Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

QUANTUM - TOUCH, Πέρα από τα όρια!


Επιτέλους μετά από 2 δεκαετίες μια νέα ώθηση στην Παγκόσμια Ενεργειακή Θεραπευτική που θα αλλάξει και θα βελτιώσει τον τρόπο σκέψης και θεραπείας των υπαρχόντων θεραπευτικών συστημάτων.
Απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως: Ιατρούς, Φυσιοθεραπευτές, Χειροπράκτες, Εναλλακτικούς Θεραπευτές, Θεραπευτές Ρέικι και Νεόφυτους.
Τα αποτελέσματα άμεσα και θεαματικά αλλά πάντα με τον χρόνο της Ενέργειας.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ QT;
Το QT είναι μια μέθοδος θεραπείας με εναπόθεση των χεριών που πρέπει κυριολεκτικά να την δει και να την βιώσει κάποιος για να την αξιολογήσει. 
Υιοθετώντας μόνο ένα πολύ ελαφρύ άγγιγμα σε σας ή σε άλλους, μπορείτε να επιταχύνετε σε βάθος τη θεραπευτική αντίδραση του σώματος.
Η επίδραση είναι τόσο άμεση και εξαιρετική, που μπορείτε πραγματικά να δείτε τα κόκκαλα στο σώμα να ευθυγραμμίζονται εκ νέου και αυθόρμητα με μόνο ένα απαλό άγγιγμα των χεριών. 
Δεδομένου ότι το σώμα αποφασίζει πού να τοποθετηθούν αυτά τα κόκκαλα, δεν χρειάζεστε καμία ανησυχία για να κάνετε το σωστό. 
Πέρα από τη δομική επανευθυγράμμιση, ο πόνος και η φλεγμονή μειώνονται γρήγορα, ενώ τα όργανα, τα συστήματα και οι αδένες εξισορροπούνται. 
Για να εξουσιοδοτηθείτε να χρησιμοποιήσετε το QT πρέπει απλά να μάθετε τις διάφορες τεχνικές αναπνοής, τους διαλογισμούς σωματικής συνειδητοποίησης και τις διάφορες θέσεις χεριών. Εκείνοι/ες που χρησιμοποιούν τις αρχές και τις τεχνικές του QT μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ικανοί επαγγελματίες θεραπευτές ακόμη και σε μία μόνο ημέρα. Αυτό είναι επειδή η θεραπευτική δυνατότητα είναι έμφυτο μέρος της ουσιαστικής φύσης των ανθρώπων. Η δυνατότητα να θεραπεύει ο ένας άνθρωπος τον άλλο υπάρχει έμφυτα αποθηκευμένη στο σώμα. Όλοι έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε επαγγελματίες θεραπευτές. 
Στην αρχή η εμπειρία θα είναι εκπληκτική και αξέχαστη αλλά σύντομα θα γίνει φυσική με σχεδόν αναμενόμενα αποτελέσματα. 
Πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα σημείο όπου η συνειδητότητα και η ύλη τέμνονται, και ότι αυτή η σύνδεση συμβαίνει σε ένα κβαντικό (υποατομικό) επίπεδο. Αυτή η εξαιρετική σύνδεση μεταξύ του μυαλού και του σώματος είναι προσιτή σε μας μέσω της αγάπης αλλά και της πρόθεσής μας
Εκμεταλλευόμενοι αυτή την έμφυτη δύναμη της αγάπης μας, μπορούμε δυναμικά και θετικά να ενεργοποιήσουμε τη θεραπευτική διαδικασία του σώματος
Από το DNA έως τα κόκκαλα, όλα τα κύτταρα και τα συστήματα αποκρίνονται αβίαστα στη θεραπευτική δόνηση της αγάπης σας. 
Οι επαγγελματίες θεραπευτές κάθε διαφορετικής ενεργειακής μεθόδου που έχουν μελετήσει το QT, μας έχουν πει ότι αύξησε σημαντικά τη δύναμη ή την αποτελεσματικότητα της θεραπευτικής πρακτικής τους. Οι χειροπρακτικοί το θεωρούν ως προηγμένη μορφή χειροπρακτικής. Οι φυσιοθεραπευτές το θεωρούν ως μια αποτελεσματικότερη μορφή της φυσικής θεραπείας. Ομοίως, οι βελονιστές μας έχουν πει ότι λειτουργεί σαν μια προηγμένη μορφή βελονισμού. Οι δάσκαλοι Ρέικι το αποκαλούν «ενδυνάμωση του Ρέικι» ή «τούρμπο ενίσχυση του Ρέικι». 
Το QT συνδυάζεται με πολυάριθμες άλλες τεχνικές για να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητά τους: μασάζ, shiatsu, jin shin do, βελονισμό, πολικότητα, κρανιοιερά, θεραπευτική άγγιγμα, reiki, ρεφλεξολογία και ούτω καθεξής. 
Το QT είναι μια θαυμάσια αυτόνομη θεραπεία για τους ανθρώπους χωρίς απαιτούμενη προηγούμενη εκπαίδευση. Αυτή πιθανότατα είναι η ευκολότερη αποτελεσματική θεραπευτική τεχνική που υπάρχει για να μάθετε.
Richard Gordon, Founder of QT.
Τώρα και στην Ελλάδα με εβδομαδιαία σεμινάρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Δείτε για το θέμα:
http://thehealingreece.blogspot.com/2009/12/quantum-touch-21.html
www.quantumtouch.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου