Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Κοσμική Αλλαγή, η Σύνδεση και η Νέα Ενέργεια

Η Εστία τώρα αλλάζει εξαιτίας αυτού που κάνετε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη. Ο καθένας από εσάς έχει φέρει ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι της Εστίας στον πλανήτη Γη που το κουβαλάτε μαζί σας. Αυτό το κομμάτι τής Εστίας δεν είναι μόνο το μήνυμά σας, η εσωτερική σας καθοδήγηση και η λάμψη φωτός αλλά είναι κάτι στο οποίο αναφέρεστε στον πλανήτη σας σαν ομορφιά. Πολλά θα συμβαίνουν καθώς οι άνθρωποι εξελίσσονται για να φέρουν περισσότερο από το πνεύμα τους στην υλική τους ύπαρξη. Πολλές από τις αλλαγές σας υπήρξαν συναισθηματικές και ενεργειακές, αλλά αρχίζουν να συμβαίνουν και στο σωματικό επίπεδο επίσης. Είναι εύκολο να δεις πού οδηγεί αυτό. Θα μοιραστούμε μαζί σας ότι θα είναι βοηθητικό σαν γνώση καθώς βιώνετε αυτές τις αλλαγές και αυτήν την μεταμόρφωση. Θέλουμε να σας πούμε για την μία άγκυρα, το κομμάτι που θα κρατήσει την ενέργειά σας σε κάθε περίπτωση κατά την διάρκεια αυτών των εμπειριών ανάπτυξης. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι δύσκολο για τους περισσότερους από εσάς να το ακούσετε ή καταλάβετε και ειδικά να το αισθανθείτε. Αλλά θα σας ζητήσουμε πρώτα να πάρετε αυτή την πληροφορία μέσα στο νοητικό σας σώμα και μετά απλά να την φιλτράρετε προς τα κάτω (Σ.Μ.: να την γειώσετε μέχρι και το υλικό επίπεδο), γιατί εσείς φέρετε την ομορφιά τής Εστίας εντός της ύπαρξής σας ακριβώς τώρα.
Πολλοί από εσάς ήρθατε με δυνατή σύνδεση καρδιάς. Σαν παιδί είχατε να μάθετε πώς να το συντονίζετε αυτό προς τα κάτω και να τραβάτε την ενέργειά σας προς τα μέσα για να προσπαθήσετε να ταιριάξετε σε έναν κόσμο που δεν φαινόταν να σας ταιριάζει. Αυτό είχε γίνει πολύ προβληματικό, κι όμως μάθατε πώς να κρατάτε μέσα (σε συνοχή) το ενεργειακό σας πεδίο για να σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι είστε διαχωρισμένοι. Τώρα αρχίζετε να κατανοείτε ότι είστε συνδεδεμένοι και ότι πάντα ήσασταν. Αρχίζετε να απελευθερώνετε εκείνον τον περιορισμό, εκείνου του ενεργειακού πεδίου που συσσωρεύσατε τόσο σφιχτά γύρω σας. Τώρα που αρχίζετε να επιστρέφετε σε αυτό που πραγματικά είστε, υπάρχει κάτι που θα συμβεί σχεδόν σε κάθε έναν από εσάς. Θα αισθανθείτε μια απώλεια της δικής σας διαδικασίας γείωσης και όταν αυτό θα συμβεί, το πρώτο πράγμα που θα αρχίσετε να κάνετε είναι να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Αυτό συμβαίνει συχνά σε αυτόν τον πλανήτη ακριβώς τώρα, που καθώς κοιτάτε αυτά που κάνατε εδώ και πολύ καιρό, αρχίζετε και αναρωτιέστε αν τα κάνετε σωστά. Αρχίζετε να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, αλλά εμείς ούτε που σκεφτόμαστε ότι αυτό είναι τόσο αρνητικό. Αντίθετα αυτό είναι απλά μια ευκαιρία για εσάς να επανεκτιμήσετε τα πάντα. Έτσι καθώς  αρχίζουμε να χάνουμε αυτόν τον περιορισμό (του συγκρατημένου μέσα ενεργειακού πεδίου), αρχίζουμε να συνδεόμαστε σε διάφορα ενεργειακά επίπεδα και να αισθανόμαστε τους άλλους ανθρώπους όπως εσείς κάνατε πριν. Αρχίζετε να αισθάνεστε αυτήν την σύνδεση με κάθε άλλον γύρω σας. Επειδή αυτό είναι ασυνήθιστο, σας κάνει να χάνετε την αυτονομία σας και  την διαχωριστικότητά σας, την ψευδαίσθηση αυτού που νομίζετε ότι είστε.

Εσωτερική Ομορφιά
Γι' αυτό αρχίζετε να εργάζεστε με τεχνικές εναρμόνισης και μαθαίνετε πώς μπορείτε να στέλνετε την ενέργειά σας  με ασφάλεια έξω προς το σύμπαν. Αν σας λέγαμε ότι θα μπορούσατε να στείλετε μια ροή τής ομορφιάς και ενέργειάς σας έξω προς το σύμπαν και πώς αυτό θα μπορούσε να γίνει αισθητό από τον καθένα, πολύ λίγοι από εσάς θα το έκαναν, γιατί νομίζετε ότι η ενέργειά σας δεν είναι τέλεια. Θα αμφιβάλατε για τον εαυτό σας τόσο πολύ, που θα εμποδίζατε και θα περιορίζατε την ίδια σας την ομορφιά. Επειδή βρίσκεστε στον πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής, έχει γίνει ένας συνεχής κύκλος που όλοι οι άνθρωποι κάνουν. Είναι μέρος τής διαδικασίας που έχετε να φέρετε μέσα το ενεργειακό σας πεδίο και να προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί από το σύνολο. Τώρα αυτό αλλάζει, καθώς αρχίζετε να απελευθερώνετε αυτούς τους περιορισμούς για τους οποίους δουλέψατε τόσο σκληρά κατά τις προηγούμενες ενσαρκώσεις σας πάνω στην Γη. Το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι ότι είστε μέρος του όλου. Αυτό που εμείς σας λέμε είναι ότι είστε μέρος ενός πάζλ που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσάς. Κατέχετε μια μοναδική ομορφιά, ένα μέρος της Εστίας που μπορεί να φανεί μόνο μέσα από το χαμόγελό σας, τα λόγια σας και την δόνησή σας. Η πρώτη και η πιο σημαντική σας υπευθυνότητα είναι να βρείτε την δική σας εσωτερική ομορφιά γιατί εκείνο το κομμάτι του πάζλ χρειάζεται τώρα. Αυτό θα είναι τρομακτικό για τους περισσότερους από εσάς. Είναι εύκολο να βρίσκετε την ομορφιά σε κάτι ή σε κάποιον άλλο, αλλά είναι δύσκολο για εσάς να δείτε την δική σας. Αυτό είναι μέρος από το πέπλο που περιγράψατε, το οποίο εσείς στην πραγματικότητα δημιουργήσατε όταν αρχίσατε το παιχνίδι στον πλανήτη Γη. Είναι μέρος από το πέπλο που εσείς σχεδιάσατε, που εμποδίζει κάποιον να δει ποιος πραγματικά είναι. Τώρα αυτό το πέπλο αρχίζει να εξαϋλώνεται. Μια αργή αλλά σταθερή υποβάθμιση τού πέπλου έχει δρομολογηθεί για τα καλά. Το πέπλο αρχίζει να μειώνεται και εσείς αρχίζετε να αισθάνεστε πράγματα που ποτέ πριν δεν αισθανόσασταν.

Κάνετε Κάτι!
Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι έχετε μια ευθύνη στο σύμπαν να παίξετε έναν ρόλο στην όλη διαδικασία. Βαθιά μέσα σας συνειδητοποιείτε το συναίσθημα ότι πρόκειται να κάνετε κάτι μεγάλο στην ζωή σας. Συμφωνούμε και προβλέπουμε ότι σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε το δικό σας μέρος τής ομορφιάς από την Εστία για να φτιάξετε τον Παράδεισο στην Γη. Ο καθένας από εσάς έχει εργαστεί με αυτό γιατί είναι ένα σπουδαίο κομμάτι του πάζλ, που δεν μπορεί να υπάρξει μέχρι να μπουν στην θέση τους όλα τα μέρη του. Εσείς κρατάτε ένα από αυτά τα κομμάτια. Το πάθος σας, ο ενθουσιασμός σας, εκείνα τα πράγματα που φωτίζουν το πνεύμα σας θα σας οδηγήσουν στην ομορφιά σας. Θα σας οδηγήσουν στις πιο απίστευτες ιδέες, και παρακαλούμε καταλάβετε ότι ο τρόπος που προσδιορίσατε την ομορφιά σε αυτόν τον πλανήτη είναι πολύ παράξενος. Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε πώς ο καθένας προσδιορίζει την ομορφιά, γιατί είναι ένα μέρος της Εστίας θεώμενη από διαφορετικές οπτικές. Είναι η μνήμη από ένα τμήμα που γνωρίζετε. Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να κοιτά ένα ηλιοβασίλεμα σε ένα ανέγγιχτο λιβάδι και βλέπετε αυτήν την ενέργεια να βγαίνει και λέτε «Ω, αυτό είναι όμορφο!», τότε θυμάστε την Εστία. Θυμάστε εκείνο το ίδιο αίσθημα που έχετε κάθε στιγμή στην Εστία. Αυτόν τον καιρό θα βοηθούσε πολύ να δίνετε χρόνο κάθε μέρα για να ανανεώνετε την ιδέα σας για την ομορφιά, για να εκτιμάτε και να εξασκηθείτε στο να εκφράζετε αυτήν την ομορφιά.  Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να το αφήνετε να φεύγει. Ήρθε η ώρα να τολμήσετε να αφήσετε τους ανθρώπους να σας δουν και να τους αφήσετε να μπουν (μέσα στο πεδίο σας) για να απελευθερώσετε αυτό το περιοριστικό όριο για το οποίο δουλέψατε τόσο σκληρά και στο οποίο προσκολληθήκατε.
Αυτά είναι τα μέρη από τα οποία ο καθένας από εσάς περνά. Δεν είναι εύκολο και το γνωρίζουμε αυτό. Αν και ποτέ δεν ενσαρκωθήκαμε στην Γη και δεν παίξαμε το παιχνίδι να προσποιηθούμε ότι είμαστε άνθρωποι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε την αληθινή σας φύση γιατί είμαστε μέρος από εσάς σε ένα πολύ πιο ευρύ επίπεδο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε ότι είστε πρώτα ένα πνεύμα και μετά ένας άνθρωπος. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε ότι είστε μία μεγάλη οικογένεια, ότι είστε υιοί και κόρες τού βασιλιά. Είστε υπέροχοι πέρα από κάθε σας πεποίθηση και έχετε ένα φως από την Εστία που χρειάζεται σε αυτόν τον πλανήτη τώρα περισσότερο από ποτέ πριν. Γνωρίζουμε ότι αυτό σας φοβίζει. Γνωρίζουμε ότι αμφιβάλετε για τον εαυτό σας, είναι μέρος της ανθρώπινης  κατάστασης και όμως σας θαυμάζουμε. Όταν αισθάνεστε τον άνεμο στην πλάτη σας, είναι τα φτερά μας που τρίβονται το ένα με το άλλο καθώς χειροκροτούμε τον καθένα από εσάς καθώς βγαίνετε από αυτήν την μικρή ζώνη άνεσης που τρέφατε για τόσο πολύ καιρό, ώστε να είναι η ζώνη ασφαλείας σας. Τώρα θα ανακαλύψετε ότι αυτή θα σας περιορίζει. Θα σας εμποδίζει, θα σας κάνει να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας και για αυτό ο καθένας από εσάς μπορεί να αρχίσει να το απελευθερώνει και να γίνεται το ενεργειακό πεδίο που ήσασταν πάντα. Για πρώτη φορά είναι δυνατόν να κρατήσετε εκείνη την ενέργεια σε ένα από τα φυσικά σας σώματα. Αυτό είναι καινούριο και έρχονται νέες μορφές επικοινωνίας σαν αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι  πρόσφατα περνούσαν ώρες κουβεντιάζοντας μεταξύ τους χρησιμοποιώντας λέξεις για να επικοινωνήσουν με λίγη επιτυχία. Τότε, όταν οι δονήσεις θα βρίσκονται σε συγχρονισμό, θα χρειάζεται ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να εκφέρετε την άποψή σας. Θα μπορείτε πολύ γρήγορα να φτάσετε και να αγγίξετε εκείνα τα επίπεδα που ονομάσαμε Βαθιά Επαφή. Είναι μέρος της φυσικής σας μορφής  καθώς αρχίζετε να αφήνετε πολλά από αυτά που χτίζατε για να σας προστατέψουν.

Το Ξέπλυμα της Αμφιβολίας
Αυτή είναι η ώρα που θα σας πούμε ότι είναι εντάξει να αισθάνεστε σαν να μην το έχετε όλο. Είναι εντάξει να αισθάνεστε αδύναμοι, γιατί και όλοι οι άλλοι πάνω στον πλανήτη αισθάνονται το ίδιο, ακόμη κι αν δεν το λένε. Είναι μέρος τής ανθρώπινης κατάστασης ότι οι άνθρωποι περνούν ακριβώς τώρα την προετοιμασία για αυτό που έρχεται. Είχαμε αναφέρει τα κύματα που διαπέρασαν την Γη και μιλούσαμε για αυτά για πολλά χρόνια. Τα ενεργειακά κύματα άρχισαν στις 01-01-01 και 02-02-02. Είναι πολύ απλό να πούμε ότι αν πετύχεις την κορυφή αυτού του κύματος, μπορεί απλά να σε στείλει εμπρός πολύ εύκολα. Το δικό σας ενεργειακό πεδίο έχει αλλάξει, καθώς κάνατε ή κάνετε την εργασία σας.  Αλλάζετε συνειδητά τον εαυτό σας, ο έξω κόσμος αλλάζει. Είναι πιο αποδεκτό για εσάς να είστε αυτός που είστε. Με όλα τα υπέροχά σας χαρακτηριστικά  και τις αδυναμίες, πρέπει να καταλάβετε την άποψή μας για εσάς. Είστε η τέλεια ατέλεια του θεού, γιατί οτιδήποτε βρίσκεται σε αυτήν την πλευρά του πέπλου, πρέπει να έχει μια μικρή ατέλεια μέσα της για να μπορεί να υπάρξει.

Οπότε ο θεός έγινε ατελής και έπαιξε ένα παιχνίδι όπου προσποιήθηκε ότι είναι ατελής. Αυτό είστε εσείς. Τώρα ξυπνάτε από το όνειρο. Τώρα αρχίζετε να ανακαλύπτετε ότι έχετε δυνάμεις πέρα από την κατανόησή σας. Ανακαλύπτετε ότι δεν είστε ξέχωρα ο ένας από τον άλλο και στην πραγματικότητα, έχετε συνδέσεις ακόμη και αν δεν είσαστε έτοιμοι για αυτές. Έτσι το ένα κομμάτι που θα σας ζητήσουμε να αρχίζετε να βλέπετε είναι να τολμάτε να βλέπετε την δική σας ομορφιά. Είναι πολύ δύσκολο γιατί εκπαιδευτήκατε διαφορετικά. Όταν ο καθένας από  εσάς κοιτά στον καθρέφτη, αμέσως βλέπει τις ατέλειές του που πάσχιζε συνεχώς να κάνει τέλειες. Τώρα πρόκειται να σας ζητήσουμε να σταματήσετε να πασχίζετε και να γνωρίζετε ποιοι είστε. Να το γνωρίζετε όλο... ότι αποκαλείτε ατέλειες είναι τα κομμάτια που ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους.
Ήταν πριν από κάποιο καιρό, αγαπημένοι, που οι άνθρωποι έμαθαν να φτιάχνουν μια ουσία όμοια με τα διαμάντια. Στην πραγματικότητα, αυτό έκανε τους κατασκευαστές να εγγράψουν τα διαμάντια τους γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν την διαφορά ανάμεσα σε ένα φτιαχτό από ένα φυσικό διαμάντι. Τα περισσότερα διαμάντια που φτιάχνονται σήμερα είναι για βιομηχανική χρήση, αλλά το βρίσκουμε ενδιαφέρον και ο λόγος είναι πολύ απλός.  Δεν υπάρχουν ατέλειες στα ανθρώπινα διαμάντια, οπότε δεν έχουν αξία. Το καταλαβαίνετε αυτό; Είναι πολύ τέλεια. Στην πραγματικότητα είναι αυτό που το διαμάντι έχει στο εσωτερικό του - ο τρόπος που αντανακλά το φως και λαμπυρίζει - που το κάνει όμορφο. Αυτό είστε εσείς. Τώρα κοιτάμε το συνολικό μέρος του διαμαντιού - το συνολικό δικό σας μέρος.  Αντί  να κοιτάμε τις ατέλειες, θα εστιάσουμε στις ατέλειες και θα βρούμε έναν τρόπο να τις χρησιμοποιούμε θετικά. Οι ατέλειες είναι μέρος από τα περιεχόμενα του δικού σας διαμαντιού που καθιστούν το διαμάντι σας μοναδικό κάλλος από την Εστία. Δεν είναι εύκολο, γιατί αυτό σημαίνει ότι κατέχετε την υπεροχή σας και κατέχετε το ποιοι είστε. Το δύσκολο μέρος  είναι τα εγώ σας, γιατί τα εγώ σας πρέπει να είναι πάντα σε ισορροπία. Το γνωρίζετε αυτό.
Κάνοντας Χώρο για τους άλλους Θεούς:

Η Τέχνη της Ενδυνάμωσης
Πολλοί  από εσάς κοιτούν από πολύ κοντά και είναι τόσο απασχολημένοι με το να βρίσκονται στο εγώ, που ποτέ δεν σηκώνονται να μιλήσουν για την δική τους ειρήνη. Ποτέ δεν μοιράζεστε το μέρος τής ομορφιάς που φέρατε από την Εστία. Έτσι πρόκειται για την ισορρόπηση όλων αυτών, κι όμως θέλετε τον έλεγχο και ο τρόπος να ελέγξετε το εγώ σας και να εκφράσετε την δική σας αληθινή ομορφιά είναι πολύ απλός.  Κάνετε χώρο για τους άλλους θεούς στο σύμπαν; Σας λέμε ακριβώς τώρα ότι το σπουδαιότερο μυστικό που θα μπορούσαμε να σας πούμε είναι ότι είστε θεός. Εσείς είστε εκείνο που ψάχνατε. Το ότι ψάχνατε έξω σάς οδήγησε μέσα. Εσείς είστε εκείνο το ένα κομμάτι που τα περιέχει όλα,  όμως το πέπλο σάς εμποδίζει να το θυμηθείτε. Το πέπλο σάς απομακρύνει από την σύνδεση με την Εστία. Έτσι από την στιγμή που αρχίζετε να απομακρύνετε το πέπλο, αρχίζετε να αισθάνεστε αυτήν την δύναμη και την σύνδεση, και τότε το πρώτο πράγμα  που κάνετε είναι να τρέξετε και να πέσετε πάνω στον τοίχο με τα τούβλα γιατί ξεχάσατε ότι δεν είστε ο μόνος θεός. Θα σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε και να βιώσετε τις αλλαγές που συμβαίνουν σε όλους τους ανθρώπους ακριβώς τώρα.  

Ο τρόπος που θα εργαστούμε με αυτό μαζί σας, αγαπημένοι, είναι να σας κρατήσουμε στο υψηλότερο φως που μπορούμε. Είμαστε εδώ για να σας ενδυναμώσουμε με κάθε τρόπο που μπορούμε. Ελπίζουμε να πάρετε αυτό το μήνυμα και να ενδυναμώσετε κάποιον άλλο, γιατί η πραγματική ενδυνάμωση ενεργοποιείται μόνο όταν περιβάλλεστε από ενδυναμωμένους ανθρώπους.  Εσείς δημιουργήσατε μια ενδυναμωμένη κοινωνία σε διάστημα μιας στιγμής και θα συμβεί. Μπορείτε τώρα να κρατήσετε αυτήν την ενέργεια στο ενεργειακό σας πεδίο. Μπορείτε τώρα να κρατήσετε περισσότερη από την σύνδεσή σας με την Εστία στο υλικό σας σώμα εξαιτίας των αλλαγών και της ανάπτυξης που ο καθένας από εσάς βιώνει. Ο φόβος, η μοναξιά και η αίσθηση ότι είσαι άχρηστος είναι ανθρώπινα συναισθήματα που ο καθένας από εσάς θα έχει όταν περνά από αυτά τα επίπεδα ανάπτυξης. Η πρόκληση είναι, όταν στ' αλήθεια αμφιβάλεις για τον εαυτό σου, όταν πραγματικά πιστεύεις ότι δεν έχεις αξία, ή ότι δεν έχεις τίποτα να δώσεις. Σου λέμε ότι αν αυτό ήταν έτσι, δεν θα ήσουν στον πλανήτη Γη.
Δεν είναι εύκολος πλανήτης για να είσαι πάνω του. Δεν είναι μέρος διακοπών. Αν και είναι ο κήπος του σύμπαντος, είναι μια πολύ δύσκολη ενέργεια για να βρίσκεσαι μέσα της σε ότι έχει σχέση με τις πλανητικές ενέργειες. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε την αληθινή σας φύση, τις δυνάμεις σας, και την δική σας ενέργεια. Δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε να πάτε από αυτόν τον δρόμο ή τον άλλο, γιατί αυτό είναι αποκλειστικά δικό σας. Αυτές είναι οι επιλογές σας, γιατί βρίσκεστε στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής. Μην κρίνετε τον εαυτό σας για τις επιλογές, απλά κάντε τες, ακόμη κι αν είναι αυτό που θεωρείτε σαν λάθος. Αν κάνετε την επιλογή, μπορείτε να πάτε πίσω και να την αλλάξετε. Αν δεν κάνετε την επιλογή, πέφτετε σε μια ρουτίνα αμέλειας. Εδώ είναι που έρχονται πολλές προκλήσεις, γιατί δεν έχετε πλέον τον έλεγχο της ζωής σας. Αυτές είναι οι εποχές που αρχίζετε να αναλαμβάνετε ευθύνη. Ακόμη κι αν μπορεί να μην γνωρίζετε ακριβώς την κατεύθυνση ή το με τί αυτό μοιάζει ή τί αίσθηση έχει, μπορεί να γνωρίζετε ότι όπου είστε δεν κρατάει την ενέργεια για εσάς. Έτσι, όταν κινήστε σε μία οποιαδήποτε κατεύθυνση, αυτό θα σας βάλει στο μονοπάτι του να κάνετε επιλογές και να δημιουργήσετε το δικό σας περιβάλλον, ακόμη κι αν αυτό δεν είναι το τέλειο περιβάλλον που θέλετε. Θα σας οδηγήσει στο να κάνετε εκείνες τις επιλογές και να βρείτε ανοιχτά εκείνο το κομμάτι.
Το Πεδίο που χρησιμοποιείται σαν Θάλαμος Αντήχησης
Αγαπημένοι, το ενεργειακό πεδίο εξαπλώνεται γύρω από το σώμα σας. Για πολύ καιρό ήταν μόνο περίπου 2 ίντσες μακριά από το σώμα σας, και τώρα για πολλούς από εσάς αυτό έχει επεκταθεί στα 6-8 πόδια και για άλλους στα 10 πόδια. Αυτό χρειάστηκε πολλή εργασία. Χρειάστηκε επίσης πολλούς περιορισμούς και προσπάθεια από μέρους σας. Παρ' όλα αυτά ανταπέδωσε αρκετά καλά, γιατί τώρα, καθώς ο καθένας σας αναπτύσσεται, θα χρησιμοποιείτε αυτό το ενεργειακό πεδίο γύρω από το σώμα σας σαν τον θάλαμο αντήχησης.  Όπως και η ενέργεια βάσης από την οποία τώρα θα αναμεταδίδετε, το ενεργειακό σας πεδίο τώρα θα εξαπλωθεί και δεν θα περιορίζεται πλέον από τα όρια. Θα γίνει πολλή κατάχρηση αυτής της ενέργειας στην αρχή. Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να την χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς, καθώς περισσότερα θα γίνονται γνωστά. Θα γίνουν πολλά από τα γνωστά πράγματα  που οι άνθρωποι κάνουν όταν μαθαίνουν κάτι καινούριο. Όμως είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτά τα βήματα. Μιλήσαμε για το να είσαι πάνω στην κορυφή του κύματος απλά για να σε μεταφέρει, να σου δώσει λίγο παραπάνω από την ενέργειά σου, αντί να έχεις να παλέψεις για κάθε μέρος της. 
Αυτό που δεν σας είπαμε είναι ότι πριν από κάθε κύμα που έρχεται στην ακτή, υπάρχει ένα ξέπλυμα ενέργειας που έχει την αίσθηση σαν να πηγαίνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Το νερό πρέπει να επιστρέψει προς τα έξω για να φτιάξει το κύμα που θα επιστρέψει μέσα. Τώρα βρίσκεστε  σε αυτό το ξέπλυμα. Γι' αυτό μερικοί πανικοβάλλεστε ή αισθάνεστε κολλημένοι, και αντιδράτε με υπερβολή σε αυτά που σας περιβάλλουν.  Γι' αυτό μερικοί έχετε πολύ τραχιά συναισθήματα και αισθάνεστε σαν να είστε ακριβώς στην άκρη του κόσμου σας. 
Μην φοβάστε αυτά που σας λέμε. Βοηθάει να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι, αλλά βοηθάει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτή είναι μια εξελικτική διαδικασία που όλα τα ανθρώπινα όντα περνούν. Για να πάτε από το Σημείο Α στο Σημείο Β, όπου μπορείτε να φέρετε περισσότερο από το πνεύμα σας στο φυσικό σας σώμα, είναι απαραίτητο να περάσετε μέσα από μερικές από αυτές τις αλλαγές.  
Το ίδιο αποτέλεσμα θα γίνει αισθητό με το 111111 και 121212.
Έτσι αυτό είναι το ξέπλυμα. Είναι η εποχή που αισθάνεστε να σας ρουφούν όλη την ενέργεια αντί να σας γεμίζουν. Αλλά θα σας κάνουμε να βλέπετε την μεγαλύτερη εικόνα, γιατί όσο δυνατό κι αν είναι εκείνο το ξέπλυμα και όσο χαμένοι μερικοί ίσως αισθάνεστε ακριβώς τώρα, γνωρίζετε τί έρχεται. Γνωρίζετε πως αυτό το πρώτο κύμα ενέργειας που εισέρχεται τα επόμενα 3 χρόνια, φέρνει μια νέα μορφή ανθρωπότητας, ένα νέο ενδυναμωμένο περιβάλλον, που ποτέ στο παρελθόν δεν είχατε την ευκαιρία να έχετε. Αυτές δεν είναι εύκολες μεταβάσεις γιατί οι άνθρωποι αντιστέκονται στις αλλαγές.  Το να μην αλλάζετε είναι ένας από τους μηχανισμούς ασφάλειας που έχετε . Τώρα θα ανακαλύψετε ότι θα αποδεσμεύεστε πιο ελεύθερα. Θα το καλωσορίζετε και, αν και χτίζατε αυτό το ενεργειακό πεδίο και αυτήν την ζώνη ασφαλείας για τόσο πολύ καιρό, καθώς αρχίζετε να το αισθάνεστε να φεύγει, ενθουσιάζεστε. Δείτε όλες τις δυνατότητες. Δείτε τί συμβαίνει σε εσάς, και δείτε τί αντίκτυπο έχετε στους ανθρώπους τριγύρω σας που ποτέ δεν θα είχατε σκεφτεί ότι θα έχετε. Κάντε το αυτό και θα αρχίσετε να αισθάνεστε την εσωτερική σας ομορφιά. Αυτή είναι μια εποχή για να κάνετε συνειδητά το επόμενο βήμα και για να αρχίσετε να εργάζεστε με αυτήν την ενέργεια σε καθημερινή βάση και να μην φοβάστε. Παίξτε με αυτό. Παίξτε προσποιούμενοι ότι είστε οι νέοι άνθρωποι. Παίξτε βγάζοντας εκεί έξω την μεγαλύτερη ομορφιά που θα τολμούσατε ποτέ να δείτε. Δεν μιλάμε για φυσική ομορφιά, αλλά για πάθος και πράγματα που κάνουν το πνεύμα σας να λάμπει. Σχεδόν πάντα θα φαίνεται σε φυσική μορφή, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι η φυσική ομορφιά δεν προσδιορίζεται στον πλανήτη μας, γιατί σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα από εσάς. Υπάρχει πάντα κάποιος που θα δει την ομορφιά σας αν την αφήσετε να βγει. Αυτό που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, για να μπορείτε να βλέπετε την επίδραση που ασκείτε και να μπορείτε να κάνετε εκείνα τα βήματα. Αυτό το ξέπλυμα μέσα στο οποίο βρίσκεστε ακριβώς τώρα είναι η προετοιμασία. 

 Αυτό είναι το τελευταίο καθάρισμα καθώς το πρώτο κύμα εγκαθίσταται. Πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη θα βγουν έξω από το κέντρο τους από αυτό το πρώτο κύμα ενέργειας. Εσείς θα στέκεστε σε όλη την μαυρίλα και στον βούρκο και σε όλη την σύγχυση, εσείς θα στέκεστε τέλεια σταθεροί σαν φάρος φωτός στον οποίο οι άλλοι θα έρχονται και θα λένε: «Τί συμβαίνει; Τί γίνεται; Τί αισθάνεσαι; Τί έχεις να προσφέρεις για αυτό;». Αυτοί είναι οι καιροί που θα αρχίσετε να βρίσκετε την δική σας αληθινή ομορφιά και να την κατέχετε. Είναι ώρα, αγαπημένοι, να αρχίσετε να κατέχετε την υπεροχή σας. Να κατέχετε αυτό που είστε. Όχι μόνο σε αυτήν την ζωή, αλλά και σε όλες τις ενσαρκώσεις που είχατε εδώ. Αντλείστε αυτήν την δύναμη. Αντλείστε αυτήν την ενέργεια από τους προγόνους σας, ενσωματώστε την. Είναι όλη εδώ για εσάς ακριβώς τώρα. Πάνω από όλα απολαύστε αυτήν την διαδρομή.
Με μέγιστη τιμή σάς αφήνουμε αυτές τις λέξεις και σας αφήνουμε με τρεις μικρές υπενθυμίσεις. - 
- Φερθείτε ο ένας στον άλλο με τον μεγαλύτερο σεβασμό γιατί έτσι γίνεται στις ενδυναμωμένες κοινωνίες. 
- Θρέφετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται και 
- Nα θυμάστε ότι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και παίξτε καλά μαζί.

πηγή από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου