Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αλλαγές σε σωματικό επίπεδο που συμβαίνουν στην ανθρώπινη φυσιολογία, καθώς αρχίζουμε ως άνθρωποι να ανυψώνουμε την δόνησή μας.


Αυτό σε μεγάλο βαθμό συμβαίνει επειδή είμαστε πολυδιαστασιακοί και αρχίζουμε να βιώνουμε άλλες διαστάσεις του χωροχρόνου.
Η κατανόησή μας για την διαστασιακή πραγματικότητα αλλάζει. Δεν χρειάζεται να την βιώσουμε σαν μία δυσάρεστη εμπειρία.
 Είναι επώδυνη, μόνο όταν αντιστεκόμαστε στην αλλαγή και αφήνουμε τον φόβο να παρεισφρήσει, ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι αρνητική τελικά.

Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε σήμερα για την ανθρώπινη βιολογία εν μέσω αυτών των αλλαγών γιατί η βιολογία αλλάζει ραγδαία και αυτό θα έχει πολλές συνέπειες στην ανθρωπότητα. Σας έχουμε ξαναμιλήσει για τη διαδικασία ανακαλωδίωσης και για το ότι αν αυτή η διαδικασία διακοπεί, το ανθρώπινο σώμα μπορεί να επηρεαστεί με δυσλειτουργίες στη ροή της ενέργειας. Αυτό έχει ονομαστεί από τους επιστήμονες σας χρόνια κόπωση ή Fibromyalgia . Εμείς θα το ονομάσουμε απλά διαταραχές στη ροή της ενέργειας. Η ενεργειακή καλωδίωση του φυσικού εγκεφάλου σας μεταβάλλεται τώρα.

 Μεταβάλλεται ο τρόπος που οι διαδρομές των συνάψεων επικοινωνούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ίσως περάσουν χρόνια προτού η ιατρική καταλήξει στο συμπέρασμα ότι συμβαίνει αυτό, εν μέρει επειδή οι επιστήμονές σας ξέρουν πολύ λίγα για τον τρόπο επικοινωνίας των συνάψεων πριν ξεκινήσει αυτή η αλλαγή. Ακόμα κι αν είναι έτσι, εδώ στον «περίεργο» κόσμο θα σας το πούμε. Η ανθρωπότητα εξελίσσεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Αυτή η αλλαγή είναι όμορφη, ωστόσο θα φέρει τους ανθρώπους αντιμέτωπους με προκλήσεις.


Αϋπνία και αλλαγές που αφορούν τον ύπνο

Θα δείτε περισσότερους ανθρώπους να παρουσιάζουν αϋπνία, αλλαγές στις συνήθειες ύπνου και στον τρόπο χρήσης του χρόνου που κοιμούνται από οποιαδήποτε στιγμή σ’ αυτό τον πλανήτη. Γιατί συμβαίνει αυτό; Και γιατί πρέπει να είναι κομμάτι της αλλαγής; Δεν χρειάζεται να είναι μέρος της αλλαγής αγαπημένοι. Επίσης σας υπενθυμίζουμε να διατηρείτε τη δύναμη της ύπαρξης σας αυτή τη χρονική στιγμή και να μην ακούτε κάθε μας λέξη. Μην πιστεύετε ότι πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο για να είστε ένας / μία από τους εκλεκτούς. Αγαπημένοι Ειστε Εκλεκτοι.

Είσαστε εδώ, κάθεστε σ’ αυτά τα καθίσματα, παρακολουθείτε αυτό το πρόγραμμα, διαβάζετε αυτό το κείμενο και έχετε επιλέξει να είστε αγγελιοφόροι του φωτός. Εσείς είστε αυτοί που θα βοηθήσετε να γίνει η μετάβαση στο επόμενο επίπεδο είτε έχετε προβλήματα με τον ύπνο είτε βοηθάτε το γείτονά σας με τα δικά του. 

Αυτό σε μεγάλο βαθμό συμβαίνει επειδή είστε πολυδιαστασιακοί  και αρχίζετε να βιώνετε άλλες διαστάσεις του χωροχρόνου. Γι’ αυτό η κατανόηση σας για την διαστασιακή πραγματικότητα θα αλλάξει.

Μία από τις μεγαλύτερες διαστασιακές αλλαγές που βιώνουν οι άνθρωποι αφορά τη διάσταση που αποκαλείτε ύπνο. Στην πραγματικότητα πολλοί από σας που δε θεωρείτε τους εαυτούς σας θεραπευτές ίσως παρατηρήσετε ότι ξυπνάτε περισσότερο εξαντλημένοι παρά ξεκούραστοι. Αν δεν ασχολείστε με τις επιθυμίες της καρδιάς σας στις ώρες εργασίας σας, τότε όταν κοιμάστε ένα κουδουνάκι χτυπά σε μια άλλη διάσταση και αναγγέλλει ότι «Ο γιατρός έχει έρθει» . Μετά αρχίζετε να θεραπεύετε τη μεγάλη ουρά ανθρώπων που σας περιμένει και την επόμενη μέρα δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί νιώθετε εξαντλημένοι.

Επίσης θα παρατηρήσετε ότι πολλοί άνθρωποι θα αρχίσουν να ξυπνούν περίεργες ώρες περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Ίσως περάσουν χρόνια προτού η ιατρική συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία ώστε να το αποδείξει αυτό, αλλά δώστε προσοχή σ’ αυτό γιατί  έχετε αφιερώσει τους εαυτούς σας  στο να βοηθήσετε τους άλλους να κάνουν αυτή την αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ακτινοβολείτε το φως σας, γιατί αυτό κάνει το φόβο να φεύγει. Είσαστε ακόλουθοι του φωτός.

Έχουμε ήδη μιλήσει για την ομάδα των ανθρώπων που ξυπνούν στις  τρείς το πρωί . Αυτό είναι στην πραγματικότητα η έναρξη ενός φυσιολογικού μοτίβου ύπνου που θα βιώσετε στο μέλλον. Το ονομάζουμε η τριάδα του ύπνου, στην οποία θα κοιμάστε για 3 ώρες, θα ξυπνάτε για 2 και μετά θα κοιμάστε ξανά για ακόμα 3 ώρες. Σ’ αυτό το μοτίβο ύπνου οι άνθρωποι είναι δύο ώρες ξύπνιοι και δεν ξέρουν τι να κάνουν αυτό το διάστημα. Αυτές οι δύο ώρες είναι πολύ ξεχωριστές επειδή τότε βρίσκεστε σε μια  κατάσταση που ευνοεί πολύ τη δημιουργία.

Στην πραγματικότητα βρίσκεστε σε διαφορετική διαστασιακή κατάσταση αυτές τις 2 ώρες. Οι περιορισμοί του χρόνου έχουν καταρρεύσει  έτσι κι αλλιώς αλλά κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ωρών ότι σκέφτεστε θα εκδηλώνεται στην πραγματικότητά σας πολύ σύντομα. Αυτό το ιδιαίτερο χρονικό διάστημα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει σκέψεις που σας γεμίζουν/διευρύνουν με κάποιο τρόπο. Δεν ελέγχετε τις σκέψεις που σας έρχονται στο μυαλό. Αλλά έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε σχέση με το  σε ποιες σκέψεις επιτρέπετε να παραμείνουν στο νου σας.

Μην ανησυχείτε αν περνούν αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σας. Αφήστε τις να περάσουν και να φύγουν, σαν ένα απαραίτητο κομμάτι της ανθρώπινης εμπειρίας σας. Απλά να ξέρετε ότι μπορούν να ταξιδεύουν στο νου σας χωρίς να προσκολλώνται και διαλέξτε να διατηρήσετε σκέψεις που σας ενδυναμώνουν/ενισχύουν με κάποιο τρόπο- και μην κριτικάρετε τον εαυτό σας που κάνετε  αρνητικές ή δυσάρεστες σκέψεις. Εξασκηθείτε στον έλεγχο των σκέψεων σας εκείνες τις 2 ώρες της δημιουργίας.


Η ομάδα των ανθρώπων που ξυπνά στις 3 το πρωί

Παρακαλούμε συνειδητοποιείστε ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακαλωδίωσης, τα χρονικά διαστήματα και οι ώρες αφύπνισης που αναφέρουμε  ίσως μεταβληθούν αρκετά και η ομάδα των ανθρώπων που ξυπνούν στις 3 το πρωί να γίνει η ομάδα των ανθρώπων που ξυπνούν 4.45 το πρωί και μετά πάλι στις 3 κατά τη διάρκεια της περιόδου προσαρμογής που θα διαρκέσει τα επόμενα πενήντα χρόνια. Στο μέλλον θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ξυπνούν περίεργες ώρες προσπαθώντας να καταλάβουν τι τους συμβαίνει και πιστεύοντας ότι κάτι πάει στραβά. Αυτή η σκέψη από μόνη της μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στον πλανήτη Γη. Αυτό που συμβαίνει  είναι μια φυσιολογική διαδικασία στην ανθρώπινη εξέλιξη.Έντονα και δυσάρεστα όνειρα (εφιάλτες)

Επιπλέον θα βλέπετε πολύ έντονα και κάποιες φορές τρομακτικά όνειρα. Κάποιοι από σας θα ξυπνούν από εφιάλτες. Αυτό είναι μια φυσιολογική διαδικασία εξισορρόπησης της ενέργειάς σας. Πολλοί από σας περνάτε όλη τη μέρα σας «χορεύοντας» με τη θετική ενέργεια αγνοώντας αυτό που αποκαλούμε σκοτεινή πλευρά σας. Υπάρχει μια όμορφη σκοτεινή πλευρά σ’ εσάς. Σ’ αυτή την περίπτωση ίσως βλέπετε κάποια δυσάρεστα όνειρα που εξισορροπούν την ενέργειά σας, ώστε  απλά  να ισορροπήσει.

Τις περισσότερες φορές δε θα θυμόσαστε αυτά τα όνειρα αλλά θα ξυπνάτε με μια αίσθηση τρόμου/ανησυχίας. Κάποιες φορές θα τα θυμόσαστε και ίσως σας τρομάξουν. Καθώς η ανακαλωδίωση θα προχωρά αυτά τα όνειρα θα αποτελούν πολύ ιδιαίτερες εμπειρίες. 

Επομένως αν βλέπετε τέτοια όνειρα, αντί να αναρωτιέστε τι δεν πάει καλά καλύτερα χαμογελάστε και να ξέρετε ότι αυτό σημαίνει ότι βιώνετε αρκετή θετική ενέργεια ώστε να χρειάζεστε εξισορρόπηση πάνω απ’ όλα. Αυτή η εξισορρόπηση συμβαίνει από την αρχή του παιχνιδιού, ωστόσο μ’ αυτή την ανακαλωδίωση αυτά τα συμβάντα ίσως γίνουν πιο συχνά και έντονα.


Πονοκέφαλοι και Αίσθηση Ζάλης

Καθώς συμβαίνει η ανακαλωδίωση πολύ άνθρωποι θα έχουν ανεξήγητους πονοκεφάλους ή ζαλάδα περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Καθώς το μυαλό σας αρχίζει να ανακαλωδιώνεται θα βιώσετε συμπτώματα στο κεφάλι που θα είναι τελείως καινούρια σε σας. 

Παρακαλούμε να θυμάστε ότι είναι μια φυσιολογική κατάσταση της εξέλιξης και δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Σας ζητάμε να απελευθερώσετε τους φόβους σας για τις σωματικές ενοχλήσεις. Ποτέ μην προσπαθείτε να τα καταπιέσετε ή να τα αρνηθείτε καθώς αυτό τα ενισχύει, εφόσον έλκουν όλων των ειδών τις ενέργειες.

Αν επιθυμείτε να είστε κύριοι των σκέψεών σας γεμίστε την ηλεκτρική σκούπα. Αν ανησυχείτε για οποιοδήποτε λόγο πηγαίνετε σ’ ένα γιατρό. Παρ’ όλο που οι επιστήμες αρνούνται να δεχτούν πολύτιμες πληροφορίες με το να μην τιμούν τη θεϊκή καθοδήγηση και τη διαίσθηση, παρακαλούμε μην κάνετε το ίδιο λάθος και δεν πάτε σε κάποιο γιατρό απλά επειδή δεν έχουν σχέση με τη μεταφυσική.

Χρησιμοποιείστε και τιμήστε όλες τις λεπτές αποχρώσεις της αλήθειας και στη συνέχεια επιλέξτε την καλύτερη οπτική γωνία της κάμερας που παρουσιάζεται με όλα αυτά. Ανακατέψτε τις φυσικές και τις μεταφυσικές επιστήμες, γιατί εκεί ακριβώς έγκειται η πραγματική μαγεία. 

Αν ο γιατρός σας πει ότι δε μπορεί να εντοπίσει κανένα πρόβλημα τότε θα ξέρετε ότι πρόκειται για το εξελικτικό μονοπάτι για το οποίο σας μιλάμε. Τότε θα μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι χωρίς φόβο. 


Αλλαγές και προκλήσεις που αφορούν το αναπνευστικό σύστημα

Θα θέλαμε επιπλέον να επισημάνουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα βιώσουν ασυνήθιστες ή ανεξήγητες αλλαγές και προκλήσεις σε σχέση με το αναπνευστικό τους σύστημα. Τα επόμενα πέντε χρόνια αυτό θα λάβει τεράστιες διαστάσεις στον πλανήτη. Η ιατρική δεν έχει στην πραγματικότητα να  προσομοιώσει ή να συγκεντρώσει στοιχεία σε σχέση με αδιάγνωστες ασθένειες.  Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα τρόπος να συλλέξετε στοιχεία προτού υπάρξει ένα όνομα με το οποίο μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε ένα σύνολο συμπτωμάτων.

Κατά καιρούς οι άνθρωποι έχουν ακόμη εφεύρει ασθένειες ώστε να κατηγοριοποιήσουν συμπτώματα και αλλαγές που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα. Στην πραγματικότητα μ’ αυτό τον τρόπο προήλθαν οι διαταραχές που αποκαλείτε σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής - υπερκινητικότητα. Αυτά τα σύνολα συμπτωμάτων που έφεραν τα ίντιγκο υπήρχαν στη γη για πολύ καιρό, ωστόσο τώρα που έχετε δώσει όνομα, έχετε βάλει μια ετικέτα  σ’ αυτά, παρατηρείτε τρομακτικές αυξήσεις στην ασθένεια. Σας πληροφορούμε ότι το ίδιο θα συμβεί με τις αλλαγές στο αναπνευστικό σύστημα που σύντομα θα αντιμετωπίσει η πλειοψηφία της ανθρωπότητας. Θα αλλάξει η σχέση σας με την αναπνοή σας.

Καθώς αυτές οι αλλαγές θα συμβαίνουν στη φυσιολογία σας πολλοί από σας θα το εκλάβουν σαν δυσκολίες και ευαίσθητα σημεία/ευαλλωτότητα σαν αλλεργίες, κρυολογήματα , αλλά σαν αλλεργίες και κρυολογήματα που δεν ακολουθούν την τυπική πορεία. 

Για μια ακόμα φορά μάθετε ότι κι αυτό θα περάσει και θα είστε μια χαρά. Είναι μια εξελικτική διαδικασία που θα καταλαγιάσει όταν η νέα καλωδίωση σας έχει προσαρμοστεί στο φυσικό σας σώμα. Μην σκέφτεστε ότι κάνατε κάτι λάθος απλά επειδή έχετε κρυολογήσει. Απλά ξέρετε ότι είναι κομμάτι της διαδικασίας ανακαλωδίωσης σας και αφήστε την εξέλιξη να πάρει το χρόνο της με χαρά. Απολαύστε τη διαδρομή… κι αν πρέπει κάποια μέρα να μείνετε στο κρεβάτι απολαύστε τη.

Οι περισσότεροι από σας θα δείτε ότι καθώς η διαδικασία ανακαλωδίωσης προχωρά τα μοτίβα σας θα αλλάξουν καθώς η ανακαλωδίωση ενσωματώνεται. Επίσης είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν θα επιφέρουν όλες οι αλλαγές δυσάρεστα αποτελέσματα. Ίσως σημαίνει ότι πάντα είχατε αλλεργίες τους καλοκαιρινούς μήνες και ξαφνικά σταμάτησαν να σας ενοχλούν. 

Δεν θα είναι όλα αρνητικά-κάποια θα είναι θετικά. Άλλωστε μάθετε ότι από τη δική μας πλευρά του πέπλου δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σ’ αυτά (το αρνητικό και το θετικό). Για μας είναι απλά αλλαγές.

Πολυδιαστασιακότητα και Αυτισμός

Έχουμε πει πολλές φορές ότι καθώς εξελίσσεστε και κάποια από αυτά τα γεγονότα αρχίζουν να εκτυλίσσονται ένα από τα σπουδαιότερα κομμάτια του πάζλ που θα μπει στη θέση του αφορά μια νέα κατανόηση της πολυδιαστασιακότητας. Γίνεστε πολυδιαστασιακές υπάρξεις και κάποιες διαταραχές που έχετε κατηγοριοποιήσει σχετικές με την πολυδιαστασιακότητα θα γίνουν κατανοητές. Μία από αυτές εν προκειμένω είναι ο αυτισμός.

 Έχουμε ορίσει τον αυτισμό σαν ένα πολυδιαστασιακό άτομο που ζει με  το ένα πόδι σε ένα κόσμο και με το άλλο σε άλλον. Τον περισσότερο χρόνο το αυτιστικό παιδί δε μπορεί να βρει το δρόμο του πίσω στον κόσμο/διάσταση στον οποίο το θεωρούμε αυτιστικό. Στην πραγματικότητα ίσως υπάρχουν περισσότερο στον άλλο κόσμο παρά σ’ αυτόν που αποκαλείτε καθημερινή ζωή σας. Αυτή είναι μια πολύ απογοητευτική εμπειρία για μια ψυχή. Ωστόσο, πολλά μπορούν να επιτευχθούν μέσω αυτού. Έτσι, παρ’ όλο που δεν πρόκειται για μια αρρώστια ή κάτι που πηγαίνει στραβά, μέσα από την ομορφιά του αυτισμού μπορείτε να μάθετε πολλά για την πολυδιαστασιακότητα. 

 Η μεγαλύτερη πρόκληση για ένα άτομο με αυτισμό είναι η απογοήτευση και τελικά ο θυμός που βιώνει. Τόσες πληροφορίες μπαίνουν στο σύστημά τους που δε μπορούν να τις ερμηνεύσουν ολοκληρωτικά. Όλοι εσείς που δεν είστε αυτιστικοί έχετε τοποθετημένα φίλτρα που σας επιτρέπουν να βλέπετε και να βιώνετε τις πληροφορίες και δονήσεις που συμβαδίζουν με την πραγματικότητα σας. Τα αυτιστικά άτομα δεν έχουν αυτά τα φίλτρα και  δυσκολεύονται προσπαθώντας να εξομοιώσουν όλες τις πληροφορίες ώστε να μπορέσουν να δουν τα πράγματα όπως τα βλέπετε εσείς.

Σας λέμε επίσης ότι κι αυτό θα αρχίσει να αλλάζει. Εξαιτίας της δικής σας διαστασιακής μετατόπισης και το άνοιγμά σας στην πολυδιαστασιακότητα μέσω της διαδικασίας ανακαλωδίωσης που συμβαίνει τώρα, θα αρχίσετε να βρίσκετε εργαλεία μεταμόρφωσης , αυτά που αποκαλούμε εργαλεία μετάφρασης που θα σας βοηθήσουν να μεταφράσετε συνομιλίες/επικοινωνίες  σε άτομα σε άλλες διαστάσεις.. Αυτό τελικά θα ξεκλειδώσει σε μεγάλο βαθμό το μυστήριο της κατάστασης του αυτισμού. Ψάξτε το αυτό. Για μια ακόμα φορά τα εργαλεία θα ονομάσουν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που μόλις περιγράψαμε , αφού θα προέλθουν από μη-περίεργες επιστήμες αλλά τα νέα εργαλεία για την κατανόηση του αυτισμού βρίσκονται στον ορίζοντα. 

Κάποια από αυτά τα εργαλεία υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν έχουν γίνει αντιληπτά ως τέτοια ακόμη… όπως το άτομο που δουλεύει με αυτιστικά παιδιά που φοράει έναν κρύσταλλο κάθε μέρα επειδή ξέρει ότι το παιδί δε μπορεί να επικοινωνήσει μ’ αυτόν αλλά μπορεί με τον κρύσταλλο. Το αυτιστικό παιδί μπορεί να μιλήσει διαμέσου του κρυστάλλου γιατί είναι στην πραγματικότητα μια συσκευή μετάφρασης. Μπορούν να μιλήσουν στον κρύσταλλο γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συσκευή μετάφρασης γιατί υπάρχει σε πολλαπλές διαστάσεις και επομένως μπορεί πλήρως να υπάρξει στη διάσταση των αυτιστικών παιδιών όπως και στη δική σας.

Παρακαλούμε μάθετε ότι δε μπορούν όλοι οι κρύσταλλοι να χρησιμοποιηθούν για να προσεγγίσουν τα αυτιστικά παιδιά αλλά μόνο αυτοί με τη σωστή δόνηση έχουν χρησιμοποιηθεί γι’ αυτό το σκοπό. Αυτό έχει σχέση με το γεγονός ότι  τα περισσότερα αυτιστικά παιδιά μπορούν να επικοινωνήσουν με κάποια ζώα και ιδιαίτερα με αυτά που ξέρετε ότι είναι πολυδιαστασιακά όπως τα δελφίνια. Δε γίνεται να έχετε ένα δελφίνι σαν κατοικίδιο δελφίνι στο σπίτι σας για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με ένα αυτιστικό παιδί αλλά κατανοήστε ότι πρόκειται για συσκευές μετάφρασης που υπάρχουν ήδη και εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει και με άλλα είδη επίσης. Κάποια θα είναι αντικείμενα και κάποια θα είναι ζωντανά πολυδιαστασιακά τύποι ζωής. Κάποια θα είναι η νέα βιολογία και σας λέμε ότι σύντομα θα έρθουν στη γη χαρισματικά παιδιά που θα βοηθήσουν στην μετάφραση και κατανόηση του δώρου του αυτισμού.

Όταν αυτά τα παιδιά αρχίσουν να εξελίσσονται μην τα φοβηθείτε. Να γνωρίζετε πώς είναι και να θυμάστε ότι τα χαρίσματα που μεταφέρουν πρόκειται να μεταφερθούν από όλους τους ανθρώπους καθώς η εξέλιξη προχωρά. Παρατηρείστε σ’ αυτά τις δυνατότητες/δυναμικά που μεταφέρουν. Είσαστε οι υπηρέτες του φωτός. Είσαστε αυτοί που διατηρούν την έκλαμψη του φωτός αγαπημένοι και όταν οι άνθρωποι φοβούνται λόγω των επικείμενων αλλαγών εσείς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Αυτή είναι η πραγματοποίηση  του ιερού σας συμβολαίου. Ολόκληρη η ανθρωπότητα περνά μια διαδικασία ανακαλωδίωσης αυτή την εποχή στη Γη.

Το ανθρώπινο όν μεταφέρεται σε υψηλότερες δονήσεις. Δεν είναι μυστικό επίσης να σας πούμε ότι πρόκειται για ένα σημείο που θα προκαλέσει φόβο στον πλανήτη σας. Πολύ απλά, οι άνθρωποι φοβούνται την αλλαγή. Για αυτό βρίσκεστε εδώ αγαπημένοι. Αυτό θα σας καλέσει να δράσετε είστε οι υπηρέτες του φωτός. Το καταλαβαίνετε. Έχετε αφιερώσει τον εαυτό σας στο να διατηρείτε το φως τη φλόγα του φωτός για το ανώτερο αποτέλεσμα χωρίς να προσπαθείτε να δείξετε τον σωστό/ακριβή τρόπο ή να λέτε σε οποιονδήποτε τι να κάνει. Απλά ακτινοβολείτε το φώς σας, ούτως ώστε ίσως όλοι δουν. Αυτό είναι το ιερό συμβόλαιο που έχουν πολλοί από σας και βρίσκεται εδώ σήμερα.


Πεπτικό Σύστημα - γαστρεντερική περιοχή

Το τελευταίο σχετικό με τη βιολογία θέμα στο οποίο επιθυμούμε να αναφερθούμε αφορά το γεγονός ότι συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στο πεπτικό σύστημα των ανθρώπων καθώς αρχίζει να αλλάζει η ανθρώπινη βιολογία. Να γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι τις παρατηρούν μόνο όταν είναι αρνητικές και δημιουργούν προβλήματα. Για αυτό οι ειδήσεις έχουν σχεδόν πάντα αρνητικό περιεχόμενο. Αν υπήρχε ένας σταθμός που μετέφερε ευχάριστες ειδήσεις κανείς δε θα τον παρακολουθούσε. Αυτή είναι απλά η ανθρώπινη φύση. Απλά κρατήστε στο νου σας ότι παρ’ όλο που θα αντιληφθείτε τις αλλαγές σαν αρνητικές συμβαίνουν και στη θετική οπτική επίσης. Αλλαγές στο πεπτικό σύστημα των ανθρώπων θα προκαλέσουν πολλά συμπτώματα στο μέλλον. Αν τα βιώνετε να ξέρετε ότι παρ’ όλο που αντιμετωπίζεται δυσκολίες ίσως να είστε από τους πρώτους που θα έχουν ένα φυσικό σώμα που θα δονείται υψηλότερα. Να είστε υπομονετικοί και μην ξεχνάτε να αναπνέετε, κι αυτό θα περάσει.

Με όλες αυτές τις αλλαγές σε βιολογικό επίπεδο, τα συναισθήματα θα είναι στο επίκεντρο αγαπημένοι. Θα υπάρχει κατάθλιψη περισσότερο απ’ ότι ποτέ άλλοτε στον πλανήτη και θα υπάρχουν πολλοί που θα στρέφουν τη δημιουργική τους ενέργεια παρά προς τα έξω. Σας λέμε ότι η καταπίεση της ενέργειας είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον πλανήτη σας. Είσαστε ο θεός και το να καταπιέζετε οποιοδήποτε κομμάτι του θεϊκού εαυτού σας θα δημιουργήσει προβλήματα στα φυσικά και συναισθηματικά σας σώματα. Πάντοτε ήταν έτσι, ωστόσο οι άνθρωποι θα γίνουν τώρα πιο ευαίσθητοι σ αυτό από ποτέ άλλοτε. Εσείς προσωπικά μπορείτε να διαφοροποιηθείτε σ’ αυτό.

Να το εκλάβετε αυτό σαν κλήση αγαπημένοι, μια κλήση στη δράση γιατί σ’ αυτό το επίπεδο μπορείτε αρχικά να κάνετε τη διαφορά. Βοηθήστε τους ανθρώπους να εξωτερικεύσουν τη δημιουργική ενέργεια αντί να την εσωτερικεύουν. Είσαστε εδώ για να ακτινοβολήσετε το φως σας. Και το αν αυτό θα γίνει καθώς θα βοηθάτε το γείτονά σας ή θα διδάσκετε χιλιάδες ανθρώπους εξαρτάται από σας. Ποτέ δε θα σας πούμε προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε αλλά μπορούμε να σας πούμε ότι κρατάτε το κλειδί και ότι είστε υπηρέτες του φωτός.

 Έχετε αφιερώσει τον εαυτό σας στη μελέτη και τη χρήση του Φωτός για πολλές ζωές και γι’ αυτό σας αποκαλούμε υπηρέτες του φωτός. Εσείς μπορείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους να πάρουν την κάμερα της ζωής τους και να τη μετακινήσουν στο καλύτερο δυνατό σημείο λήψης. Είσαστε η νέα οικογένεια του Φωτός και ήρθατε γεμάτοι ελπίδα ότι η ανθρωπότητα θα κατορθώσει να φτάσει στο σημείο που είναι τώρα. Σας καλούμε να δράσετε. Δε θα υπάρχουν "κρυμμένοι" εργάτες του φωτός στο μέλλον. 

Σας αποχαιρετούμε με τρεις απλές υπενθυμίσεις: Να συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας στον άλλο και να παίζετε καλά μαζί.  

πηγή
http://ianisdo-anando2.blogspot.com/2010/09/blog-post_3642.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου