Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εν-θυμούμενοι την Αυθεντική Πνευματική Οικογένεια

Ποιά είναι η Αυθεντική Πνευματική Οικογένειά μας; 
Πώς ξεκίνησε η περιπέτεια - παιχνίδι μας εδώ στη Γη;

Για να το εξηγήσουμε αυτό θα σας πάω στην πρώτη φορά που ενσαρκωθήκαμε εδώ στον πλανήτη Γη. Το Παιχνίδι ξεκίνησε σαν ένα πείραμα για να δούμε αν θα μπορούσαμε να δούμε τον Θεό ο ένας μέσα από τα μάτια του άλλου. 
Υπήρχε μόνο ένας κανόνας που βάλαμε σε αυτό το Παιχνίδι: "Ελεύθερη Βούληση σε όλα τα Θέματα."



Την πρώτη φορά που παίξαμε το παιχνίδι και βρεθήκαμε στον Πινάκα Παιχνιδιού Ελεύθερης Βούλησης, ζητήσαμε από τους κοντινότερους συγγενείς μας να συμμετέχουν μαζί μας στο Παιχνίδι. Σχεδιάσαμε να χρησιμοποιείται το Κάρμα σαν ένα σύστημα που να κρατάει το σκορ στο Παιχνίδι για να χρησιμοποιείται μόνο από μας. Εξαιτίας του Κάρμα ήταν απαραίτητο για εμάς να ενσαρκωθούμε μαζί ξανά και ξανά σαν ομάδες ψυχών. Επιστρέψαμε με την ίδια ομάδα οικογένειας περίπου την ίδια στιγμή και στον ίδιο τόπο για να ενεργοποιήσουμε το Κάρμα.

Στην διάρκεια χρονικών περιόδων κάποιος θα μπορούσε να βρει διέξοδο και να καθαρίσει το Κάρμα του με την ομάδα που ήταν μαζί του. Έπειτα θα μπορούσαν να αναμειχθούν με άλλη οικογένεια και να δημιουργήσουν καρμικούς δεσμούς με αυτούς. Αυτό εξομοιώνει την φυσική ροή της ενέργειας του Σύμπαντος η οποία είναι η ενέργεια της ανάμειξης, σύμφωνα με το Γκρουπ. Στη διάρκεια πολλών ενσαρκώσεων, μπορεί να έχουμε εμπειρία πολλών πνευματικών οικογενειών στις οποίες ήμασταν αναπόσπαστο μέρος.

Τώρα το Παιχνίδι όπως ξέρουμε έχει έρθει στο τέλος του. Τώρα είμαστε στη διαδικασία εγγραφής ενός καινούριου παιχνιδιού στον Νέο Πλανήτη Γη. Αυτή είναι η νέα ενέργεια και είναι καιρός να βαδίσουμε ολικά στην καινούρια μας αληθινή δύναμη. Το Γκρουπ αναφέρεται στο "Δεύτερο Κύμα της Ενδυνάμωσης" καθώς είναι μια εξέλιξη της ανθρωπότητας από το ιδανικό του να ακολουθείτε τον αρχηγό, σε ένα καινούριο ιδανικό του να ακολουθείτε τον εαυτό σας.

Πολλοί από τον πλανήτη σας δυσκολεύονται με αυτή την νέα ενέργεια και δύναμη. Το έχουμε δει πολλές φορές όταν οι ηγέτες εθνών έψαχναν να φέρουν πίσω τους παλιούς τρόπους και επέβαλαν την αρχηγία τους στους άλλους μέσω της παγκόσμιας επιθετικότητας.

Μαθαίνοντας να κουβαλάτε αυτήν την δύναμη και να προχωρείτε στην Νέα Ενέργεια, υπάρχουν κινήσεις που μπορεί να κάνει ο καθένας για να βοηθήσετε την δική σας εξέλιξη. 
Το πρώτο και πιο ισχυρό πράγμα είναι να επανασυνδεθείτε με την αυθεντική πνευματική οικογένεια σας. Αυτά είναι τα πρόσωπα που εν-θυμούνται ποιος αληθινά είστε ακόμα και αν εσείς δεν ξέρετε. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που συναντάτε για πρώτη φορά και τους αναγνωρίζετε αμέσως. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που περιέργως βρίσκουν τον δρόμο τους στην ζωή σας αυτή την στιγμή. Ενδέχεται να τους γνωρίσετε σε μια πνευματική συγκέντρωση ή σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών, ωστόσο δεν έχει σημασία που θα συναντηθείτε. θα συνδεθείτε αμέσως.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έρθουν στην ζωή σας και θα επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας. Από την φύση αυτών συμβολαίων, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους θα έρθουν πίσω στην ζωή σας για λίγο για να συνδεθούν και μετά θα συνεχίσουν τον δρόμο τους. Μιας και η ελεύθερη βούληση είναι ο μόνος κανόνας εδώ, είναι πιθανότατο να το αλλάξετε αυτό και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις. Αν και σε πολλές περιπτώσεις αυτοί οι άνθρωποι θα αγγίξουν απόλυτα την ψυχή σας με το φως της Εστίας, και μετά θα συνεχίσουν την πορεία τους.


πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου