε την ιδεα του φοβου.


 Στον πολιτισμο μας διακοσμουμε τους φοβους μας με τελετουργιες κι επειτα εξαπαταμε τον εαυτο μας θεωρωντας τις τελετουργιες αυτες ως εκφρασεις αγαπης. Αποδυναμωνουμε την προσευχη οταν την χρησιμοποιουμε για προστασια, γιατι απο τι προσπαθουμε να προστατευθουμε με την προσευχη και τις αλλες τελετουργιες? 

Απο τιποτε περισσοτερο παρα απο την αμορφη φυση των φοβων μας - απλως επειδη πιστεψαμε στην ιδεα του κακου. Και δεν μπορουμε να αναγνωρισουμε οτι το κακο ηταν μοναχα μια ψευδαισθηση.