Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μύνημα Ανώτερης Επικοινωνίας: ΑΓΑΠΗ στον Εαυτό σημαίνει ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Γεια σας αγαπημένη μας οικογένεια, γεια σας αγαπημένοι μου δημιουργοί. Εγώ είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και με μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα κοντά σας, για να μιλήσουμε για την αγάπη στον εαυτό μας.
Τι υπέροχο θέμα αλήθεια! Το α και το ω της εξέλιξής σας είναι η αγάπη στον εαυτό σας.
Πολυαγαπημένοι μας δημιουργοί θέλω να γνωρίζετε ότι είστε δώδεκα υπέροχες και μεγαλειώδες ακτίνες και προέρχεστε κατ’ ευθείαν από την καρδιά του Πατέρα/μητέρας Θεού, κατ' ευθείαν από την καρδιά του κεντρικού μας ήλιου. Αυτές οι 12 υπέροχες ακτίνες φέρνουν όλες τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του πατέρα/μητέρας Θεού.
Διαχωριστήκατε στη συνέχεια σε πολλά κομμάτια και καθώς εσείς αρχίσατε να ταξιδεύετε σε πολλά αστρικά  συστήματα για να εμπειραθείτε, διαιρεθήκατε σε πολλά «εγώ ειμί» γκρουπ.
Όταν αποφασίσατε να κατεβείτε στη Γη, να ενσαρκωθείτε στη Γη, αφήσατε το μεγαλύτερο μέρος της θεϊκότητάς σας στις αγγελικές σφαίρες και μόνο ένα μικρό μέρος του αληθινού σας εαυτού μεταμφιέστηκε σε άνθρωπο.
Καθώς κατεβήκατε κάτω στη Γη νιώσατε αυτόν τον διαχωρισμό από τον εαυτό σας και νιώσατε βαθιά θλίψη μέσα σας, νιώσατε βαθιά μοναξιά και είχατε συνεχώς μέσα σας αυτή την αίσθηση της απώλειας.