Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Η Πρόθεση και ο Προορισμός σας είναι τόσο όμορφα και φυσικά αλληλένδετα, όσο η διπλή έλικα του DNA σας. Τα πράγματα δεν συμβαίνουν κατά λάθος. Βρίσκεστε εδώ για τον σκοπό τον οποίο δεσμευτήκατε, πριν ακόμα έρθετε σε αυτόν τον κόσμο των υλικών σωματιδίων και των μορφών.


Ως απάντηση στο ερώτημα: Τι θα έπρεπε να κάνω στη ζωή μου? πιστεύω πως υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε, από τη στιγμή που, όταν ήρθατε στη ζωή, δεν είχατε τίποτα και θα φύγετε από την ζωή με τον ίδιο τρόπο.

Μπορείτε να την χαρίσετε.

Θα νιώθετε πολύ πιο έντονα πως έχετε κάποιον προορισμό, αν αναλώνετε την ζωή σας στην υηρεσία των άλλων. 

Όταν προσφέρετε στους άλλους, στον πλανήτη σας και την Πηγή σας, εξυπηρετείτε κάποιον σκοπό. 

Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, αν το κίνητρό σας είναι να υπηρετήσετε τους άλλους χωρίς να σας απασχολεί το αποτέλεσμα, θα νιώσετε πως έχετε κάποιον προορισμό - και αυτό, άσχετα από το πόση αφθονία θα ρεύσει προς το μέρος σας.


(...) Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βρει το σημείο εκείνο μέσα σας που δεν ενδιαφέρεται για θέματα όπως οι επαγγελματικές επιλογές ή το να κάνετε τα πράγματα εκείνα για τα οποία είστε προορισμένοι. 

Όταν θέτετε τον εαυτό σας στην υπηρεσία των άλλων ή δείχνετε καλοσύνη πέρα από τον μικρό-κοσμό σας, τότε αισθάνεστε συνδεδεμένοι με την Πηγή σας.

Αισθάνεστε χαρά και ικανοποίηση γιατί γνωρίζετε πως κάνετε το σωστό. 

(...) Όταν είστε αρκετά συνειδητοποιημένοι, ώστε να αναρωτηθείτε σχετικά με τον προορισμό σας και να ζητήσετε να μάθετε πώς μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί του, τότε κατευθύνεστε πό την δύναμη της πρόθεσης.


Το ίδιο το γεγονός που σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί είστε εδώ, απότελεί ένδειξη πως οι σκέψειςσας, σας ωθούν να επανασυνδεθείτε με το πεδίο της Πρόθεσης

Η Πηγή των σκέψεών σας, είναι ένα απεριόριστο απόθεμα ενέργειας και διάνοιας.
Κατά μία έννοια, οι σκέψεις που αφορούν τον προορισμό σας, στην πραγματικότητα είναι ο προορισμός σας που προσπαθεί να έθει και πάλι σε επαφή μαζί σας. 


(...) Ασκηθείτε στο να είστε αυτό που είστε στην πηγή της ψυχής σας.

Και, στο επίπεδο της ψυχής, όπου η πρόθεση και ο προορισμός συνταιριάζουν αρμονικά, θα γνωρίζετε απλά, πως έχετε πλέον γίνει αυτοί που προοριζόσασταν να γίνετε.






αποσπάσματα από το βιβλίο ''Η Δύναμη της Πρόθεσης'' - Dr. Wayne W. Dyer

2 σχόλια:

  1. Ο Σωκράτης αφού περιέγραψε την ομορφιά του πλανήτη όπως φαίνετε από ψηλά, είπε, «αυτή είναι η θέα για καλότυχους θεατές…».
    __________
    Αντανάκλαση της Αύρας σου, Όαση και Κόσμημα, είναι η σελίδα σου για καλότυχους αναγνώστες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :) Πόσο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
    Να είσαι πολύ καλά - πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή