Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ την Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 11 π.μ. με 2 μ.μ

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ! ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤA ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΞΑΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΟΛΑ, ΣΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3170/2003.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ. 

Σ ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΒΡΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. 
ΖΩΟΦΙΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΓΚΡΟΥΠ ΑΠΟ ΤΟ FB, ΖΩΟΦΙΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!! 

ΡΙΤΣΑ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ - PANHELLENIC PROTEST AGAINST ANIMAL POISONING AND ABUSING

δείτε και διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου