Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αποτοξινώνοντας το σώμα μας!


Οι ανώτερες οντότητες μας παροτρύνουν να αποτοξινώσουμε τα σώματά μας και μπορεί ήδη να έχετε διαισθητικά αισθανθεί την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην διατροφή σας και στον τρόπο της ζωής σας.
Μας ζητούν να σταματήσουμε να καταναλώνουμε τοξίνες στα πράγματα που τρώμε, πίνουμε και χρησιμοποιούμε για τα σώματά μας.
Οι τοξίνες χαμηλώνουν τα επίπεδα ενέργειάς μας και μας κάνουν και αισθανόμαστε βαριά. Επίσης μπλοκάρουν την ικανότητά μας να παίρνουμε καθαρά μηνύματα από τον ουρανό. Οι τοξίνες επηρεάζουν επίσης την πνευματική μας ανάπτυξη.


Οι κύριες τοξίνες που μπορούμε να αποφύγουμε είναι οι εξής:

- Κρέατα, πουλερικά και ψάρια, μολυσμένα με ορμόνες και παρασιτοκτόνα. Αφού σχεδόν όλο το κρέας των ζώων και τα παράγωγά τους (γάλα, αυγά, τυρί, κλπ) περιέχουν κατάλοιπα ορμονών και παρασιτοκτόνων, ίσως θέλετε να σκεφτείτε να υιοθετήσετε έναν χορτοφαγικό τρόπο ζωής (όπου μία ή δύο φορές την εβδομάδα δεν θα καταναλώνετε ζωικά προϊόντα).

- Παρασιτοκτόνα σε φρούτα και λαχανικά. Δοκιμάστε να ακολουθήσετε μία απόλυτα οργανική διατροφή. Απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα με βιολογικά προϊόντα ή ακόμα καλύτερα, φυτέψτε - αν έχετε τη δυνατότητα - δικά σας λαχανικά και φρούτα.

- Τοξίνες σε ποτά. Καλό θα ήταν να απαλείψουμε ή να μειώσουμε σημαντικά το αλκοόλ, την καφεΐνη και τα ανθρακούχα από την διατροφή μας. Πίνετε νερό και εφαρμόστε με την δύναμη της σκέψης την ''ευλογία'' του - οραματιστείτε ότι απαρτίζεται από χιλιάδες, όμορφα σχηματισμένους, κρυστάλλους. Δείτε και εδώ.
Και βεβαίως μην καταναλώνετε εμφιαλωμένο νερό, γιατί το νερό αυτό είναι ενεργειακά στάσιμο, άρα και εντελώς άχρηστο για τον οργανισμό μας. Εκτός των άλλων, οι κακές συνθήκες φύλαξης και συντήρησης των εμφιαλωμένων, ευνοούν την δημιουργία βακτηριδίων.

- Νιτρικά άλατα. Αποφύγετε τα καπνιστά κρέατα, όπως ζαμπόν, σαλάμια, λουκάνικα και μπέικον.

- Επικίνδυνα χημικά σε καλλυντικά. Δείτε και εδώ.

- Επικίνδυνα χημικά συστατικά σε οικιακά καθαριστικά προϊόντα. Φτιάξτε μόνοι σας δοκιμασμένα φυσικά καθαριστικά. Θα επιστρέψω σύντομα με  μία σχετική ανάρτηση που θα περιλαμβάνει οδηγίες.

Μπορείτε να επιταχύνετε την διαδικασία αποτοξίνωσής σας, πίνοντας πολλά υγρά, έχοντας επαρκή ύπνο, άσκηση και φρέσκο αέρα.

Οι ανώτερες οντότητες μας πληροφορούν, ότι ''εργάζονται'' με εμάς ώστε να αυξήσουν την δονητική μας συχνότητα. Αυτό συμβαίνει για να  έρθουμε σε ισορροπία με την επιταχυνόμενη δονητική συχνότητα της Γης μας (συχνότητα Schumann).

Η αύξηση της δονητικής συχνότητας,  σημαίνει ότι είμαστε λιγότερο πυκνοί και περισσότερο ευαίσθητοι στις ανώτερες, λεπτότερες συχνότητες που αντιστοιχούν στην Αγάπη και το Φως της Πηγής μας. Σημαίνει ότι είμαστε περισσότερο διαισθητικοί, δημιουργικοί και έχουμε περισσότερη φυσική ζωντάνια.

Σταδιακά και συλλογικά κινούμαστε προς έναν τρόπο ζωής αναπνοησμού, όπου θα λαμβάνουμε όλη την τροφή μας από το πράνα, ή το τσι,  ή, σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες, από τον αιθέρα (η πρωταρχική, αρχέγονη, συμπαντική, κοσμική και ζωική ενέργεια που διαρρέει όλο το Σύμπαν). Αυτό θα αυξήσει δραματικά την διάρκεια ζωής μας και την ικανότητα να επικοινωνούμε τηλεπαθητικά.

Μία πολύ ωραία και ξεχωριστή εμπειρία για να καταφέρετε μία τέτοιου είδους <<μετάβαση>> είναι,  το να αποφασίσετε να ζητήσετε βοήθεια ή καθοδήγηση από ανώτερες δυνάμεις, όπως κι αν έχετε αποφασίσει να τις ονομάζετε. Είναι απολύτως κατανοητό, πως η συνήθεια είναι εξαιρετικά ισχυρή και πως η μετάβαση σε νέες συμπεριφορές, ειδικά εάν αφορούν ζωτικές μας ανάγκες,  χρειάζονται κόπο για να πραγματοποιηθούν.

Βοηθήστε τον εαυτό σας λοιπόν, να κινηθεί προς ένα νέο μοτίβο ζωής, χωρίς να τον πιέζετε άλλο. Μέσα στην Αγάπη δεν υπάρχει πόνος. Ζητήστε ήρεμα και καθαρά, όσες φορές την ημέρα θέλετε βοήθεια στον καινούργιο σας στόχο. Και να είστε σίγουροι, πως όταν ''έρθει'' η στιγμή που θα ευθυγραμμιστείτε δονητικά  με την επιθυμία σας, αυτή θα πραγματοποιηθεί σαν από θαύμα.
(Μιλώ από προσωπική εμπειρία).

Επίσης ένα πολύ ισχυρό κίνητρο προς αυτό το σκοπό - εκτός βέβαια από το κίνητρο της σωματικής και πνευματικής μας υγείας - , είναι το να συνειδητοποιήσουμε, το πόσο έχουμε παραπλανηθεί και χειραγωγηθεί εδώ και πάρα - πάρα πολύ καιρό, από κάποιους που θέλουν να μας έχουν υπό τον έλεγχό τους.

Ας πιστέψουμε ότι είμαστε ικανοί για όλα τα καλά και όμορφα και όλα θα γίνουν πραγματικότητα πριν ακόμα καλά - καλά το καταλάβουμε!


Με αγάπη προς όλους μας,

white






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου