Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Απώλεια Ενέργειας Είναι Ασθένεια

Κάθε ασθένεια υποδηλώνει ότι η ενέργειά μας είναι ‘πεσμένη’, η αλλιώς, έχουμε έλλειψη ενέργειας
Όλες οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα έλλειψης ψυχικής ενέργειας, από το απλό κρύωμα έως το λουμπάγκο, τον καρκίνο, ακόμα και τα ατυχήματα.
Στο φυσικό επίπεδο βέβαια η ασθένεια προκαλείται από την τοξίνωση του οργανισμού, κυρίως από τις λάθος τροφές, που και αυτές ουσιαστικά είναι χαμηλού κραδασμού και αργά η γρήγορα προκαλούν ασθένεια
καθώς ρίχνουν την ενέργειά μας. Οι τροφές υψηλού κραδασμού/ενέργειας, όπως τα ωμά φρέσκα λαχανικά και φρούτα, δεν μπορούν να προκαλέσουν ασθένεια  αντίθετα, δίνουν ενέργεια και ζωή στο ενεργειακό και φυσικό σώμα.


Οι ζωντανές τροφές μπορούν να θεραπεύσουν ακόμα και προβλήματα της σπονδυλικής στήλης, των αρθρώσεων ή των οστών, γιατί προκαλούν κάθαρση των τοξινών και ανάπλαση των ιστών.

Όλα από το ενεργειακό σώμα ξεκινούν – αν δώσουμε ενέργεια στο ενεργειακό σώμα, θα θεραπευτεί, και αργά ή γρήγορα ή θεραπεία θα ‘κατέβει’ και στο φυσικό σώμα, γιατί το φυσικό σώμα διαμορφώνεται από το ενεργειακό σώμα.


Παραπέρα, το όργανο ή το μέρος του σώματος που νοσεί –και το αντίστοιχο chakra, θα μας καταδείξει με ακρίβεια το που μάς ‘χτυπά’ η έλλειψη ενέργειας, το που συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια, κι επίσης το που έχουμε κατοχές. Κάθε χρόνια ασθένεια δείχνει ότι υπάρχουν κάποιες αστρικές οντότητες στο ενεργειακό πεδίο του ατόμου που απορροφούν τη ζωτικότητα και αργά ή γρήγορα προκαλείται ασθένεια.

Φυσικά να επαναλάβω ότι κανείς δεν είναι ‘θύμα’ των οντοτήτων, καθώς ο άνθρωπος τις προσκαλεί στο πεδίο του με τις συνήθειες, τα συναισθήματα και τον τρόπο σκέψης του.

Ακόμα και προβλήματα στις κλειδώσεις, στα κόκαλα, κυριολεκτικά οπουδήποτε στο σώμα, δείχνουν το γεγονός της συσσώρευσης αρνητικής ενέργειας εκεί – και ουσιαστικά η αρνητική ενέργεια είναι ενέργεια χαμηλού κραδασμού/συχνότητας, δηλαδή έλλειψη φωτός/ενέργειας. Επίσης το όργανο ή το μέρος του σώματος που νοσεί, μπορεί να μας καταδείξει και το τι αρνητικούς τρόπους σκέψης και συναισθήματος λειτουργούμε*.

    Ο αρνητισμός – όσο και ασυναίσθητος ή ήπιος κι αν είναι- προκαλεί απώλεια ενέργειας.

Για να επαναφέρουμε την φυσική υγεία, θα πρέπει να αποβάλλουμε τρόπους σκέψης και διατροφικές, νοητικές και άλλες συνήθειες που κατεβάζουν την ενέργειά μας, που προκαλούν δηλαδή απώλεια ενέργειας. Ο καθένας οφείλει να πάρει την ευθύνη του εαυτού του, αν επιθυμεί να θεραπευτεί.

Καμιά ασθένεια δεν μάς έρχεται από τον ουρανό, ακόμα και εκ γενετής να την έχουμε. Πάντα εμείς δημιουργούμε τις συνθήκες για την μελλοντική μας κατάσταση με τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης μας. Ας δημιουργήσουμε λοιπόν τις υψηλότερες δυνατές συνθήκες, ας σπείρουμε σπόρο υψηλό, σπόρο θετικότητας, προσευχής, αφιλαυτίας, υπηρεσίας, για να δρέψουμε σοδιά ευδαιμονίας και υγείας.



ΠΗΓΗ
(Posted by Elena Menegou in Σταμάτα Να Γερνάς
© Elena Menegou H αντιγραφή επιτρέπεται ΜΟΝΟ με αυτή την σημείωση και σύνδεσμο.)
http://miastala.com/s/?p=5382

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου