Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Από μία σπίθα σε φλόγα της Αγάπης του Θεού.

Η περίοδος αναμονής οδεύει προς το τέλος της και καθώς αυτό συμβαίνει θα αισθάνεστε τους εαυτούς σας να πλημμυρίζουν από ασυνήθιστες εμπειρίες αισθήσεων και καταστάσεων. Μην θορηβείσθε καθώς όλα αυτά είναι μέρος της διαδικασίας αφύπνισης. Εάν το συζητήσετε με φίλους σας, θα επεκτείνετε την αντίληψη σας για αυτά που σας συμβαίνουν, θα οπλισθείτε με κουράγιο και θα επιβεβαιώσετε την ψυχική σας υγεία. Σίγουρα δεν έχετε αρχίσει να χάνετε τα λογικά σας. Αυτές οι εμπειρίες είναι αποτέλεσμα της απόφασής σας να κινηθείτε προς το Φως και να δηλώσετε ότι είστε διατεθειμένοι να εισέλθετε σε μία κατάσταση ευδαιμονίας.
Ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να βιώνετε αρκετό άγχος καθώς εξέρχεστε από την ψευδαίσθηση,  κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου παράξενο, εάν αναλογιστείτε την χρονική περίοδο που έχετε ξοδέψει μέσα σ'συτήν, αναγκασμένοι να αποδεχθείτε την τελείως ψεύτικη πραγματικότητα ως φυσιολογική. Όντας μέρος αυτής της παραίσθησης, το να αλλάζετε συχνότητα προκαλεί άγχος - κάποιες φορές έντονο άγχος - έτσι είναι λογικό και αναμενόμενο η απόφαση να κινηθείτε προς την έξοδό να σας δημιουργεί αυτά τα συναισθήματα. Λοιπόν, μην χάνετε το κουράγιο σας. Ο Πατέρας σας, σας εγγυάται μία ασφαλή άφιξη και ενώ θα αναχωρήτε από την παλαιά σας πλέον εμπειρία, μαζί με οτιδήποτε άλλο, θα αφήστε αυτή τη κατάσταση άγχους πίσω σας. Καμία τέτοια κατάσταση δεν υφίσταται στην θεία πραγματικότητα.
Εξαιρώντας τα επίπεδα άγχους, όλοι σας πραγματοποιείτε αξιοσημείωτη δουλειά, καθώς προετοιμάζεστε τους εαυτούς σας και το πλήθος της ανθρωπότητας για την αφύπνιση.  Έχετε διαλέξει και δημιουργήσει με θεϊκή υποστήριξη, να ακολουθήσετε μία αφθονία ευγενικών κατευθύνσεων,  οι οποίες μοιάζουν μεταξύ τους διαφορετικές, τις οποίες όμως ακολουθείτε με σθένος και ικανότητα. Ο καθένας από εσάς έχει να ακολουθήσει το δική του προσωπική ατραπό, κάτι το οποίο δεικνύει γιατί υπάρχουν τόσες πολλές απ' αυτές, αλλά οι οποίες οδηγούν στην χωρίς όρους συγχώρεση του εαυτού σας και των υπολοίπων και στην γαλήνια και ειρηνική εσωτερική ψυχική κατάσταση, από την οποία και θα επιστρέψετε στην Πηγή.
Ακολουθώντας τα μονοπάτια σας με τέτοια επιμέλεια και αφοσίωση, δηλώνετε ξεκάθαρα σε όλους εκείνους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή, πως η ζωή είναι  πολύτιμη, υπέροχη και έχει έναν θεϊκό σκοπό. Πραγματικά φέρετε το Φως, του οποίου η φωτεινότητα εντείνεται καθώς το μοιράζεστε και καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν και το αντιλαμβάνονται. Και εκείνοι όμως με την σειρά τους, εκπλήσσονται καθώς συνειδητοποιούν πως φέρουν το δικό τους κομμάτι Φωτός, το οποίο μοιράζονται και παρακολουθούν με θαυμασμό καθώς αυτό μετατρέπεται από σπίθα σε φλόγα. 
Ειλικρινά, το θεϊκό σχέδιο για την αφύπνιση της ανθρωπότητας ξετυλίγεται με ακρίβεια και πρόθεση - δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά - και τα μονοπάτια φωτίζονται με ανώτερη ευφυΐα από όλους εσάς οι οποίοι αυξάνεστε σε αριθμό κάθε στιγμή που περνά.
Όταν αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, κάτι το οποίο σίγουρα θα συμβεί πριν ακόμη αφυπνισθείτε πλήρως,  θα βρίσκεστε κυριευμένοι από χαρά και η πίστη στην Αιώνια Αγάπη του Πατέρα σας, θα δυναμώσει και θα  ενταθεί καθώς θα βηματίζετε τολμηρά και με βεβαιότητα στη ατραπό που σας οδηγεί στην εστία σας.

(μήνυμα από ανώτερη επικοινωνία, http://johnsmallman.wordpress.com/about/)
μετάφραση - απόδοση white


Με πολύ αγάπη,

white.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου