Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Η εκ νέου κωδικοποίηση του 12κλωνου DNA και η είσοδος στη φωτονική ζώνη.

 Η ιατρική επιστήμη έχει καθορίσει ότι έχουμε 12 κλώνους  DNA οι οποιοι 2 από αυτούς είναι ενεργοί, και τους υπόλοιπους κλώνους τους έχει χαρακτηρίσει «σκουπίδια».
Δεν έχουν καταλάβει το σκοπό αυτών των «σκουπιδιών» του DNA.
Οι πρόσφατες πληροφορίες έχουν αποκαλύψει τον υψηλότερο σκοπό και την υποστήριξη μιας πολυδιάστατης συνείδησης, δηλαδή την φυσική μας κατάσταση.
Η επαν-ευθυγράμμιση, η επανασύνδεση και η ενεργοποίηση των 10 κλώνων «σκουπιδιών» του  DNA (όπως είναι γνωστή - η αλλιώς- εκ νέου κωδικοποίηση του DNA η αλλιώς διαδικασία RRA) είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνουμε αυτή την κατάσταση.
Όταν είμαστε πολυδιάστατοι, οι φυσικές δυνατότητές μας αναζωπυρώνονται και έτσι αναπτύσσουμε ένα δεύτερο νευρικό δίκτυο στο αιθερικό επίπεδο. Αυτό το δεύτερο νευρικό δίκτυο, μας επιτρέπει να ζούμε σε πολλαπλές διαστάσεις αμέσως. Μπορούμε να ακούσουμε, να δούμε και να επικοινωνήσουμε με άλλους σε αυτές τις διαστάσεις.
Υπάρχουν 9 επίπεδα στη διαδικασία της εκ νέου κωδικοποίησης του DNA και για κάθε ένα απαιτείται συναισθηματική κάθαρση στο επίπεδο που ενεργοποιεί το θύμο αδένα για να αλλάξει την ακολουθία κωδικοποίησης του DNA μας. Η εκ νέου κωδικοποίηση σε αυτήν την περίπτωση σημαίνει την ενεργοποίηση των 44 κωδικών του DNA που ήταν προηγουμένως απενεργοποιημένοι. Θα μπορούσατε να το παρομοιάσετε με την αναδιαμόρφωση του σώματός σας στο κυτταρικό επίπεδο ενώ ‘βρίσκεσθε’ ακόμη μέσα του.
Η εκ νέου κωδικοποίηση του DNA λειτουργεί στο αιθερικό πεδίο, μερικοί το ονομάζουν ‘σωμα Φώτος’. Σε αυτό το πεδίο οι 10 κλώνοι «σκουπίδια»  του DNA σας μαζί με τους 2 συνδεδεμένους κλώνους σας ευθυγραμμίζονται εκ νέου επάνω από το έβδομο τσάκρα σας (κορώνα).
Επειδή το DNA είναι ολογραφικό, μπορεί να ευθυγραμμιστεί εκ νέου ταυτόχρονα, να επανασυνδεθεί και να ενεργοποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι οι 10 κλώνοι «σκουπίδια»  του DNA σας ευθυγραμμίζονται εκ νέου ταυτόχρονα στην κορυφή του κεφαλιού σας (κορώνα), επανασυνδέονται με τους 12 κρυστάλλους της κορυφής του κεφαλιού σας και επαν-ενεργοποιούνται έτσι ώστε η δυναμική ενέργεια της ζωής να ρεύσει πάλι μέσα τους.
Μόλις συνδεθούν οι 12 κλώνοι του DNA σας με τους 12 κρυστάλλους της κορυφής του κεφαλιού σας, οι εργασίες του ‘Μηχανικού της Γενετικής’ και του ‘Οδηγού του Επανα –προγραμματισμού’ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.
Θα συνεχίσουν να σας επιβλέπουν και να παρακολουθούν την επανασύνδεση των 12 κλώνων σας μέχρις ότου πετύχετε την συχνότητα εκείνη που θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε πλήρως την επανασύνδεση.  Η ενεργοποίηση των 12 κλώνων συμβαίνει σε 3 βήματα:
 

 1. Ενεργοποίηση των κρυστάλλων της κορυφής του κεφαλιού (κορώνα). Θα το νιώστε σαν αίσθηση φαγούρας στην κορυφή του κεφαλιού σας. Δεν είναι η ίδια αίσθηση με την φαγούρα της πιτυρίασης.
2. Ενεργοποίηση της κεραίας ΜερΚαΜπα. (MerKaBa)
Η κεραία MerKaBa χρησιμοποιείται για να λάβει τα μηνύματα
από άλλες διαστάσεις.
3. Ενεργοποίηση του Υποθαλάμου.
Αυτό είναι ο Συμπαντικός Μεταφραστής και μεταφράζει όλα τα μηνύματα στην επιλεγμένη γλώσσα σας.
Τα μηνύματα λαμβάνονται ως σκεπτομορφές συχνότητας. Πολλά από αυτά είναι με πλήρη αισθήματα, εικόνες και γλώσσα. Μερικά έχουν μόνο ένα ή δύο από αυτά τα στοιχεία. Ο Υποθάλαμος σας παρέχει επίσης την ταυτότητα του αποστολέα. Θα μάθετε να διακρίνετε τους αποστολείς αφού θα έχετε συνηθίσει να λαμβάνετε μηνύματα για ένα διάστημα χρόνου..
 


Μόλις ενεργοποιηθεί ο Υποθάλαμος η διαδικασία RRA είναι πλήρης και το διάγραμμα του DNA σας ολοκληρώνεται επίσης. Η απόδειξη είναι οπτική (φωτογραφίες αύρας), συναισθηματική (δεν κρατάτε τα αρνητικά αισθήματα στο σώμα), και φυσική (αίσθηση μεγαλύτερου έλεγχου της δύναμης σας και ακούγοντας μηνύματα καθημερινά).
Επειδή πολλοί άνθρωποι θα ζητούν την εκ νέου κωδικοποίηση του DNA, έχει σχεδιαστεί ως αυτο-ενεργοποιούμενη διαδικασία.
Ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και ο γαλαξίας, έχουν εισέλθει σε μια υψηλά φορτισμένη περιοχή του διαστήματος. Βυθιζόμαστε μέσα στη ζώνη φωτονίων
 (Μανασική ακτινοβολία),
μια περίοδος έντονου φωτός στην οποία εισήλθαμε αρχικά στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στην οποία θα παραμείνουμε για μια περίοδο 2.000 ετών.
Κατά τη διάρκεια αυτού του αξιοπρόσεκτου χρόνου οι ενέργειες από τη ζώνη φωτονίων προκαλούν ένα πλήρη επαναπροσδιορισμό της ζωής όπως την ξέρουμε.
Αυτό συμβαίνει επειδή η φωτονική ενέργεια έχει την ικανότητα να ανυψώσει όλη την ζωή σε μια διάσταση υψηλότερης συχνότητας δεδομένου ότι φέρνει τους σπόρους για το Διαφωτισμό όλων. Οι ατομικές δομές μέσα στα κύτταρα των οργανισμών μας επαν-συντονίζονται ώστε να ταιριάξουν με αυτές τις αυξανόμενες συχνότητες. 
Μετατοπιζόμαστε από ένα τρίτο-διαστατικό σώμα με βάση τον άνθρακα (που ταιριάζει με την ατομική συχνότητα και την περιστροφή του άνθρακα) σε ένα πέμπτο ή υψηλότερο διαστατικό κρυστάλλινο σώμα ή σώμα Φώτος (που ταιριάζει με την ατομική συχνότητα και την περιστροφή του κρυστάλλου).
Με το ίδιο τρόπο τα σώματα των ζώων, η φυτική ζωή και όλα επάνω και μέσα στη γη κάνουν αυτήν την μετάβαση, όπως και ολόκληρος ο γαλαξίας μας.
 


Καθώς η διαδικασία της επαναδόμησης των φωτεινών σωμάτων μας θα συνεχίζεται, θα αρχίσουμε σιγά-σιγά να παρατηρούμε τα αποτελέσματα του να γινόμαστε πλήρως συνειδητοί ή πολύ-διαστατικοί. Αυτή η κατάσταση θα επιτευχθεί όταν οι 12 κλώνοι του DNA έχουν τελικά συγχωνευθεί, επανασυνδεθεί και ενεργοποιηθεί.
Θα βιώσουμε έπειτα τη ζωή μέσα στη συνείδηση της πολύ- διαστατικότητας. Σε αυτό το επίπεδο συνείδησης θα μπορούμε να ζούμε στην τρίτη διάσταση διατηρώντας τη σύνδεση και τις σχέσεις μας με τα όντα στις ανώτερες σφαίρες.
Δεν θα είμαστε πλέον αποκομμένοι από άλλες διαστάσεις όπως είμαστε προς το παρόν και θα λειτουργούμε σε μια κατάσταση συμπόνιας με επίκεντρο την καρδιά (Χρηστική συνείδηση). Αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από την διάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Τελικά θα μάθουμε πώς να ζούμε επιτυχώς σε μια γαλαξιακή κοινωνία και τελικά σε μια συμπαντική κοινωνία.
Αυτή την περίοδο οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ενεργοποιημένους  δύο κλώνους του DNA, που αντιπροσωπεύονται από τον περιτυλιγμένο διπλό έλικα. Μερικοί άνθρωποι έχουν αναπτύξει και έχουν ενσωματώσει τρεις ή περισσότερους κλώνους και ένας μεγάλος αριθμός μωρών που γεννιούνται τώρα (τα κρυστάλλινα παιδιά) έχει πολλούς κλώνους ενεργού DNA. Μια απλή εξέταση αίματος μπορεί να επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός.
Κάθε ένας από τους 12 κλώνους του DNA αντιπροσωπεύει μιας από τις δώδεκα πτυχές της πολυδιάστατης συνείδησης. Τρεις κλώνοι του DNA αντιπροσωπεύουν και κυβερνούν το φυσικό σώμα, άλλοι τρεις αφορούν το συναισθηματικό σώμα, άλλοι τρεις αφορούν το διανοητικό σώμα και οι υπόλοιποι τρεις το πνευματικό σώμα.
Όλες αυτές οι πτυχές αντιπροσωπεύονται στους οργανισμούς μας ως νέες νευρικές διαβάσεις προς τον εγκέφαλο. Συνδέονται και τρέφονται μέσω του ενδοκρινούς συστήματος και των αδένων. Αυτοί οι αδένες λειτουργούν κυκλικά με τις ενεργειακές δίνες μέσα στους οργανισμούς μας γνωστές ως σύστημα τσάκρας. Όταν όλες οι νευρικές διαβάσεις λειτουργούν ελεύθερα σε συνεργασία με το σύστημα των τσάκρας μας θα παράσχουν τον αγωγό/ κανάλι στις υψηλότερες σφαίρες, με συνέπεια να έχουμε την εμπειρία της πολυδιάστατης συνείδησής μας.
                          


Το σύστημα των Τσάκρας (Chakra)-(Κέντρα)                    
Ζούμε σε ένα σύμπαν που ωθείται από τους νόμους της ηλεκτρικής ενέργειας και του μαγνητισμού και όλες οι τρίτο-διαστατικές μορφές ζωής μέσα του (στο σύμπαν) το απεικονίζουν αυτό. Τα αστέρια και οι πλανήτες μας (γεωμαγνητικές μορφές ζωής) όλα έχουν έναν βόρειο πόλο και έναν νότιο πόλο με τις μαγνητικές γραμμές δύναμης να ρέουν μεταξύ τους.
Τα ανθρώπινα σώματα μας (βίο-μαγνητικές μορφές ζωής) επίσης προσαρμόζονται σε αυτό το διπολικό μαγνητικό πεδίο, με την κορυφή του κεφαλιού μας απεικονίζει τον βόρειο πόλο και τα πέλματα των ποδιών μας τον νότιο.
Σε μια τρίτο-διαστατική αντανάκλαση, αυτές οι γραμμές δύναμης, που κινούνται μεταξύ του κεφαλιού μας και των ποδιών μας, καλύπτουν εντελώς το σώμα μέσα σε μια αιθερική δομή γνωστή ως δακτύλιο καναλιών. Φανταστείτε αυτόν το διαμορφωμένο σαν κουλούρι ενεργειακό πεδίο να εκτείνεται πλήρως γύρω από το σώμα σας. Αυτή η λεγόμενη αύρα σας.
Έχετε παρατηρήσει, όταν για πρώτη φορά συναντάτε έναν άλλο άνθρωπο, την αυθόρμητη έλξη; Αυτό θα μπορούσε να είναι απόδειξη ότι τα ενεργειακά σας πεδία (αύρα) δονούνται σε όμοια συχνότητα (ομοκραδασμική αντήχηση).
Το ίδιο πράγμα ισχύει όταν η παρουσία του άλλου προκαλεί ανησυχία.
Ίσως οι ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες στις αύρες σας απωθούν η μια την άλλη. Στο κέντρο κάθε διπολικού μαγνητικού πεδίου βρίσκεται ένας μαγνητικός πυρήνας που ρέει από το Βορρά μέχρι το Νότο.
Στην περίπτωση ενός απλού μαγνήτη είναι ένα μαγνητισμένο κομμάτι του μετάλλου. Στην περίπτωση του βίο-μαγνητικού ανθρώπινου σώματος είναι ένα κανάλι, και είναι αισθητό με λεπτοφυή τρόπο, αποκαλούμενο πρανικός σωλήνας. Μέσα σε αυτόν τον πυρήνα μεταφέρεται η δύναμη ζωής για να στηρίξει κάθε μεμονωμένη δημιουργία κατά τη διάρκεια της ύπαρξής της.
Κάθε πνευματική παράδοση προσδιορίζει και αναγνωρίζει τη δύναμη της ζωής, αυτό το μεγάλο πεδίο δυνατοτήτων που δίνει ύπαρξη και στηρίζει έπειτα όλα όσα υπάρχουν κάθε στην κάθε στιγμή.
Στις κινεζικές πνευματικές διδασκαλίες η δύναμη της ζωής καλείται κι (qi) ή Τσι (chi), (π.χ. το Tai Chi, που αυξάνει τη δύναμη της ζωής) ενώ οι Ιάπωνες και οι Κορεάτες το καλούν ki, (Reiki, που θεραπεύει με τη δύναμη της ζωής).
Στις ινδικές και θιβετιανές παραδόσεις προσδιορίζεται ως πρανα (prana).
Η χριστιανική παράδοση ονομάζει τη δύναμη της ζωής άγια χάρη.
Οι θεραπευτές της Εποχής της Νέας πνευματικότητας αναφέρονται σε αυτήν ως φως ή λευκό φως, και στους φυσικούς είναι γνωστή ως υποατομικό  ή κβαντικό πεδίο.
Αυτή τη στιγμή η δύναμη της  ζωής εντείνεται επίσης και επεκτείνεται από τη ζώνη των φωτονίων (Photon Belt). Καθώς κινείστε ανάμεσα στα πλήθη των ανθρώπων καθώς ο καθένας πάει στην δουλειά του, σε οποιαδήποτε μεγαλούπολη, μπορείτε να παρατηρήσετε και να προσδιορίσετε πολλούς οι οποίοι υποφέρουν από την μειωμένη πρόσβαση στη δύναμη της ζωής. Φαίνεται στην κατάσταση της υγείας τους, στο πόσο ανοιχτοί και ειλικρινείς είναι, στην αυτοπεποίθηση τους και ακόμη στον τρόπο σχετίζονται με άλλους και φέρονται.
 


Πρέπει όλοι να έχουμε πρόσβαση στη δύναμη της ζωής πλήρως και εντελώς για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη της στην καθημερινή ύπαρξή μας. Το σύστημα των τσάκρας μας είναι ο φορέας που έχει σχεδιαστεί υπέροχα για να εκπληρώσει αυτήν την λειτουργία.
Τσάκρα, είναι μια σανσκριτική λέξη που μεταφράζεται ως «περιστρεφόμενος δίσκος» ή «ρόδα.» Είναι ένα από πολλά ανθρώπινα ονόματα για αυτό που γίνεται αντιληπτό σαν μια βιοφυσική σύνδεση με την ψυχή ή το πνεύμα μας. Αυτές οι ενεργειακές συνδέσεις ή τσάκρας υπάρχουν δεδομένου ότι η ψυχή ή το πνεύμα βυθίζεται στο φυσικό σώμα και διασυνδέεται με αυτό. Αυτή τη στιγμή κάθε άνθρωπος έχει επτά από αυτές τις ενεργειακές συνδέσεις που βρίσκονται ‘πλεγμένες’ στα μεσημβρινά κέντρα του σώματός μας με μερικά που βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Αυτά τα κέντρα είναι παρόμοια στη λειτουργία με το κιβώτιο συνδέσεων που βρίσκεται στο ηλεκτρικό σύστημα ενός σπιτιού ή ενός γραφείου. Το φυσικό σώμα μας ελέγχεται επίσης μέσω των απέραντα περίπλοκων νεύρο-ηλεκτρικών κυκλωμάτων, με διάφορες πρόσθετες θέσεις όπου αυτά τα κυκλώματα συγκλίνουν.
Κάθε μια από αυτές τις θέσεις ελέγχεται μέσω ενός πρόσθετου μίνι νεύρο-υπολογιστή που συνδέεται μέσω του κεντρικού νευρικού συστήματος με τον εγκέφαλο. Είναι αυτές οι συγκεκριμένες θέσεις που καλούνται τσάκρας και κάθε μια εκπληρώνει διάφορες λειτουργίες.
 
Επίσης υπάρχουν ορισμένοι ενδοκρινείς αδένες που συνδέονται με τη λειτουργία κάθε τσάκρα. Και δεδομένου ότι ο δονητικός τομέας του φωτός ενεργοποιεί επίσης το χρώμα και τον τόνο, κάθε ένα από τα κέντρα των τσάρκας παράγει το δικό του χρώμα και ήχο.
 
ΚΟΚΚΙΝΟ, (ενδοκρινής αδένας: τα επινεφρίδια) το τσάκρα της ρίζας, μας συνδέει με το φυσικό κόσμο και χρησιμεύει ως το θεμέλιο για να χτίσουμε και εξελίξουμε την προσωπικότητά μας. Αυτό είναι το τσάκρα της αποδοχής, που μας επιτρέπει να αισθανθούμε γειωμένοι, σταθεροί και ασφαλείς. Όταν λειτουργεί πλήρως αισθανόμαστε παρόντες εδώ και τώρα και συνδεμένοι με το φυσικό σώμα.
 
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, (γανάδες: ωοθήκες /όρχεις) το αναπαραγωγικό ή ιερό τσάκρα είναι το κέντρο της σεξουαλικής ενέργειας και της δημιουργικότητας, που εξισορροπεί την ελεύθερη διακίνηση απόψεων και συναισθημάτων σε όλες τις σχέσεις μας.

 
ΚΙΤΡΙΝΟ, (σπλήνα) το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος από όπου η τιμή, η ακεραιότητα και η δύναμή μας πηγάζουν. Είναι η ουσία του ποιοι είμαστε. Όταν είναι ανοικτό είμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας και διατηρούμε επαρκή αυτοεκτίμηση.
 
ΠΡΑΣΙΝΟ (θύμος αδένας) το τσάκρα της καρδιά είναι το κέντρο του συστήματος. Γνωστό επίσης ως μεγάλος μετασχηματιστής, παράγει τη δυνατότητα να αγαπούμε  ελεύθερα χωρίς φόβο ή αναστολές. Όταν λειτουργεί πλήρως, ο άνθρωπος είναι συμπονετικός, φιλικός και ικανός να εργαστεί αρμονικά μέσα σε όλες τις σχέσεις.
 
ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΠΛΕ (θυρεοειδής) το τσάκρα του λαιμού, όπου οι σκέψεις, τα αισθήματα και οι συναισθήσεις μετασχηματίζονται σε εκφράσεις. Αυτό το κέντρο σας βοηθά να βρείτε την ισορροπία μεταξύ της σιωπής και της ομιλίας και σας βοηθά για να εκφράσετε αυτό που αληθινά νιώθετε. Όταν είναι ανοικτό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την προφορική ή καλλιτεχνική έκφραση.
 
ΛΟΥΛΑΚΙ (επίφυση) το «τρίτο μάτι», μεταξύ των φρυδιών επάνω από τη μύτη, σας συνδέει με την πνευματική σας οντότητα και φέρει διαίσθηση και επίγνωση στην καθημερινή ζωή σας. Αυτό το κέντρο μας επιτρέπει την εμπειρία της έκτης αίσθησης της διαισθητικής γνώσης και της ονειροπόλησης.
 
ΒΙΟΛΕΤΙ (βλεννογόνος) το τσάκρα της κορυφής του κεφαλιού που συνδέει την ολότητα σας  με τη συνειδητοποίηση ότι εσείς, το σύμπαν και ο Μεγάλος Δημιουργός είστε Ένα. Όταν λειτουργεί ελεύθερα γνωρίζουμε απροκατάληπτοι και συνειδητοί σε σχέση με τον κόσμο, τους εαυτούς μας και άλλες διαστάσεις.

 
 

Οι κλώνοι του DNA και οι ενδοκρινείς αδένες
Κάθε ένας από τους ακόλουθους 12 κλώνους του DNA αντιπροσωπεύει μια 
από τις δώδεκα πτυχές της πολύ-διαστατικής συνείδησης.
Κλώνος 1: Θάρρος να κινηθούμε μπροστά και να ενσωματώσουμε τους φόβους μας
Κλώνος 2: Δυνατότητα να εστιάσουμε σε κάτι και να το ολοκληρώσουμε
Κλώνος 3: Διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ της αρσενικής /θηλυκής δύναμης
Κλώνος 4: Ισορροπία μεταξύ του ενεργειακού πεδίου και του φυσικού σώματος
Κλώνος 5: Ειρηνική ζωή σε μια κατάσταση αποδοχής
Κλώνος 6: Δύναμη να υποστηρίξουμε την αλήθεια μας ανεξάρτητα από την έκβαση
Κλώνος 7: Δυνατότητα να αποδεχθούμε τόσο την φωτεινή όσο και την σκοτεινή πλευρά μας.
Κλώνος 8: Δυνατότητα να κρατηθούν τα προσωπικά όρια ανεξάρτητα από τις εκβάσεις
Κλώνος 9: Δυνατότητα να αποδεχθούμε και να ζούμε εντός μιας κοινότητας ανθρώπων με διαφορετικές απόψεις και πιστεύω
Κλώνος 10: Δυνατότητα να συντονιστούμε και να ακούμε την ψυχή ή τον ανώτερο εαυτό μας
Κλώνος 11: Δυνατότητα να οραματιστούμε, να δημιουργήσουμε και να εκδηλώσουμε αυτά τα οράματα στην τρίτη διάσταση.
Κλώνος 12: Δυνατότητα να αποδεχόμαστε, να είμαστε ευγενικοί και να εκτιμούμε την άξια όλων των πραγμάτων.
 
Οι ενδοκρινείς αδένες
Υποθάλαμος - μεταφράζω αυτό που πιστεύω
Επίφυση - βλέπω ή οραματίζομαι αυτό που λαμβάνω
Βλεννογόνος - ακούω αυτό που λαμβάνω
Θυρεοειδής – λέω αυτό που λαμβάνω
Θύμος αδένας - κάνω σαφές και μετατρέπω αυτό που λαμβάνω
Καρδιά - αισθάνομαι αυτό που λαμβάνω
Γανάδες - δημιουργώ και φανερώνω αυτό που λαμβάνω
Επινεφρίδια – είμαι αληθινός σε αυτό που λαμβάνω
Και έτσι στη διαδικασία της εκ νέου κωδικοποίησης κάθε κλώνος πρέπει να επανασυνδεθεί χωριστά σε κάθε αδένα και να ενεργοποιηθεί στην συνεχεία.
Αυτό παρέχει τη βελτίωση του DNA που απαιτείται για να στηρίξει την πλήρη συνειδητότητα και την επικοινωνία με τις υψηλότερες σφαίρες.
Αυτές οι πτυχές αντιπροσωπεύονται στη φυσιολογία ως νέες νευρικές διαβάσεις στον εγκέφαλο και όταν ολοκληρώνεται η σύνδεση η πολυδιάστατη συνείδησή μας θα γίνει πλήρως αισθητή και θα προσεγγιστεί.
Το φως από τη ζώνη φωτονίων που εισάγεται μέσω των αδένων στο σώμα μας, καθοδηγεί πρώτιστα αυτήν την διαδικασία της εκ νέου κωδικοποίησης.
Επίσης επανασυνδεόμαστε με αργό ρυθμό ειδάλλως τα φυσικά σώματα και τα νευρικά συστήματά μας θα μπορούσαν `να καούν’ και να μην επιζήσουν άθικτα. Μπορούμε ενεργά να συνεργαστούμε με αυτήν την διαδικασία καταβάλλοντας προσπάθεια να κατανοήσουμε το λόγο που μας συμβαίνει αυτό.
Η δυνατότητά μας να αλληλεπιδράσουμε και να απορροφήσουμε τις νέες συχνότητες του φωτός στα φυσικά σώματα μας, θα καθορίσει πώς προχωρούμε σε αυτό το επόμενο βήμα της φυσικής και πνευματικής εξέλιξής μας.
Και παρατηρώντας με προσοχή το σύστημα των πιστεύω και των ενεργειών μας, ενώ χρησιμοποιούμε τα αισθήματα και την θέληση μας σαν καύσιμα για να προωθήσουμε την πνευματικότητα, θα αλλάξουμε και θα καθαρίσουμε πολλές ανεπιθύμητες  σκεπτομορφές και πρωτότυπα που δεν μας εξυπηρετούν πλέον.

Να είστε προσεκτικοί με εκείνους που προσφέρουν τις τεχνικές για να επιταχύνουν ή να προωθήσουν αδικαιολόγητα τον επαν-προγραμματισμό του DNA σας - ιδιαίτερα εάν αυτοί ζητούν μεγάλες χρηματικές αμοιβές. Πολλά υψηλότερα όντα, αγγελικοί οδηγοί και δάσκαλοι ασχολούνται ενεργά με εμάς αυτή τη στιγμή. Βοηθούν κάθε ένα από μας σε αυτήν την διαδικασία της εκ νέου κωδικοποίησης ώστε ‘να σταθούμε στα ποδιά μας’ και να μην βιάσουμε τον χρόνο της διαδικασίας .

Η ίδια αυτή η διαδικασία, δεν επιταχύνεται από αυτά που μπορούμε να διαβάσουμε σε ένα βιβλίο ή να τα αγοράσουμε μέσα ένα μπουκάλι.
Συμβαίνει ακριβώς στο πλαίσιο της σωστής στιγμής ανεξάρτητα από το πόσο θα προσπαθήσουμε να παρέμβουμε.
Αυτό το σενάριο είναι απέραντο και περιλαμβάνει ολόκληρο τον γαλαξία μας. Συμβαίνει σε απάντηση προς το Θείο Σχέδιο για το Σύμπαν, εκπορεύεται από το Δημιουργό Όλων Αυτών Που Είναι. Έτσι χαλαρώστε και πηγαίνετε με τη ροή, επιτρέποντας να συμβεί στο κατάλληλο χρόνο του.
Απολαύστε την εμπειρία. Τα τελικά αποτελέσματα θα είναι τρομερά και θα μας οδηγήσουν με αλάνθαστη ακρίβεια σε μια πολυδιάστατη εμπειρία να ζούμε με αγάπη στον επίγειο παράδεισο.

2 σχόλια:

  1. Καλα, διαβαζεις τη σκεψη μου?! Το πρωι σκεφτομουν να το ανεβασω, αλλα το βρηκα καπως μεγαλο. Αποκαλυπτικο ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, Γιάννη :)
    Αποκαλυπτικό είναι επίσης το ότι από εχθές ήθελα να ανεβάσω κάτι για τα ζώα και το πρωί το έκανες εσύ! :)
    Αυτό θα πει συντονισμός με τα όλα του :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή