Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μύνημα Ανώτερης Επικοινωνίας: ΑΓΑΠΗ στον Εαυτό σημαίνει ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ

Γεια σας αγαπημένη μας οικογένεια, γεια σας αγαπημένοι μου δημιουργοί. Εγώ είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και με μεγάλη χαρά βρίσκομαι σήμερα κοντά σας, για να μιλήσουμε για την αγάπη στον εαυτό μας.
Τι υπέροχο θέμα αλήθεια! Το α και το ω της εξέλιξής σας είναι η αγάπη στον εαυτό σας.
Πολυαγαπημένοι μας δημιουργοί θέλω να γνωρίζετε ότι είστε δώδεκα υπέροχες και μεγαλειώδες ακτίνες και προέρχεστε κατ’ ευθείαν από την καρδιά του Πατέρα/μητέρας Θεού, κατ' ευθείαν από την καρδιά του κεντρικού μας ήλιου. Αυτές οι 12 υπέροχες ακτίνες φέρνουν όλες τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του πατέρα/μητέρας Θεού.
Διαχωριστήκατε στη συνέχεια σε πολλά κομμάτια και καθώς εσείς αρχίσατε να ταξιδεύετε σε πολλά αστρικά  συστήματα για να εμπειραθείτε, διαιρεθήκατε σε πολλά «εγώ ειμί» γκρουπ.
Όταν αποφασίσατε να κατεβείτε στη Γη, να ενσαρκωθείτε στη Γη, αφήσατε το μεγαλύτερο μέρος της θεϊκότητάς σας στις αγγελικές σφαίρες και μόνο ένα μικρό μέρος του αληθινού σας εαυτού μεταμφιέστηκε σε άνθρωπο.
Καθώς κατεβήκατε κάτω στη Γη νιώσατε αυτόν τον διαχωρισμό από τον εαυτό σας και νιώσατε βαθιά θλίψη μέσα σας, νιώσατε βαθιά μοναξιά και είχατε συνεχώς μέσα σας αυτή την αίσθηση της απώλειας.

Όμως αγαπημένοι μας εκείνο που δεν γνωρίζετε είναι ότι μαζί με σας μεταμφιέστηκε και η αγάπη και σας ακολούθησε και είναι μαζί σας, γιατί η αγάπη είναι μέσα σας. Η αγάπη είναι στα κύτταρά σας και περιμένει την στιγμή που εσείς θα θυμηθείτε «ποιοι είστε». Γιατί την στιγμή που εσείς θα θυμηθείτε ποιοι είστε, θα θυμηθείτε και ότι η ουσία σας είναι η αγάπη. Η αγάπη είναι ο Θεός που είστε!
Για να θυμηθείτε αγαπημένοι μας βάλατε πολλούς αγγέλους γύρω σας, οι οποίοι κι εκείνοι είναι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους και τους βάλατε για να σας προκαλούν, για να σας το υπενθυμίζουν.
Πιστέψτε ότι στην κάθε πρόκληση που εσείς βιώνετε, στην κάθε εμπειρία σας, είναι η αγάπη μεταμφιεσμένη. Η αγάπη που θέλει να σας σπρώξει μέσα στον εαυτό σας, για να θυμηθείτε ποιοι είστε. Η αγάπη που θέλει να σας ξυπνήσει από την ψευδαίσθηση και να σας υπενθυμίσει ότι ξεχάσατε ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας και ότι είναι εδώ πάντα παρούσα και θέλει πραγματικά να είναι η κυρίαρχη Πηγή μέσα σας.
Πολυαγαπημένοι μου είστε πάντα κομμάτια του πατέρα/μητέρας Θεού, είστε πάντα κομμάτια απ’ αυτές τις δώδεκα υπέροχες, μεγαλειώδες ακτίνες που ξεπηδήσανε  κατ’ ευθείαν από την καρδιά του πατέρα/μητέρας Θεού.
Ξεκινήσατε από το Ένα, κάνατε μεγάλη πορεία καθώς διαχωριστήκατε και πήγατε στο δύο, καθώς περάσατε από την διττότητα, για να επανέρθετε ξανά στο Ένα, στην ενότητα.
Και δείτε πόσο όμορφα ο αριθμός 11 (έντεκα) κρατάει την ιστορία σας. Ξεκινήσατε από το Ένα, επανέρχεστε στο Ένα και αν προσθέσετε αυτόν τον αριθμό 11, σας δίνει τον αριθμό 2, δηλαδή σας δίνει την μεταμφιεσή σας, την πορεία σας, την διττότητα. Και μην το δείτε γραμμικά, γιατί ο αριθμός έντεκα είναι ένας πολυδιαστασιακός αριθμός και όπως σας έχουμε πει ο αριθμός 11 είναι ο αριθμός της Χριστικής σας αγάπης και αντιστοιχεί στην 11η στοιβάδα του DNA σας.
Γιατί πολυαγαπημένοι μου η αγάπη είναι ο ρυθμιστής, η αγάπη είναι ο διαχειριστής του DNA σας, η αγάπη είναι ο ρυθμιστής και ο διαχειριστής του εαυτού σας. Κι ενώ οι περισσότερες στοιβάδες του DNA σας είναι και μαγνητικές, η 11η στοιβάδα είναι καθαρά ηλεκτρική, είναι καθαρά ηλεκτρική και είναι η αγάπη.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένειά μας…. πάρτε μια βαθιά αναπνοή…..
Γιατί σας έχουν πει ότι είναι εγωισμός ν’ αγαπάς τον εαυτό σου, η εκκλησία και η κοινωνία σας έχουν είπε ότι είστε εγωιστές όταν αγαπάτε τον εαυτό σας, πρέπει ν’ αγαπάτε και να βοηθάτε μόνο τους άλλους και  έχουμε   ακούσει πολλούς από σας να το λέτε και να το πιστεύετε αυτό. Τους συμφέρει βέβαια να το πιστεύετε, γιατί έτσι μπορούν να σας ελέγχουν. Αν εσείς στρέψετε την προσοχή σας μέσα σας και ανακαλύψετε την Πηγή της αγάπης, τότε θ’ ανακαλύψετε και την δύναμή σας και τις δυνατότητές σας και θα σταματήσετε να τρέχετε έξω από σας, θα σταματήσετε να πηγαίνετε σ’ αυτούς και να τους ταΐζετε με την ενέργειά σας.
Και πραγματικά αγαπημένοι μας, πως είναι δυνατόν να είναι εγωισμός η αγάπη; Η αγάπη είναι ο Θεός κι εσείς είστε Θεοί. Αλλά και πως μπορείτε να δώσετε στους άλλους αγάπη, όταν δεν την έχετε, όταν δεν είναι μέσα σας, όταν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας;
Ο Ιησούς σας είπε «αγαπάτε τον πλησίον σας, όπως τον εαυτό σας», γιατί αν δεν αγαπάτε πρώτα τον εαυτό σας, δεν μπορείτε ν’ αγαπάτε τον πλησίον σας. Αν εσείς μέσα σας έχετε θυμό, μίσος, ζήλια, πίκρα, πως είναι δυνατόν να δώσετε αγάπη;
Χρειάζεται λοιπόν ν’ αγαπήσουμε και ν’ αποδεχθούμε τον εαυτό μας ολοκληρωτικά, για να μπορέσουμε ν’ αγαπήσουμε και τον πλησίον μας και στη συνέχεια να κατανοήσουμε ότι και ο πλησίον μας είναι ο εαυτός μας, γιατί όλα είναι το Πνεύμα και όλα είναι η ενέργειά μας. Και αγαπώντας τον εαυτό μας, αγαπάμε τα πάντα, αγαπάμε ολόκληρη την δημιουργία.
Όλα είναι η ενέργειά σας, όλα είναι η ενέργειά σας και όταν εσείς οι ανθρώπινοι άγγελοι (και δεν εννοούμε εσάς συγκεκριμμένα, γιατί εσείς δεν το κάνετε πια), αλλά όταν εσείς κακοποιείτε και βασανίζετε τα ζώα, πιστέψτε ότι κακοποιείτε τον εαυτό σας, όταν εσείς κακοποιείτε την φύση και την Γη μας, πιστέψτε ότι επίσης κακοποιείτε τον εαυτό σας, γιατί όλα είναι ο εαυτός σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένειά μας…. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή….

Καθώς είμαστε όλοι εδώ για σας, πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένειά μας, για να υποδεχθούμε τον Ιησού Χριστό, καθώς εκείνος βρίσκεται κοντά σας σ’ αυτήν την τώρα στιγμή και θέλει να σας μιλήσει.
Αγαπημένη μου οικογένεια «Εγώ Είμαι». Είμαι αυτός που εσείς ονομάζετε Ιησού Χριστό. Περίμενα με μεγάλη χαρά την συνάντησή μας σήμερα, σ’ αυτήν την τώρα στιγμή, γιατί όλοι εμείς σε μια τώρα στιγμή πριν από περισσότερο από δυο χιλιάδες χρόνια, στον γραμμικό σας χρόνο είχαμε ξαναβρεθεί. Όλοι όσοι βρίσκεστε εδώ και πολλοί- πολλοί περισσότεροι που θα διαβάσουν αυτά που θα λεχθούν, είχαμε βρεθεί και είχαμε εργαστεί ξανά μαζί, είχαμε ενωθεί και αγαπηθεί μαζί και τότε σπείραμε το σπόρο της αγάπης και της ενότητας για την ανθρωπότητα. Και όλοι τότε είχαμε ονειρευτεί, όλοι προσδοκούσαμε ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αυτή η τώρα στιγμή, όπου ο σπόρος που σπείραμε θα φυτρώσει, θα βλαστήσει και θ’ ανθίσει. Και είναι μεγάλη μου η χαρά που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, για να το γιορτάσουμε αυτό.
Πολυαγαπημένοι μου νιώστε με, νιώστε με καθώς ενώνω την καρδιά μου με την καρδιά σας, νιώστε με γιατί αγαπημένοι μου εγώ είμαι η δική σας καρδιά κι εσείς είστε η δική μου καρδιά και είμαστε Ένα.
Αγαπημένοι μου νιώστε με στην καρδιά σας, γιατί η αγάπη εκφράζεται μέσα από την καρδιά. Νιώστε μας και νιώστε την αγάπη του Πνεύματος και νιώστε την αγάπη για τον εαυτό σας, καθώς σήμερα η ενέργειά σας απελευθερώνετε και η αγάπη είναι παρούσα μέσα σας.

Η καρδιά είναι το εργαλείο που εκφράζεται η αγάπη και γι’ αυτό η καρδιά είναι μέσα σας ο ρυθμιστής. Η καρδιά είναι αυτή που ελέγχει την κυκλοφορία του αίματος, που ελέγχει το νευρικό σας σύστημα και τις ορμόνες, η καρδιά είναι το εργαλείο της αγάπης και είναι η Πύλη που σας συνδέει με το Πνεύμα σας. Γι’ αυτό μας ακούτε να σας το επαναλαμβάνουμε συνέχεια, στην εξέλιξή σας να προχωράτε με την καρδιά και όχι με το μυαλό.

Το μυαλό δεν έχει πρόσβαση στην αγάπη και βρίσκεται συνεχώς μέσα στην ψευδαίσθηση. Είναι ένα εργαλείο της τρίτης διάστασης που σας εξυπηρετεί στην καθημερινότητά σας, αλλά σας κρατάει στον ύπνο και δεν έχει πρόσβαση στην αγάπη. Η αγάπη όμως τ’ αποδέχεται όλα και η αγάπη αγκαλιάζει και αποδέχεται το μυαλό, η αγάπη αποδέχεται και αγκαλιάζει όλη την ύπαρξή σας και η αγάπη εκφράζεται μόνο στην τώρα στιγμή. Δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν και το μέλλον που είναι δημιουργίες και ψευδαισθήσεις της σκέψης. Η αγάπη είναι ο Θεός που εκφράζεται μόνο στην Τώρα στιγμή σας.

Πολλοί επιστήμονες ανακάλυψαν μετά από πειράματα, ότι στους ανθρώπους που αγαπάνε τον εαυτό τους, οι τοξικές ορμόνες, όλες οι τοξικές ορμόνες, φεύγουν, εξαφανίζονται από τον οργανισμό σας, είδαν επίσης ότι ενισχύονται τα αντισώματα, ότι ενεργοποιείται η ορμόνη αντιγήρανσης  και ο οργανισμός παράγει καινούργιες ορμόνες, ορμόνες οι οποίες φέρνουν μέσα σας ηρεμία, γαλήνη και χαρά. Γι’ αυτό αν θέλετε να είστε πάντα υγιείς, αγαπήστε τον εαυτό σας, αν θέλετε να μην γεράσετε αγαπήστε τον εαυτό σας.

Εκείνο που δεν γνωρίζουν βέβαια οι επιστήμονες, είναι ότι η αγάπη είναι συνειδητότητα και ότι η συνειδητότητα δεν είναι νοητική ή μάλλον δεν είναι μόνον νοητική. Η καρδιά είναι αυτή που οδηγεί στην αλλαγή της συνειδητότητας και στην συνέχεια ενεργοποιείται άμεσα το DNA σας και μετά καθώς η Ιερή καρδιά σας ενώνεται με τον Ιερό νου σας, η αγάπη τ’ αγκαλιάζει όλα, αγκαλιάζει όλη την ύπαρξή σας.
Καθώς ενεργοποιείται το DNA σας η συχνότητά σας αλλάζει και τα κύτταρά σας χορεύουν στην καινούργια συχνότητα της αγάπης, στην συχνότητα μιας καινούργιας συνειδητότητας. Και καθώς η συχνότητά σας αλλάζει και η δόνησή σας εκτινάσσεται πολύ ψηλά, καμία ενέργεια με χαμηλότερη συχνότητα δεν μπορεί να σας προσεγγίσει. Καμία ασθένεια, κανένας ιός δεν μπορεί να σας βλάψει, αλλά και όσες ασθένειες υπάρχουν μέσα σας θ’ αποβληθούν από τα κύτταρά σας, θ’ απελευθερωθούν και θα φύγουν, γιατί εσείς γίνεστε οι φύλακες της καινούργιας συχνότητας της αγάπης.
Και εδώ θα με ρωτήσετε:
-Δάσκαλε Ιησού, τι είναι η αγάπη;-Δάσκαλε Ιησού, πως μπορούμε να προσδιορίσουμε την αγάπη;

Αγαπημένοι μου δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την αγάπη. Η αγάπη δεν είναι αυτό που σκέπτεστε, την αγάπη μπορείτε μόνο να την νιώσετε και η αγάπη δεν προσδιορίζεται. Η αγάπη «είναι αυτό που είναι» και είναι ο Θεός. Μπορούμε μόνο να μιλήσουμε για κάποιες ιδιότητες της αγάπης και η αγάπη είναι κατ’ αρχήν ελευθερία, γιατί μόνον εάν ο εαυτός είναι απόλυτα ελεύθερος μπορεί ν’ ανθίσει η αγάπη. Η αγάπη είναι συνειδητότητα, είναι αποδοχή, είναι κατανόηση, είναι συμπόνια και ευσπλαχνία, είναι ευαισθησία, είναι γαλήνη, είναι ισορροπία, είναι αρμονία, είναι ολοκλήρωση, είναι πληρότητα και είναι η χαρά σας.
Όμως δεν μπορείς να πεις ότι η αγάπη είναι το ένα απ’ όλα αυτά και δεν είναι το άλλο, γιατί όπου υπάρχει το ένα, υπάρχουν οπωσδήποτε και όλα τα υπόλοιπα, γιατί η αγάπη είναι πλήρης στην ολότητά της. Η αγάπη δεν διαιρείται, δεν συναλλάσσεται, δεν ανταλλάσσεται, δεν έχει όρια, δεν έχει κανόνες και δεν έχει νόμους. Η αγάπη δεν συμβιβάζεται, ξέρει μόνον ν’ αγαπάει και ν’ αγαπιέται και δεν μπορείτε να πείτε μου κλέψανε την αγάπη, όπως λέτε μου κλέψανε την ενέργεια. Γιατί η αγάπη δεν είναι ενέργεια, η αγάπη είναι η ιερή, η αμόλυντη και αγνή ουσία σας που βρίσκεται στον πυρήνα σας και πηγάζει από τον πυρήνα σας. Και όταν εσείς αγαπημένοι μου αγαπήστε αληθινά τον εαυτό σας, κανένας δεν θα μπορεί να σας κλέψει οτιδήποτε. Γιατί όπως είπαμε η αγάπη σας αγκαλιάζει ολοκληρωτικά και είναι ο ρυθμιστής και ο διαχειριστής της ύπαρξής σας.

Και όταν εσείς αγαπάτε τον εαυτό σας δεν δέχεστε κανέναν συμβιβασμό. Όταν εσείς αγαπάτε τον εαυτό σας δεν υπάρχει καμία ενέργεια ελέγχου, χειραγώγησης κακοποίησης και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια χαμηλής συχνότητας, που να μπορεί να σας ακουμπήσει.  

Και θέλουμε να γνωρίζετε ότι όλα μα όλα γύρω σας και πάνω στη Γη αντανακλούν στην δική σας ισορροπία ή ανισορροπία που υπάρχει μέσα σας, γιατί όλα είναι ο εαυτός σας και όλα είναι οι δικές σας δημιουργίες. Και δείτε πως το αεράκι που το δημιουργήσατε για να σας δροσίζει, να καθαρίζει την ατμόσφαιρα και να σας μεταφέρει πληροφορίες (ναι δεν το γνωρίζετε, αλλά ο αέρας σας μεταφέρει και πληροφορίες), δείτε το λοιπόν πως το αεράκι όταν εσείς βρίσκεστε σε ανισορροπία μέσα σας, μετατρέπεται σε τυφώνα, αλλά και με την βροχή συμβαίνει το ίδιο, όταν εσείς βρίσκεστε σε ανισορροπία, η βροχή μετατρέπεται σε καταιγίδα και υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσαμε ακόμα να σας πούμε. Όλα ανταποκρίνονται στην δική σας ισορροπία ή ανισορροπία μέσα σας, όλα ανταποκρίνονται στην αγάπη ή στην έλλειψη αγάπης για τον εαυτό σας κι αυτό βέβαια ισχύει και για τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια…….
Κι αυτή την αγάπη που νιώθετε τώρα για τον εαυτό σας θέλουμε να την επεκτείνετε. Απλωθείτε οικογένειά μας, απλωθείτε…. γιατί όταν εσείς αγαπάτε τον εαυτό σας βοηθάτε και όλους τους άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Όταν κάποιος ανθρώπινος άγγελος βρίσκεται μέσα στην αύρα σας, βρίσκεται μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο, εκείνο που συμβαίνει είναι ότι ενεργοποιείτε την αγάπη επίσης μέσα του, ενεργοποιείτε τον Θεό μέσα του και όταν τον κοιτάξετε στα μάτια, θ’ αντικρύσετε στα μάτια του το Θεό, γιατί αγαπημένοι μου ο Θεός μπορεί να κοιτάξει στα μάτια μόνο το Θεό.

Όταν η αγάπη είναι παρούσα μέσα σας, τότε θα δείτε πολλά θαύματα να συμβαίνουν στη ζωή σας και γύρω σας πολυαγαπημένοι μου, γιατί η αγάπη είναι δημιουργία και όλα γύρω σας τραγουδάνε το ίδιο τραγούδι της αγάπης και της χαράς. Το τριαντάφυλλο σας δείχνει την αγάπη του και την χαρά του με το να σας προσφέρει την πλούσια ευωδιά του, τα πουλιά κελαηδάνε για την δική σας χαρά και  όλη η φύση ανταποκρίνεται σε σας με αγάπη και χαρά. Γιατί τίποτα δεν μπορεί ν’ αντισταθεί στην αγάπη! Γι’ αυτό αν θέλετε να είστε δημιουργοί και να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε και λαχταράτε για σας, αγαπήστε τον εαυτό σας!

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια….πάρτε μια βαθιά αναπνοή και εισπνεύστε την αγάπη βαθιά μέσα σας. Τραβήξτε όλα τα πέπλα μπροστά από τα μάτια σας και ξεσκεπάστε την, αποκαλύψτε την. Είναι εδώ παρούσα στην τώρα στιγμή σας. Και πάρτε επίσης μια βαθιά αναπνοή και με την πρόθεσή σας ενεργοποιήστε την 11η στοιβάδα του DNA σας, έτσι ώστε η αγάπη να είναι ο ρυθμιστής και ο διαχειριστής, έτσι ώστε η αγάπη να είναι ο καθοδηγητής του εαυτού σας και της ζωής σας. Και δημιουργείστε, δημιουργείστε θαύματα στη ζωή σας και για την ζωή σας με τον μοναδικό τρόπο που μόνον εσείς ξέρετε να δημιουργείτε, αγαπημένοι μου Θεοί δημιουργοί, εσείς αγαπημένοι μου φίλοι.

Και πώς να εκφράσω την χαρά μου που σας κρατάω αγκαλιά, εγώ ο αδερφός σας σε μια τώρα στιγμή που εμείς τα καταφέραμε, πράγματι τα καταφέραμε και ο σπόρος που σπείραμε πριν περισσότερο από 2000 χρόνια (στον γραμμικό σας χρόνο), ο σπόρος της αγάπης και της ενότητας, φύτρωσε, άνθισε και έβγαλε καρπούς και είστε όλοι εδώ με επίγνωση, με καινούργια συνειδητότητα, μια συνειδητότητα που έχει ήδη απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη τη Γη κι εσείς γνωρίζετε πια, ότι είστε Θεοί επίσης!
Θέλουμε να βάλετε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και θέλουμε να μας νιώσετε, θέλουμε να νιώσετε και την δική μας αγάπη στην καρδιά σας, την αγάπη της οικογένειάς σας,
γιατί πολυαγαπημένοι μου αγάπη είναι η αγκαλιά του δάσκαλου Κουτχούμι, καθώς επεκτείνει την ενέργειά του και αγκαλιάζει ολόκληρο τον πλανήτη, για να μπορεί να σας χωράει όλους μέσα στην αγκαλιά του,
αγάπη είναι η υπόσχεση του λατρευτού μας Μιχαήλ, ότι δεν θα φύγει από τον πλανήτη, εάν και ο τελευταίος ανθρώπινος άγγελος δεν θυμηθεί ποιος είναι, εάν και ο τελευταίος ανθρώπινος άγγελος δεν εξελιχθεί,
αγάπη είναι το μαγικό, θεραπευτικό άγγιγμα του Ραφαήλ,
αγάπη είναι ο ψίθυρος του Γαβριήλ, όταν σας ψιθυρίζει στ’ αυτί σας μηνύματα από την Πηγή και σας θυμίζει ποιοι είστε,
αγάπη είναι η υπομονή και η προσμονή του Ζακχιήλ, καθώς δουλεύει συνεχώς μαζί σας με την βιολετί Φλόγα, μέχρι την στιγμή που εσείς θα απελευθερώσετε τον εαυτό σας και θα εκτινάξετε την δόνησή σας πολύ ψηλά,
αγάπη είναι η πίστη και η εμπιστοσύνη του αγαπημένου σας Τοβίας και του δάσκαλου Ελ Μορύα, ότι εσείς θα τα καταφέρετε οπωσδήποτε ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας και τη Γη μας, όταν πολλοί, πάρα πολλοί στο Σύμπαν αμφέβαλαν γι’ αυτό,
αγάπη είναι το σπρώξιμο του Άγιου Γερμανού, ο οποίος σας φωνάζει συνέχεια «οικογένεια βγείτε επιτέλους από το παιχνίδι και θυμηθείτε επιτέλους ότι «είστε Θεοί επίσης», απολαύστε το, χαρείτε το, δεν χρειάζετε να το κάνετε δύσκολο, δεν χρειάζεστε άλλο πόνο, γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά,
αγάπη είναι η αγκαλιά και η ευσπλαχνία της Παναγίας μας και
αγάπη είναι η συμπόνια της Κουάν Γινκαι όλοι μα όλοι με χαρά βρίσκονται εδώ σήμερα για σας, για την αγάπη σας, για την αγάπη της οικογένειας, για την αγάπη του Πνεύματος.

Πολυαγαπημένοι μου καθώς σας κρατάω στην αγκαλιά μου και είμαστε η ενότητα, ας στείλουμε απ’ αυτόν τον μικρό ασφαλή σας χώρο, το μήνυμα της αγάπης σε όλη τη Γη, στο εσωτερικό της και στο εξωτερικό της, σε όλες τις οντότητες που την κατοικούν σε ορατές και αόρατες και σε ολόκληρο το Σύμπαν. Ας στείλουμε την αγάπη μας και ας αγκαλιάσουμε τη Γη μας, έτσι ώστε κ’ εκείνη να νιώσει την αγάπη μας μέσα στην καρδιά της, έτσι όπως την νιώθουμε κι εμείς ακριβώς τώρα.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή οικογένεια….. πάρτε μια βαθιά αναπνοή…..
Και ας στείλουμε ξανά την αλήθεια μας σ’ αυτή την τώρα στιγμή, για να ταξιδέψει παντού στη Γη και σε ολόκληρο το Σύμπαν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το κάναμε και πριν 2000 χρόνια σ’ αυτή την ίδια υπέροχη Ελληνική γλώσσα όπως και τότε, ας στείλουμε την αλήθεια μας, γιατί αυτή είναι η μοναδική, η απόλυτη και άφθαρτη αλήθεια εις τους αιώνες των αιώνων!
Ότι «Ο Θεός αγάπη εστί και ο μένων εν τη αγάπη εν τω Θεώ μένει και ο Θεός εν αυτώ»!
Και αγαπημένοι μου να φροντίζετε τον εαυτό σας, να σέβεστε τον εαυτό σας και ν’ αγαπάτε  απόλυτα τον εαυτό σας, γιατί δεν υπάρχει τίποτα, μα τίποτα πολυτιμότερο από τον εαυτό σας!
Κι έτσι είναι.

-Οι δάσκαλοι θέλουν να σας μεταφέρω να μην ανησυχήσετε, εάν τις επόμενες ημέρες πονάει η καρδιά σας και η πλάτη σας, είναι γιατί η καρδιά ανοίγει όλο και περισσότερο στην αγάπη.

Η άσκηση του μήνα και για κάθε μήνα…Να λέτε συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας στον εαυτό σας, ότι τον αγαπάτε.
Μετά δώστε λίγο χρόνο και συνδεθείτε στο καρδιακό σας κέντρο με την θεϊκότητά σας και ζητείστε από το Θεό που είστε να νιώσετε και την δική του αγάπη. Θ’ ανταποκριθεί άμεσα, γιατί είναι εσύ.
Αρκεί να έχετε την πρόθεση, γιατί αν έχετε την πρόθεση όλο και πιο συχνά στρέφετε την προσοχή σας σ’ αυτό.

«Η αγάπη στον εαυτό μας»Αρχάγγελος Μιχαήλ, Ιησούς Χριστός
 Καίτη Τσώλη, 26 Σεπτεμβρίου 2010


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου