Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ


Μία όμορφη και φωτεινή ημέρα σε όλους μας εύχομαι!

Νομίζω πως τώρα είναι η ώρα - τώρα, πιο πολύ από ποτέ άλλοτε - να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας - ειδικά τα παιδιά!

Όπως πολύ - πολύ όμορφα ο Χαλίλ Γκιμπράν γράφει: 
<<Εμείς είμαστε τα τόξα απ'όπου εξακοντίζονται σαν ζώντα βέλη τα παιδιά μας>>.
Κι ας μην ξεχνάμε, παιδιά μας, δεν είναι μόνο εκείνα που μας δώθηκαν, ως θείο δώρο απ'τον ουρανό, αλλά ΟΛΑ τα παιδιά του κόσμου. 
Δεν έχει σημασία, αν γεννήσαμε δικά μας, αν είμαστε θείοι, ή οτιδήποτε άλλο, ακόμα κι αν δεν έχουμε,  πάλι μας αφορούν. 
Για να αλλάξουμε τον κόσμο μας, να τον κάνουμε έναν κόσμο φωτεινό,  στηρίζουμε τα παιδιά όλου του πλανήτη, δίνοντας τους αγάπη, τρυφερότητα, ανθρωπιά.
Όταν έχουμε αγάπη μέσα μας, βλέπουμε στα μάτια όλων των παιδιών, το νόημα της ζωής.

Παραθέτω μία ιδέα υποστήριξης από ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβα:

Υπάρχει μία λύση για να μη πετάμε τίποτα από τα ρουχαλάκια και παιχνίδια που δε χρησιμοποιούν πια τα παιδιά μας και που είναι φυσικά σε καλή κατάσταση.

"Τα παιδιά του Δρόμου"
είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί και "χρηματοδοτεί" φτωχά παιδιά και οικογένειες απ' όλο το κόσμο που "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα". Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές.
Δέχονται τα πάντα σε καλή κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια, κλπ) για ηλικίες που αφορούν ακόμη και βρέφη. Γι' αυτό το λόγο, αν θέλεις, μπορείς να συμβάλλεις κι εσύ βοηθώντας αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά.


"Τα παιδιά του δρόμου"
βρίσκονται στη διεύθυνση:
Αρίστωνος 6-8 και γωνία Κωνσταντινουπόλεως 165 Μεταξουργείο, Κολωνός
Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός : κα
Μυρτώ Λαιμού
Τηλέφωνο : *210.5239.402* και *210.5221.149 *Ώρες : 11.00 - 18.00 καθημερινάΑν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις, απλά προώθησε αυτό το μήνυμα σε όσα περισσότερα άτομα μπορείς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου