Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Παράνομη η χρήση θεραπευτικών φυτών με απόφαση της Ε.Ε. Ξεκίνησε η εφαρμογή του codex alimentarius;


 Προχωρά υπόγεια η εφαρμογή του Codex Alimentarius. Με κάθε λογής τρόπο η πολυεθνικές - φαρμακευτικές και σποροπαραγωγικές  βιομηχανίες, πιέζουν ώστε να οδηγήσουν τον πλανήτη μας σε ένα καλούπι που εκείνοι θέλουν. 
Και ενώ, οι ''απλοί'' άνθρωποι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα φάρμακα - δηλητήρια (των μεγαθήριων εταιριών που σκοπό και στόχο τους έχουν και θα έχουν μόνο το χρήμα)  κάνοντας στροφή προς τα βότανα, έρχεται η κοινοτική απαγόρευση για να άρει όλη αυτήν την προσπάθεια...
Διαβάστε...ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ!

Μια νέα επίθεση των κερδοσκοπικών φαρμακοβιομηχανιών κατά της υγείας.

Η οδηγία T.H.M.P.D. της Ε.Ε. (Traditional Herbal Medical Product Directive), της οποίας οι κανονισμοί τίθενται σε ισχύ από τον Απρίλιο του 2011, θα σημάνει το τέλος για πολλά συμπληρώματα διατροφής καθώς και για τα θεραπευτικά βότανα.

Η οδηγία αυτή της ΕΕ, θα αποτελέσει πλήγμα και για τις θεραπείες της εναλλακτικής ιατρικής οι οποίες βασίζονται κυρίως στη χρήση αυτού του είδους θεραπευτικών μέσων, τα οποία έχουν εξάλλου πανάρχαια παράδοση στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας.

Τα φάρμακα από τη φύση ήταν ανέκαθεν ένα αγκάθι για τις φαρμακοβιομηχανίες. Είναι τοις πάσι γνωστό εντούτοις πως τα θεραπευτικά φυτά χαρίζουν υγεία. Όταν γίνεται σωστή χρήση δεν έχουν καμία ή μόνο ελαφρές, ακίνδυνες παρενέργειες, και κάθε άτομο μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα, μιας και δεν υπόκεινται σε κανόνες …copyright.

Το «πρόβλημα» βρίσκεται μόνο στο ότι δεν μπορούν να γίνουν «κερδοφόρα προϊόντα» για τις φαρμακοβιομηχανίες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να εμποδίσουν την χρησιμοποίησή τους. Ήταν θέμα χρόνου το να δρομολογηθεί η απαγόρευσή τους και να τιμωρείται μάλιστα η ιατρική τους χρήση.

Το απολυταρχικό καθεστώς της διεθνούς κερδοσκοπίας σε όλο του το «μεγαλείο»!

Αυτή είναι η Νέα Ηθική της Νέας Τάξης Πραγμάτων:

«Υπεράνω όλων …ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ»!


Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε. Θετικός οραματισμός  και θετική δημιουργία για το μέλλον όλης της ανθρωπότητας και τα έχουμε ήδη καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου